Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet Edecek Kimse Yok mu? (2 Kullanıcı)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Saati Gelmeden Ne İnsan Doğar, Ne Güneş.
Saati Dolan İnsan ile Batan Gün Birbirine Eş.

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum hayırlı günler kimse yokmu???

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Benim çenem hiç durmaz, ben en iyisi başlayayım yazdıklarınızı okumaya :)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Hamd olsun bizde iyiyiz:)amin...

Hamd etmek cesedin haykırışıdır, vucut haykırıyor.
Hamd ile insan Cehennemden kurtulur.
Hamd Cehennem kapısını kapayan anahtardır
O Halde; Musibetler, felâketler, sıkıntılar, Güçlükler, ve bela geldiği zaman Elhamdülillah diyeceğiz.
ALLAH razı olsun kardeşim

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Hamd etmek cesedin haykırışıdır, vucut haykırıyor.
Hamd ile insan Cehennemden kurtulur.
Hamd Cehennem kapısını kapayan anahtardır
O Halde; Musibetler, felâketler, sıkıntılar, Güçlükler, ve bela geldiği zaman Elhamdülillah diyeceğiz.
ALLAH razı olsun kardeşim

Ecmain inşallah ...

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Her şey bir anda değişebiliyor. İyiden kötüye, kötüden iyiye... Gerçi biz neyin iyi neyin kötü olduğunu da bilmiyoruz. Bazen kötü dediğimiz şey, bir süre sonra iyiliğimize dönüyor. Yaşamın kendisi de böyle. Yarını bilmiyorum, gecmişim zaten bitti. Yaşamın tüm büyüsü şu anda. Bir saat sonramı bile bilmiyorum. O zaman bu korku, bu endişe, bu umutsuzluk niye? Yaşamayı seviyorum. Her şeyiyle... Gülerken de ağlarken de... Duvarların arkasında yaşayamazsın, kendini yaşama bırakana kadar da yaşıyorum diyemezsin. Ben zaten sen değişmeden hiç bir sey değişmez diyenim, aslında geleceği yazdığını söyleyenim. Öyle olmasa bile, diyorum ki düşünmeyi bırak yaşamaya başla. Hazırlanmayı bırak yapmaya başla. Durup senaryolar yazmayı bırak, adımını at. Ne olursa olsun gülümse ve sevgini ver. Bırak artık başkalarının düşüncesini tahmin etmeye çalışarak yaşamayı. Sen kimsin, nesin onu koy ortaya. Olduğun gibi. Sen gibi.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
"Her gönül bir tek sevgiliye muhtaçtır aslında , ne var ki kıblesi yanlıştır, bulduğunu sandığı şey gerçekte aradığı şey değildir...
Kimisi bir gözleri ahuya zebun , kimisi bir güzel yüzlü güzele meftun , kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur , bazısı dünyaya kanmış, bazısı da hayal alemini gerçek sanmıştır, oysa her biri bir tek Sevgili tarafından sınanmıştır..."

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Hayati yasamayi hala ogrenebilecek miyim? sanmiyorum
Tam anladim derken yine bir sorun cikiyor, hadi yeni bastan
Sahi hayat nedir? Yasamak nedir? Ne zor soru?
Kolayini buldum, yasamak Rabbul alemin ile dopdulu, heyacan icinde bir soru??
Ne yapalim? Rabbul alemin kadini merakli yaratmis galiba, herseyi merak ederim, biter mi? sanmam

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
İnsan hayat mücadelesini en zor öğrenen varlıktır. Çünkü en üstün yaratılmıştır. Cüzi iradesi elinde olduğu için bu hususta mücadelesi şarttır. Mücadele etmeyenler kaybetmeye mahkumdur. Birilerinden yardım alma ümidi ile yaşamak insanı mücadeleden geri bıraktırır. Yardım alamayıncada hayata isyan ederek kendini hayattan soyutlar. Ve söylediği söz kaderim kötüymüş. Onun için Mücadele ve hayata sımsıkı sarılmak. En kötü anında bile gülümsemek. Öyleyse kendimizi ve sevmediğimiz huylarımızı değiştirmek veya değiştirmeye çalışmak. Haydi hayata gülümseyin:D:D:D:D:D. Bu hayatı RAB'bim bize hediye etmişse kahretmemek.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt