Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SİZ HİÇ ŞEYTANI ELEKTRİKLİ SANDALYEDE SORUYA ÇEKTİNİZMİ? (2 Kullanıcı)

Tayfun_Dokgoz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SİZ HİÇ ŞEYTANI ELEKTRİKLİ SANDALYEDE SORUYA ÇEKTİNİZMİ?

ALLAH CÜMLEMİZİ ŞEYTAN IN KÖTÜLÜKLERİNE ALET OLMAKTAN KORUSUN VE NEFSİMİZE YENİK DÜŞMEMEYE ÇALIŞALIM.RABB'M BİZLERİ HAK YOLUNDAN , DOĞRU YOLDAN ÇIKARMASIN ( AMİN )

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a.
sevvalmina abla,
hani bu konu ile ilgilenecektin, tabi zerrin ablayı sen buraya getireceğine, o seni aldı götürdü.
hadi hayırlısı, sabah ola hayrola, sakla samanı ..., v.s.
k.s.e.o.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
s.a.
sevvalmina abla,
hani bu konu ile ilgilenecektin, tabi zerrin ablayı sen buraya getireceğine, o seni aldı götürdü.
k.s.e.o.

HAYIRLI SABAHLAR ABİ KİM NEREYE GİDİYO:D

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
s.a.
sevvalmina abla,
k.s.e.o.

abim ilgilenicemde işyerinde kitapdan yazamıyorum babam beni kovucak yoksa dün akşamda misafirim vardı evde ilgilenemedim
bugün yarın inşallah bol bol yazıcam

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

s.a
evet devamını bekliyoruz.yazıyı koyu yazmayıda öğrendiğimize göre devam edelim :):D

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

mtekik yazdı:
s.a.
sevvalmina abla,
k.s.e.o.

MTETİK KARDEŞ GELİNCE OKURSUN BENDEN DE SANA SİTEM,HANİ SENDEN BİR ŞEY ÇIKMADI BU KONUYLA İLGİLİ,HALA TAKİPTEYİZ BAK.OTURTCAZ SANDALYEYE ELİMİZDE KAYNAK YOK.:D

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
mtekik yazdı:
s.a.
sevvalmina abla,
k.s.e.o.

MTETİK KARDEŞ GELİNCE OKURSUN BENDEN DE SANA SİTEM,HANİ SENDEN BİR ŞEY ÇIKMADI BU KONUYLA İLGİLİ,HALA TAKİPTEYİZ BAK.OTURTCAZ SANDALYEYE ELİMİZDE KAYNAK YOK.:D

ya abime sitem etmeyin ben ilgilenicektim ama gerçekten işlerim çıktı hakkınızı helal edin ama devamı gelicek inşallah.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

BEN DE BİLMEDEN BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURMUŞUM,ŞAKA ŞAKA SAKIN KIZMAYIN.TEMSİLDE HATA OLMAZ.SEVVALMİNA KARDEŞ SAHİ O SANA YIKTI GÖREVİ,O ZAMAN SANA DA SİTEM ETMEK LAZIMMIŞ AMA HAKKINIZI HELAL EDİN DEYİNCE AKAN SULAR DURUR.HELAL OLSUN.İŞLER YOĞUN TABİKİ,DEVAMINI BEKLİYORUZ.:D

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

inşallah allah razı olsun ablam(yalnış demedim inşallah)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

sevvalmina yazdı:
Avukat yazdı:
sevvalmina yazdı:

DOĞRU DOĞRU,YANLIŞ OLSA DA HİÇ SORUN DEĞİL,BURDA BİR AİLE OLDUK DE Mİ?

evet gerçekten ben siteyi çok seviyorum.

S.A. ARKADAŞLAR
BENDE BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORUM,
BAKSANA BİR YERE GİDERKEN EŞİME BİLE SÖYLEMEZKEN, BURADAKİ ARKADAŞLARA ŞURAYA GİDİYORUM , MERAK ETMEYİN DİYORUM. BENDE BAYAĞI DEĞİŞİKLİKLER VAR.
K.S.E.O.

NOT: SEVVALMİNA KARDEŞİM KONUYU UNUTMADIMDA, BURADA ULUORTA SÖYLEMEK İSTEMİYORUM. YAHU ŞU KONUYA BİR EL ATTA ELBETTE GERİSİNİ GETİRİRİZ. YETERKİ SEN BAŞLAT VE TAKİP ET, SÜREKLİ GÜNDEMDE TUT.

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
sevvalmina yazdı:
Avukat yazdı:
sevvalmina yazdı:

DOĞRU DOĞRU,YANLIŞ OLSA DA HİÇ SORUN DEĞİL,BURDA BİR AİLE OLDUK DE Mİ?

evet gerçekten ben siteyi çok seviyorum.

S.A. ARKADAŞLAR
BENDE BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORUM,
BAKSANA BİR YERE GİDERKEN EŞİME BİLE SÖYLEMEZKEN, BURADAKİ ARKADAŞLARA ŞURAYA GİDİYORUM , MERAK ETMEYİN DİYORUM. BENDE BAYAĞI DEĞİŞİKLİKLER VAR.
K.S.E.O.

NOT: SEVVALMİNA KARDEŞİM KONUYU UNUTMADIMDA, BURADA ULUORTA SÖYLEMEK İSTEMİYORUM. YAHU ŞU KONUYA BİR EL ATTA ELBETTE GERİSİNİ GETİRİRİZ. YETERKİ SEN BAŞLAT VE TAKİP ET, SÜREKLİ GÜNDEMDE TUT.

abi eve gider gitmez yazıcam inşallah

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

ŞEYTAN İNSANLARI NASIL KANDIRI?
F.B.:Rabbim senin hakkında bizlere ne tavsiye ediyo biliyomusun?

şeytanın adımlarını... izlemeyin.çünkü o sizin apacık düşmanınızdır.(en'am142)

İLAHİ İKAZA KULAK VEREREK BİZLERİ NASIL KANDIRDIĞINI SENİN AĞZINDAN DİNLEMEK İSTİYORUZ

ŞEYTAN:Başlangıçta dediğim gibi kişinin yaşına değer,yargılarına,aile ortamına,ideallerine ve ALLAH(CC) ile dostluk derecesine göre zarflar atarız.

F.B.:ayrı ayrı başlıklar atarak tuzaklarını noktayalım.
0-8 YAŞ ARASI TUZAKLAR

ŞEYTAN:Doğan her insanın düşmanımız olması için yerince olgundur.hani derler ya yılanın başını küçükken eziceksin.bizde;bebekler emeklemeye başlar başlamaz çzellikle kendi annesini kullanarak zihninde bazı alt yapılar oluşturmaya başlarız.
F.B.:bebeğin annesini kullanarakmı
ŞEYTAN:evet.. bebeğin annesini kullanarak
F.B.:peki ama nasıl
ŞEYTAN:evdeki bebk ağlayınca annesi ne yapmak ister?
F.B.:varsa ihtiyaçlarını karşılar.
ŞEYTAN:ağlaması kesilmezse ne yapar?özelliklede bulaşık,çamaşır yıkarken yada evde misafir varke.
F.B.:herhangi bi tv kanalının çizgi film varsa bebeği tv önüne koyarak susturmaya çalışır.çoğu zamanda bebeklerin ağlamaları kesilir.
ŞEYTAN:BEBĞİ tv karşısına oturtmalarıyla adeta ekmeğimize yağ sürerler fırsat bu fırsat deyip yardımcılarımız(tv yapımcıları)devreye koyup hem bebğin kişisel gelişimini engellemeye hemde ATEİZMİ öğretmeye çalışırız.
F.B::daha başka
ŞEYTAN:anne ve babaların çoçukların para biriktirmrk için daha doğrusu coçukların ileride para ve dünyayı sevip cimri olmamsı için aldıkları kumbara da işimizi oldukça kolaylaştırı
F.B:insanların cimri olması seni niçin mutlu ediyor
ŞEYTAN:allah(cc)sevdiği bir ameli bizler sevmeyiz.allah(cc)sizlerin cömert olmanızı infak etmenizi,geçici dünya için mal üstüne mal yığmamanızı ister.her kimki gönül rahatlığına infak ederse hem allah(cc)hoşnutluğunu7 kazanır hemde bir emri gerçekleştirmiş olur.işte bu bizi kızdırı allah(cc)hoşuna gitmeyen her amel bizleri mutlu eder.
F.B:Vay şeytan vay

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A ABLAM,
GÜZEL BİR BAŞLANGIŞ YAPMIŞSIN.
EVET YILANIN BAŞINI KÜÇÜKKEN EZECEKSİN Kİ, SONRA BÜYÜYÜP EJDERHA OLMASIN.
ONUN İÇİN ÖZELLİKLE EVLİ VE ÇOCUKLU KARDEŞLERİM, ŞUNU UNUTMAYIN Kİ, ARTIK SİZ TEK DEĞİLSİNİZ, YAPACAĞINIZ İŞLER TEK BAŞINA SİZE MAL OLMAZ. ÇÜNKÜ ARTIK SİZ BİRER ÇOBANSINIZ VE GÜDDÜKLERİNİZDEN SORUMLUSUNUZ. BUNU AKLINIZDAN ÇIKARTMADAN, SÜRÜNÜZÜ KURDA KAPTIRMADAN BU YOLA DEVAM ETMELİSİNİZ.
BAK GÖRÜYORSUNUZ LANETLİ ŞEYTAN VE AVANELERİ BOŞ DURMUYOR. ONLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN.
K.S.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

ÇOK ŞÜKÜR BU FORUMUN HALİ NOLCAK DİYORDUM,SEVVALMİNA KARDEŞ ALLAH RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL BAŞLANGIÇ,HİÇ DÜŞÜNMEDİĞİMİZ ŞEYLER.VE ASLINDA SAYICA ÇOK OLMAMIZA RAĞMEN BU GİBİ ŞEYLERİ GÖZARDI ETTİĞİMİZ SÜRECE VE DİLLENDİRMEDİĞİMİZ SÜRECE ONLAR ÜSTÜN GİBİ GÖZÜKECEKTİR.DEVAMINI BEKLİYORUM.B)

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

devamı gelicek inşallah ablam ama işyerinde yazamıyorum kitabı açıp valla babam kovucak beni :)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

s.a. arkadaşlar,
yazarla, şeytanın söyleşisinden bir paragraf ta ben yazayım.

Yazar : Küçük yada büyük işlenen günahların altında senin imzanın olduğunu biliyoruz... Kısmet olursa bir çok günahın işlenmesine sebeb olan senin vesveseni ve vesvesenden nasıl kurtulabilize çözüm aramaya çalışacağım.. Önce; bir çoğumuzun, maalesef yapmış olduğu gıybet konusunu masaya yatıralım.
Bir insanın gıybet yapmasını nasıl sağlıyorsun?

Şeytan : Ben şeytanım. Siz insanlar da Adem'in çocukları. Her insan Adem görünümünde. O yüzden sizin iyiliğini düşünemem yani. Bizler, Allah c.c. 'nun emir, yasak ve tavsiyeleri ile birlikte siz insanoğlunun en zayıf noktalarını biliriz.
Ve her haramı tattırmak isteriz. Gıybette bunlardan biri. unutmayın ki cehennem yolu güllerle süslenmiştir. Haliyle dalından koparılan bir gül, cehenneme yaklaştıracaktır.

k.s.e.o.

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

GERÇEKTEN BENDE MERAK EDİYORDUM NE OLACAK BU FORUM DİYE :) ÇOK GÜZEL OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.KİTABIN SİPARİŞİNİ VERDİM BENDE GELECEK İNŞALLAH BİR İKİ GÜNE KADAR. O ZAMAN BENDE KATILIRIM SİZE ALLAH (C.C) IN İZNİYLE.İNŞALLAH TAKİP EDEN ARKADAŞLARIMIZDA ÇOK OLUR.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

tugba_m yazdı:
GERÇEKTEN BENDE MERAK EDİYORDUM NE OLACAK BU FORUM DİYE :) ÇOK GÜZEL OLACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR.KİTABIN SİPARİŞİNİ VERDİM BENDE GELECEK İNŞALLAH BİR İKİ GÜNE KADAR. O ZAMAN BENDE KATILIRIM SİZE ALLAH (C.C) IN İZNİYLE.İNŞALLAH TAKİP EDEN ARKADAŞLARIMIZDA ÇOK OLUR.

allah razı olsun ablam.
bu forum sizlerle büyüycek inşallah. yoksa ben, sen, sevvalmina ablam, birebir evimizde okur işi bitiririz.
Ama bizim hayemiz kardeşlerimizin bilinçli bir şekilde yaşaması ve ibadet etmesi için elimizden geldiği kadar doğru bildiklerimizi burada aktarmak. tabi bu arada bilmediklerimizide öğrenmek.
Mesela diğer forumda avukat kardeşimin bir sorusu araştırılmak üzere bekliyor. ama bir türlü fırsat bulup araştıramadık. Araştırdığımız zamanda o konuyu bizde öğrenmiş oalcağız.
k.s.e.o.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt