gecekondu
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abi orda olanlar deli heralde hiç mi korkmamışlar ( bende çektirirdim orda resim çektirmek delilik )
selamun aleyküm abi orda olanlar deli heralde hiç mi korkmamışlar ( bende çektirirdim orda resim çektirmek delilik )
SA.ALLAHIM BU NE YA.İNANMIYORUM.BEN 2.KATTAN BİLE KORKARIM.ORAYA ÇIKMAKMI ASLA.
resme bakarken bile dizlerim titremeye başladı ama çektirridim güzel bi duygu olsa gerek emeğine sağlık sağol...
Azıcık çıkarım resim çektiririm gibi cesaretlendiydim ama yükseklik korkum var yokk çektiremiyeceğim mazur görün )) Allaha emanet olun
Bak Cevdet kardeş kızdırma giderim sırf aktif üyelik için çektiririm iyide şimdi herşey değişti fotomontajlar )) Ben yinede sessizce takip edeyim sizleri böyle daha iyi hepinizde çok iyisiniz teşekkürler. Allaha emanet olun.
Anladımm anlamamı )))
bende çektirirdim
çok eglenceli gözüküyor emeğine saglık cevdet abi
rabbimizee amnetsin inşallah:H
S.A. BİLGİ SAYARIN BAŞINDA OTURUP BENDE CEKTİRİRDİM DEMESİ KOLAY DEMİ HADİ OZAMAN BENDE CEKTİRİRİM A.E.O. KARDEŞİM
:GSelamün aleyküm abi çıkamam diyenler zaten çıkmasın düşerler Allah(c.c) muhafaza..Ama ben kesinlikle çıkardım...Yüksekliği çok seviyorum...:A
Ağaçlara çıkıyorum abi hele kavak ağacı..Rüzgar esince sallanıyor düşçekmişin gibi oluyor Çok güzel...Abi senin görüşüne göre resimi görünce böyle ürktün..Orda olsan bide?:B
Dağcılıkta yapmadım değil yani..:K
selamün aleyküm kardeşim hayır çekinmezdim.arkadaşım gözümün ününde böyle biyerden düştü.ALLAH rahmet eylesin ama böyole resimlere ben bakamıyorum bile.psikolojik olarak çok etkilendim.selamün aleyküm...