Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitemize ve Üyelerimize de Dua Edelim... (12 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Bana duanı söyle, Amin diyeyim!..

duaa.jpg
Onlar, ayakta iken, otururken, yan yatarken Allah’ı zikrederler ve göklerin ve yerin yaratılışı konusunda düşünürler. (Ve derler ki “Rabbimiz, Sen bunu boşuna yaratmadın. Sen pek Yücesin, bizi ateşin azabından koru.” “Rabbimiz, şüphesiz Sen kimi ateşe sokarsan, artık onu ‘hor ve aşağılık’ kılmışsındır; zulmedenlerin yardımcıları yoktur.” “Rabbimiz, biz: “Rabbinize iman edin” diye imana çağrıda bulunan bir çağırıcıyı işittik, hemen iman ettik. Rabbimiz, bizim günahlarımızı bağışla, kötülüklerimizi ört ve bizi de iyilik yapanlarla birlikte öldür.” “Rabbimiz, elçilerine va’dettiklerini bize ver, kıyamet gününde de bizi ‘hor ve aşağılık’ kılma. Şüphesiz Sen, va’dine muhalefet etmeyensin.” Nitekim Rableri onlara (dualarını kabul ederek) cevab verdi:

“Şüphesiz Ben, erkek olsun, kadın olsun, sizden bir işte bulunanın işini boşa çıkarmam…” (Al-i İmran Suresi, 191-195)
(Ey Muhammed!) De ki: “Duanız olmasa, Rabbim size ne diye değer versin! (Furkan 77) Rabbimiz böyle buyuruyor. Her vakit, ayakta, otururken, işimiz esnasında, namazlarımızda, namazlarımızdan sonra, nimete erdiğimizde, hasta olduğumuzda kısacası hayatın her anında ve her mekanında dua ediyoruz.

Öyleyse Arkadaşlar: Dilinden düşürmediğin, en çok ettiğin duanı paylaş bizimle...
Başkaca bir izah gerekir mi efendim?

Buyrun öyleyse.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Benim her sabah okuduğum dua

Allahım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce Allahım Allahım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN

allies

Kayıtlı Kullanıcı
[sıze=4]benim her sabah okuduğum dua [/sıze]

[sıze=4]allahım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce allahım allahım herkez beni terk ettiğinde hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma yarab amin [/sıze]

amin Rabbim kabul etsin insallah

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım biz senin razı ve hosnut oldugun kullarından olalım. Her hareket ve davranısımız , her sözümüz senin razı oldugun olsun. Bizi insanların serrinden , nefsimizin serrinden ve seytandan koru Yarabbim. Tüm sevdiklerimize hidayet ver birlikte cennetine gelmeyi nasip eyle.Bizleri bu yolda daim kıl.
AMİNNN

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, Allah inancı olsun. Eşim Allah ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve Allah inancıyla dolsun yüreği..

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım biz senin razı ve hosnut oldugun kullarından olalım. Her hareket ve davranısımız , her sözümüz senin razı oldugun olsun. Bizi insanların serrinden , nefsimizin serrinden ve seytandan koru Yarabbim. Tüm sevdiklerimize hidayet ver birlikte cennetine gelmeyi nasip eyle.Bizleri bu yolda daim kıl.
AMİNNN

amin amin kabul etsin inşallah allahım..

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım geçmiş ömrümde yaptıklarımı gelecekte yapacaklarımı senin bildiğin bütün kusurlarımı affet. Banada katından bi yer nasip eyle, bana hayırlı, sağlıklı, gören, duyan, konuşan ve senin yolunda olan evlatlar nasip eyle. Beni evlat hasretiyle sınama Rabbim. Sen içimdeki hasretimi dindir. Annemi babamı kardeşimi eşimi ve beni koru senin yolından ayırma Allahım
Amin Amin Aminnnn

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
AMİNNN

amin amin aminnn

Allahım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, Allah inancı olsun. Eşim Allah ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve Allah inancıyla dolsun yüreği..

amin amin aminnnn

allies

Kayıtlı Kullanıcı

amin kardesim insallah ALLAH hayırlısı ile esine hidayet versin bebecigimiz ALLAH yolunda yetisen ona imn eden bir kul olsun. sizlerin duacısı olsun.
ALLAH'a emanet ol

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım geçmiş ömrümde yaptıklarımı gelecekte yapacaklarımı senin bildiğin bütün kusurlarımı affet. Banada katından bi yer nasip eyle, bana hayırlı, sağlıklı, gören, duyan, konuşan ve senin yolunda olan evlatlar nasip eyle. Beni evlat hasretiyle sınama Rabbim. Sen içimdeki hasretimi dindir. Annemi babamı kardeşimi eşimi ve beni koru senin yolından ayırma Allahım
Amin Amin Aminnnn

AMİN Kardesim RABBİM sana hayırlı bir evlat nasip etsin insallah. Birlikte mutlu saglıklı bir hayat yasayın dönüşünüz hep beraber ALLAH u TEALA ya olsun

hatice1007

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım beni bu içinde bulunduğum sıkıntılardan bir an önce kurtulmamı sağla hakkımızda her şeyin hayırlısını ver beni ve ailemi dinden imandan allah yolundan ayırma amin

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN Kardesim RABBİM sana hayırlı bir evlat nasip etsin insallah. Birlikte mutlu saglıklı bir hayat yasayın dönüşünüz hep beraber ALLAH u TEALA ya olsun

Aminnnnnn canım inşallah benimde dualarım hep bu yönde

goksem

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...

Allah'ım bizleri doğru yoldan hak yolundan ayırma, geçmiş veya gelecek bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahları, kusurlarımızı affet. Bizlere merhametinle muamele et. Evlerimize hayırlı, bereketli rızıklar nasip et. hayırlı bir ev ve hayırlı , sağlıklı bebekler nasip et. Eşimi beni ailemi ve bütün inanları hesap gününde bağışla. Aminnnnn

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Amin...

Allah'ım bizleri doğru yoldan hak yolundan ayırma, geçmiş veya gelecek bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahları, kusurlarımızı affet. Bizlere merhametinle muamele et. Evlerimize hayırlı, bereketli rızıklar nasip et. hayırlı bir ev ve hayırlı , sağlıklı bebekler nasip et. Eşimi beni ailemi ve bütün inanları hesap gününde bağışla. Aminnnnn

AMİNNN kardesim. ALLAH kabul etsin insallah

hatug

Kayıtlı Kullanıcı
amin aslinda benim hergün ettigim bi özel dua yok bazen daha ihtiyaci olan arkadaslarimiz oluyo ilkönce onlar icin okuyorum

zeygül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM beni şimdiki içinde bulunduğum sıkıntıdan feraha ulaştır beni ona onu bana hayırlı kıl kalpler kırılmadan kimse üzülmeden kavuşturmayı nasip et amin YARABBİM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt