Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitemize ve Üyelerimize de Dua Edelim... (10 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, Allah inancı olsun. Eşim Allah ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve Allah inancıyla dolsun yüreği..

Amin Rabbim gönlünün muradını versin inşallah :a21:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım geçmiş ömrümde yaptıklarımı gelecekte yapacaklarımı senin bildiğin bütün kusurlarımı affet. Banada katından bi yer nasip eyle, bana hayırlı, sağlıklı, gören, duyan, konuşan ve senin yolunda olan evlatlar nasip eyle. Beni evlat hasretiyle sınama Rabbim. Sen içimdeki hasretimi dindir. Annemi babamı kardeşimi eşimi ve beni koru senin yolından ayırma Allahım
Amin Amin Aminnnn

Rabbim şu mübarek kadir gecesi hürmetine tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin AMİİİİN :a35:

allies

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM beni şimdiki içinde bulunduğum sıkıntıdan feraha ulaştır beni ona onu bana hayırlı kıl kalpler kırılmadan kimse üzülmeden kavuşturmayı nasip et amin YARABBİM

AMİN kardesim , insalllah RABBİM bir an önce hayırlısı ile birbirinize kavusmayı nasip etsin. zorluk olmadan hicbirsey olmuyor. boylesi daha degerli kardesim.
RABBİM hepimize insallah sabrımızın sonunda bize hayır kapılarını acıcaktır kendi rızası için. AMİN dua ve selametle.

allies

Kayıtlı Kullanıcı
Benim her sabah okuduğum dua

Allahım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce Allahım Allahım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN

cok guzel bir konu oldu.ALLAH razı olsun sizden.

illaki sevgi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce ALLAHım ALLAHım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN ALLAH'ım biz senin razı ve hosnut oldugun kullarından olalım. Her hareket ve davranısımız , her sözümüz senin razı oldugun olsun. Bizi insanların serrinden , nefsimizin serrinden ve seytandan koru Yarabbim. Tüm sevdiklerimize hidayet ver birlikte cennetine gelmeyi nasip eyle.Bizleri bu yolda daim kıl.
AMİNNN

illaki sevgi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, ALLAH inancı olsun. Eşim ALLAH ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve ALLAH inancıyla dolsun yüreği..

allies

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce ALLAHım ALLAHım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN ALLAH'ım biz senin razı ve hosnut oldugun kullarından olalım. Her hareket ve davranısımız , her sözümüz senin razı oldugun olsun. Bizi insanların serrinden , nefsimizin serrinden ve seytandan koru Yarabbim. Tüm sevdiklerimize hidayet ver birlikte cennetine gelmeyi nasip eyle.Bizleri bu yolda daim kıl.
AMİNNN

AMİN kardesim

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
allahım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, allah inancı olsun. Eşim allah ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve allah inancıyla dolsun yüreği..

amin amin amin

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, ALLAH inancı olsun. Eşim ALLAH ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve ALLAH inancıyla dolsun yüreği..

AMİNNN

aminnnnnnn kardeşlerim aminnnnnn

eylulll

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım hepinizin dualarını inşallah hayırlısıyla kabul etsin AMİN.

Bana da hayırlı iman dolu sağlık bir evlat nasip etsin daime yuvamız huzur ve iman dolu olsun. tüm geçmişlerimiz ve bizlerin günahları affolsun.

aymes

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım hepinizin dualarını inşallah hayırlısıyla kabul etsin AMİN.

Bana da hayırlı iman dolu sağlık bir evlat nasip etsin daime yuvamız huzur ve iman dolu olsun. tüm geçmişlerimiz ve bizlerin günahları affolsun.

aminnnnnn canım cümlemize inşallah

halimeerkan

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim ins şu mübarek günler hürmetine hayırlı saglıklı bı evlat nasip etsin ins ins günahlarımızda bu günler hürmtine af olunur ins tüm geçmiş ve geleck günahlarımızda inf ef edilir hayırlı huzulu saglıklı bi ömür ins tüm kardeşlerimize amin amin amin

emsal-i nur

Kayıtlı Kullanıcı
YA RABBİ !!!
Bu mübarek günün ayın hatrına,
Seni en çok sevenlerin hatrına
En çok sevdğinin hatrına,
Seni en çok sevdirenlerin hatrına,
duasına icabet ettğin aminler hatrına,
İçinde olduğum bu sıkıntadan kurtar ve içimdeki bu sıkıntıyı al...Benim canımı acıtmasına izin verme!
YARAB isteğim şeyin sabrıyla imtihan etme beni...
istedeğim şeyin uzaklığıyla imtihan etme beni..
Yaptığımz yapacağımız, istedğimz ve isteyeceğimz herşeye rızanla bakmayı nasip eyle!!!
Dünyalık fani şeylerin bizde sıkıntı yapmasına izin verme YARAB!!!
Senin rızan için girdiğim bu hafızlık yolunda yardım et ve hakkıyla yapabilmeyi nasip et......

AMİN AMİN AMİN......

yesilyol

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel ve geniş bir dua. ALLAH razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt