Amin Amin Amin
Selam Aleyküm ALLAH razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah'ım sana kaldıracak elim sana bakacak yüzüm yok Allah'ım sen Rahim'sin Rahman'sın Affetmeyi seversin beni anamı yakınlarımı bütün inananları bağışla ve koru Yarabbim.
Allah'ım bu dünyada ve ahirette sevdiğin razı olduğun kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ım ortalığımıza dirlik düzen geçim bolluk bereket hidayet nasip et iç ve dış düşmalardan vatanımızı milletimizi koru kötülük yapmaya kimsenin gücü yetmesin Yarabbim.
Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı ol hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakma kendi kapından başka kul kapısına muhtaç etme Yarabbim.
Allah'ım hepimizin gönlüne göre hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip et Yarabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTLİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
ALLAH'IM SENİN HAZİNENDE HERŞEY BULUNUR HAZİNENDE BİZLERİ ESİRGEME RABBİM.
BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL EYLE.
Okuduğumuz duaları kabul et, bu duaların hürmetine hepimizin niyetlerini ver.
Senin herşeye gücün yeter.Amin..
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN..
aminnnnnn canım cümlemize inşallah
rabbim ins şu mübarek günler hürmetine hayırlı saglıklı bı evlat nasip etsin ins ins günahlarımızda bu günler hürmtine af olunur ins tüm geçmiş ve geleck günahlarımızda inf ef edilir hayırlı huzulu saglıklı bi ömür ins tüm kardeşlerimize amin amin amin
YA RABBİ !!!
Bu mübarek günün ayın hatrına,
Seni en çok sevenlerin hatrına
En çok sevdğinin hatrına,
Seni en çok sevdirenlerin hatrına,
duasına icabet ettğin aminler hatrına,
İçinde olduğum bu sıkıntadan kurtar ve içimdeki bu sıkıntıyı al...Benim canımı acıtmasına izin verme!
YARAB isteğim şeyin sabrıyla imtihan etme beni...
istedeğim şeyin uzaklığıyla imtihan etme beni..
Yaptığımz yapacağımız, istedğimz ve isteyeceğimz herşeye rızanla bakmayı nasip eyle!!!
Dünyalık fani şeylerin bizde sıkıntı yapmasına izin verme YARAB!!!
Senin rızan için girdiğim bu hafızlık yolunda yardım et ve hakkıyla yapabilmeyi nasip et......
AMİN AMİN AMİN......
amin insallah ALLAH hepinizin dualarını tez vakitte rızası ile en hayırlı sekilde kabul etsin , selamete erdirsin , hayır kapılarını ardına kadar acsın insallah. hastalara deva versin.
amin amin amin
Amin Amin Amin
Selam Aleyküm ALLAH razı olsun kardeşim Rabbim hepimizin dualarını gönül muradlarını kabul etsin hayırlısıyla inşALLAH içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizlikleden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah'ım sana kaldıracak elim sana bakacak yüzüm yok Allah'ım sen Rahim'sin Rahman'sın Affetmeyi seversin beni anamı yakınlarımı bütün inananları bağışla ve koru Yarabbim.
Allah'ım bu dünyada ve ahirette sevdiğin razı olduğun kullar olmak cennetinden hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak komşu olmak nasip etsin Rabbim.
Allah'ım ortalığımıza dirlik düzen geçim bolluk bereket hidayet nasip et iç ve dış düşmalardan vatanımızı milletimizi koru kötülük yapmaya kimsenin gücü yetmesin Yarabbim.
Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı ol hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakma kendi kapından başka kul kapısına muhtaç etme Yarabbim.
Allah'ım hepimizin gönlüne göre hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip et Yarabbim.
ALLAH her iki dünyada umduklarimiza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Allahım birini seviyorum ama o beni hiç sevmiyor..rabbim onu bana nasip et neolur..onu bana hayırlı kıl....amin amin amin......
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin AMİN AMİN AMİN
Çok sıkıntıdayım siz de kurtulmam için Amin der misiniz
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin AMİN AMİN AMİN
Çok sıkıntıdayım siz de kurtulmam için Amin der misiniz
Amin Amin Amin
aminnnnnnn canım tez zamanda kurtulursun sıkıntılarından inşallah