siteye daha dün üye oldum,
ne nerede diye uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım
ezanlarla birlikte mola verdim sonra tekrar dönme şartı ile...
selam ve dua ile,iyiki gelmişim diyorum...
siteye daha dün üye oldum,
ne nerede diye uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım
ezanlarla birlikte mola verdim sonra tekrar dönme şartı ile...
selam ve dua ile,iyiki gelmişim diyorum...
dün o kadar uğraştımki,sabah ezanından sonra dinlendim ancak...
Sabahladım sitenin karşısında
ama güzel sevdim burayı,
inşallah kardeşim inşallah...
Dualada buluşma dileğiyle...
güzel şeylere emek harcamakda güsel canim benim
değil mi haklısın,
umduğumdan çabuk alıştım biraz bilmeyene karışık geliyor en başta:a07:
değil mi haklısın,
umduğumdan çabuk alıştım biraz bilmeyene karışık geliyor en başta:a07:
Elif kardeşim bende ankaradayım. Karşılaşmak ümidi ile Allaha emanet ol.
ilk irkaç saat zor ne nerde hangi konu gibi ama sonra çabuk alişiliyor bak bugün atmişsin üzerinden acemiliği inşallah hayirlari paylarşiriz
ben yenı uye oldum yanı 1 saat olmadı.bu sıteyı tv de izledıgım bır program vardı orda ''sorumsuzca soyledıgımız kelımeler'' konusuyeralıyordu.googldan arastırırken bu sıtede bu konudan bahsedılmıs okudum teker teker yorumlarınızı hosuma gıttı ve hemen uye oldum.forum sıtelerını cok sevıyorum zaten.ılk gunum gusel gecıyo.yorum yazmaya onem gosterıyorum.boylew yanı cok uzun zaman olmadı 1 saat falan oldu herkese ıyı paylasımlar...
biçok tefriciye dua forumlarından 50-100 almıştım karıştırmamak içinse isim ve yanınada sayıları yazıp ajandama kaydetmiştim. çok güzel bi yer burası.
henüz kimseyle konuşmadım.zamanla işallh.ama site çok yararlı dini konular içeriyor.allah emeği geçenlerden razı olsun .amin
henüz kimseyle konuşmadım.zamanla işallh.ama site çok yararlı dini konular içeriyor.allah emeği geçenlerden razı olsun .amin
allah razı olsun kardeşim
Bugün ikinci günüm ve iyi gidiyor aslinda simdilik cikan sorunlar mesela profilimi bulamamamüstüne tiklayinca göstermiyoo ve konulari geri bulmakta bazen zorlaniyorum ama alisirim zamanlaa