Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitedeki ilk gününüzden bahsedermisiniz (1 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardeslerim ben sıkıntılı ve zor bi zamnandaydım bir gün takvim yapragında duaların kabulu için salavat makbuldur yazısını okuyunca.gogıla :) salavat yazdım bura cıktı.sıkıntılı bir dönemdeydim aklımda çok karışık sorular vardı,allahım lütfetti burayı bana rahatladım sona gerçek hayattada bir kaç abi ile tanışınca rahatladım çok şükür.allahım hepimize hidayet versin inşallah.benim sebebim''salavat-ı şerif'' oldu.cok sükür.alemlerin rabbine hamdolsun.onun nebisine salatu selamlar olsun.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
isranurr kardeşim ben de sana ulaşmaya çalişiyordum.nasilsin,sibel kardeşimin duasini okuyorum.kendisine selamlarimi ilet.allaha emanet olun

Selamün aleyküm

iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun tşk ederim .Aleyküm selam ben kendisine sormuştum oda yapıyodu dusını Allah c.c. kabul etsin yanlız şunu anlamadım ben.sizin isminiz mehmet miydi ben öyle not alıp kendisine söledim biraz kafam karışık bu günlerde yoksa mehmet diye birinin yerine sizmi yapıyodunuz duayı hatırlamıyorum ki sadece adının mehmet olduğunu hatırlıyorum okadar

Allah c.c. kabul etsin her ikinizin de duasını

Allaha emanet olun

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.sitedeki ilk günümü tabiki unutamam.bana yardımcı olan kardeşlerim

arzu 76
rüyam3
mehmet koç
nikko
ve aklıma gelmeyen bir çok değerli kardeşimiz.Allah hepsinden razı olsun.isranurcumda ilk kavga ettiğim kişydi:a16:ama şimdi en çok sevdiğim kardeşlerimden oldu.:a16:

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
BENDE TEVAFUK ESERI BULDUM SİTEMİZİ BAŞ ÖRTÜSÜNE EVET KAMPANYASI :) OYLE UYE OLDUM SONRA TABİ AKLIMDA BİLE KALMADI Bİ KAÇ AY SONRA Bİ BAKTIM Kİ BEN BU SİTEYE UYE OLMUŞUM ACABA NE ZAMAN NASIL :) NEYSE TEKRAR Bİ TEVAFUK KAVUŞTURDU:) ŞİMDİ SİTEDEN NEREDEYSE HİÇÇ CIKMIYORUM COK GUZEL PAYLAŞIMLAR VAR HAMDOLSUN DEWAMI GELİR umarım inşALLAH
SELAM VE DUA İLE

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

iyi olmaya çalışıyorum hamdolsun tşk ederim .aleyküm selam ben kendisine sormuştum oda yapıyodu dusını allah c.c. Kabul etsin yanlız şunu anlamadım ben.sizin isminiz mehmet miydi ben öyle not alıp kendisine söledim biraz kafam karışık bu günlerde yoksa mehmet diye birinin yerine sizmi yapıyodunuz duayı hatırlamıyorum ki sadece adının mehmet olduğunu hatırlıyorum okadar

allah c.c. Kabul etsin her ikinizin de duasını

allaha emanet olun

benim yakinim,hem işle hem de ailevi sorunu vardi.şimdi benim kafam karişti.niyetimi açikca yazmiştim.görmedin mi o zaman acaba?neyse artik allah kabul eder her sikintisini halleder inşaallah.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
benim yakinim,hem işle hem de ailevi sorunu vardi.şimdi benim kafam karişti.niyetimi açikca yazmiştim.görmedin mi o zaman acaba?neyse artik allah kabul eder her sikintisini halleder inşaallah.

tamam canım hatırladım.Benim kafamda mehmet diye kalınca sende ayşe rana olunca şaşırdım biraz.Dedimya kafam karışık benim bu araalr Dileğini ogün aynen yazdığın gibi bende kendisine msj atmıştım mrk etme için rahat olsun aminn

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.sitedeki ilk günümü tabiki unutamam.bana yardımcı olan kardeşlerim

arzu 76
rüyam3
mehmet koç
nikko
ve aklıma gelmeyen bir çok değerli kardeşimiz.Allah hepsinden razı olsun.isranurcumda ilk kavga ettiğim kişydi:a16:ama şimdi en çok sevdiğim kardeşlerimden oldu.:a16:

ne gündü ama değilmi benimde ilk tartıştığım kişi sendin bu arada. aşka mecnun kardeşimizle ilgili bir konuydu sanırsam ama biz o gün çabuk barıştık helalleştik gerçi o ilkti son olmadı :) iyiki gelmişim bu siteye iyiki tanımışım sizleri bende seni çok seviyorum canım akşam olsada gitsem bizim öteki siteyi özledim fatmanamıda çok özledim aradım teli kapalıydı atmıştır gene bir yerlere teli o :)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ne gündü ama değilmi benimde ilk tartıştığım kişi sendin bu arada. aşka mecnun kardeşimizle ilgili bir konuydu sanırsam ama biz o gün çabuk barıştık helalleştik gerçi o ilkti son olmadı :) iyiki gelmişim bu siteye iyiki tanımışım sizleri bende seni çok seviyorum canım akşam olsada gitsem bizim öteki siteyi özledim fatmanamıda çok özledim aradım teli kapalıydı atmıştır gene bir yerlere teli o :)
sen inat ben inat.:Kfatma kursa gitti.aman ne pasatlar yaptı bir görseydin.akşam buluşuruz yine canım.bu sefer pastalar benden.Allaha emanet ol.formu meşkul etmeyelim.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
ben nerdeyse bir yıl olacak üyeyim .. ama önceleri sadece arada bir girip bakınıyordum galiba şubat aynında konu açmaya ve cevap yazmaya başladım ilk günümü degilde ilk hatırladıgım In müslim(AYDIN) kardeşimin formunu (yasin okuyan çocuk diye hatırlıyorum) eleştirmiştim kuran okUyan çocugu ..sonra kardeşimin formunu meşkul ettigim için üzülmüştüm.. birde video eklemeyi ögrendigim günü unutmuyorum cevdet abi sagolsun çok ugraştı benimle:D ama sorun benim ayarlardaymış yoksa o kadar teknoloji özürüm yok varda o kadar degil :D sonra bagımlı olduk siteye rabbim hakkımızda hayırlı etsin :) herkese baki selamlar

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. Ben siteyi geçen yil sohbet dinlemek için keşfetmiştim.metin balkanlioğlu hoc.nin çok faydali sohbetlerinden istifade etmiştim.netle ilgilenmeyi pek sevmediğim için mecbur kalmadikça pc başina geçmem.(çaliştiğim için akşama kadar beraberiz ama) geçen miraç kandili için girmiiştim.sonra forumda sekine dusi kardeşliğini gördüm.dua kardeşliği,hacet namazi kardeşliği derken o gün uzun bir zaman siteden çikamadim.forumlari üye yazilarini inceledim.sitenin ciddiyeti ve ihlasli ortami beni çok sevindirdi.hemen bir dostluk başladi kardeşlerimle....en hoşuma giden hiç tanimadiğim kardeşlerim için hasta ya da yorgun da olsam da dua etmek!.......... Tarifi imkansiz güzel bir duygu
allah hepinizden razi olsun

aleyna ve aleykümselam kardeşim
rabbim hepiizden razi olsun inşallah

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
çok bunaldığım bir anda googleye dini hikayeler yazmıştım ben hikaye araraken tefriciye okunan bölümü buldum ilk üye olduğumdan 4-5 ay sonra foruma yazı yazmaya başladım tefriciye ve yasin okurdum hep.foruma ilk yazdığım kişiyse bebek hasreti adlı üye onuda yanlış yapmışım zaten yasinler okunmuş bitmiş göremedimki birde ben ilk günlerde konuları çok zor buluyodum nereye kayboluyo bunlar deyipduruyodum sonra alıştım

selametle
aleyna ve aleykmselam kardeşim
ilk zamanlarda site insana karişik gibi geliyor birde yeni üye olmanin heyecani... Hani derler ya kul sikişmayinca hizir yetişmezmiş diye çok doğru rabbim senin o sikintin vesile olmuş. Iştee var her işte bir hayir

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
a.s kardeslerim ben sıkıntılı ve zor bi zamnandaydım bir gün takvim yapragında duaların kabulu için salavat makbuldur yazısını okuyunca.gogıla :) salavat yazdım bura cıktı.sıkıntılı bir dönemdeydim aklımda çok karışık sorular vardı,allahım lütfetti burayı bana rahatladım sona gerçek hayattada bir kaç abi ile tanışınca rahatladım çok şükür.allahım hepimize hidayet versin inşallah.benim sebebim''salavat-ı şerif'' oldu.cok sükür.alemlerin rabbine hamdolsun.onun nebisine salatu selamlar olsun.

a.s.
Kardeşim herşeyin vardir bir vesilesi
dualarinda yer almak duasi ile

safiye

Kayıtlı Kullanıcı

arzu 76
rüyam3
mehmet koç
nikko

SEVGİLER NEFRETLE BAŞLAR:a04:

DUALARINDA YER ALMAK DUASI İLE

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
bende tevafuk eseri buldum sitemizi baş örtüsüne evet kampanyasi :) oyle uye oldum sonra tabi aklimda bile kalmadi bi kaç ay sonra bi baktim ki ben bu siteye uye olmuşum acaba ne zaman nasil :) neyse tekrar bi tevafuk kavuşturdu:) şimdi siteden neredeyse hiçç cikmiyorum cok guzel paylaşimlar var hamdolsun dewami gelir umarım inşallah
selam ve dua ile

inşallah kardeşim üyeliğimiz kardeşliğimiz sitemiz daimi olur ...
Selametle selamün aleyküm

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
ben nerdeyse bir yıl olacak üyeyim .. Ama önceleri sadece arada bir girip bakınıyordum galiba şubat aynında konu açmaya ve cevap yazmaya başladım ilk günümü degilde ilk hatırladıgım in müslim(aydin) kardeşimin formunu (yasin okuyan çocuk diye hatırlıyorum) eleştirmiştim kuran okuyan çocugu ..sonra kardeşimin formunu meşkul ettigim için üzülmüştüm.. Birde video eklemeyi ögrendigim günü unutmuyorum cevdet abi sagolsun çok ugraştı benimle:d ama sorun benim ayarlardaymış yoksa o kadar teknoloji özürüm yok varda o kadar degil :d sonra bagımlı olduk siteye rabbim hakkımızda hayırlı etsin :) herkese baki selamlar

inşallah kardeşim
banada sen ve diğer birkaç kardeşim öğretmeye çalıştı, yani uğraştirdim sizi baya çokk utandim sonunda tmm oldu dedik ama bazan hala takiliyorum:) hakkinizi helal edin inşallah dualarinda yer almak duasi ile
selamün aleyküm

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
aleykum selam

evet o günü hatırlı yorum ilk önce sen forum açtın resim yükleme yardım diye sana ögretiyorlardı kaan kardeşim ve ın müslim kardeşim sonra bende sayenizde ögreniyorum demiştim ... yani şunan resim yükleye biliyorsam safiyecim senin sebebinledir :):)
;)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
evet o günü hatırlı yorum ilk önce sen forum açtın resim yükleme yardım diye sana ögretiyorlardı kaan kardeşim ve ın müslim kardeşim sonra bende sayenizde ögreniyorum demiştim ... Yani şunan resim yükleye biliyorsam safiyecim senin sebebinledir :):)
;)

allah razi olsun gül yüzlü kardeşim iyi sizleri tanidim diyorum

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam arkadaşım
Ben ilk zamanlarda cevap nasıl yazılır, konu nasıl açılır gibilerini pek beceremiyordum.:a01: Sonra Allah razı olsun ŞİMAL kardeşim bana açıkladı ve paylaşımlarıma başladım.. Rabbim daim etsin inşaallah:a03:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt