Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sitedeki ilk gününüzden bahsedermisiniz (1 Kullanıcı)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam arkadaşım
ben ilk zamanlarda cevap nasıl yazılır, konu nasıl açılır gibilerini pek beceremiyordum.:a01: Sonra allah razı olsun şimal kardeşim bana açıkladı ve paylaşımlarıma başladım.. Rabbim daim etsin inşaallah:a03:

aleykümselam kardeşim
inşallah rabbim daim eder

memusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.ben bugün üye oldum.kullanıcı adı bulmakta zorlandım.nihayet çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini birleştirip bir kullanıcı adı buldum.bilgisayar hakkında pek bilgim yok.sitenin en beceriksiz üyesi ben olurum herhalde.sizlerle tanışmak çok güzel. dualarınıza dahil olmak ümidiyle.Allaha emanet olun...

memusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.ben bugün üye oldum.kullanıcı adı bulmakta zorlandım.nihayet çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini birleştirip bir kullanıcı adı buldum.bilgisayar hakkında pek bilgim yok.sitenin en beceriksiz üyesi ben olurum herhalde.sizlerle tanışmak çok güzel. dualarınıza dahil olmak ümidiyle.Allaha emanet olun...

edas

Kayıtlı Kullanıcı
Selam aleykum bende siteyi nette tesadufen bulanlardan biriyim ve ilk uye oldugum gunden beri baglandim siteye cok yararli oldugunu dusunuyorum. Paylasim ve bilgi veren akrdaslardan Alah razi olsun. Ben bisey paylasmadim sizinle daha cok sizden ogreniyorum. Sunu soyleyebilirim ben Makedonyda yasayan arnavutum dinimizi Osmanlilarin sayesinde kavustuk ve ben buradc Osmanli torunlarindan ogrenmeye devam ediyorum. ben size fayadali olmaidigmim icin kusura bakmasiniz ama balkanalrda ki musluman hakli ile ilgili bilgilenmek istreseniz yardimci olmaya calisrim.
Dua ile...

hakaNet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...bende bu siteyi google amcadan öğrendim..çok yararlı bir site olduğunu düşünüyorum..bugün ilk günümdü..derdimi anlattım dualar aldım..Allah razı olsun....ayrıca bugünde namaza başladım...Çok şükür..Allah bütün Müslümanlara devamlı namaz kılmayı nasip etsin..ben bir türlü devamlı kılamadım..bu sfer olacak İnşallah..yine dualarınızı bekliyorum..Allah'a emanet olun

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.ben bugün üye oldum.kullanıcı adı bulmakta zorlandım.nihayet çocuklarımın isimlerinin ilk hecelerini birleştirip bir kullanıcı adı buldum.bilgisayar hakkında pek bilgim yok.sitenin en beceriksiz üyesi ben olurum herhalde.sizlerle tanışmak çok güzel. Dualarınıza dahil olmak ümidiyle.allaha emanet olun...

aleykümselam üyeliğiniz hayirli olsun inşallah beceriksizlik demeyelim acemeilik diyelim allah a emanet olun

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleykum bende siteyi nette tesadufen bulanlardan biriyim ve ilk uye oldugum gunden beri baglandim siteye cok yararli oldugunu dusunuyorum. Paylasim ve bilgi veren akrdaslardan alah razi olsun. Ben bisey paylasmadim sizinle daha cok sizden ogreniyorum. Sunu soyleyebilirim ben makedonyda yasayan arnavutum dinimizi osmanlilarin sayesinde kavustuk ve ben buradc osmanli torunlarindan ogrenmeye devam ediyorum. Ben size fayadali olmaidigmim icin kusura bakmasiniz ama balkanalrda ki musluman hakli ile ilgili bilgilenmek istreseniz yardimci olmaya calisrim.
Dua ile...

aleykümselam
inşallah bilmediklerimizi öğreniriz bildiklerimi paylaşip pekiştiriiriz....:)
dualarinizda yer almak duasi ile

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...bende bu siteyi google amcadan öğrendim..çok yararlı bir site olduğunu düşünüyorum..bugün ilk günümdü..derdimi anlattım dualar aldım..allah razı olsun....ayrıca bugünde namaza başladım...çok şükür..allah bütün müslümanlara devamlı namaz kılmayı nasip etsin..ben bir türlü devamlı kılamadım..bu sfer olacak inşallah..yine dualarınızı bekliyorum..allah'a emanet olun
aleykümselam kardeşim üteliğin hayirli olsun inşallah namazlarni allah kabull etsin daimi olsun inşallah dualarinizda yer almak duasi ile selam ve dua

:Eyyub:

Kayıtlı Kullanıcı
:) :)

Hiçbişey hissetmedim........

:Eyyub:

Kayıtlı Kullanıcı
doğru......ve aleyküm selam.......

nur032

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ilk Mevlüt Kandilinin tarihini öğrenmek için bir yer ararken sitenizle karşılaştım ogün de beraat kandiliydi üye oldum bir hatim bölümü gördüm cüz aldım okudum...okuduğumuda bildirebildim ama tekrar o bölümü bulamıyorum biraz karışık geldi ...
alışırım herhalde...

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Ben ilk Mevlüt Kandilinin tarihini öğrenmek için bir yer ararken sitenizle karşılaştım ogün de beraat kandiliydi üye oldum bir hatim bölümü gördüm cüz aldım okudum...okuduğumuda bildirebildim ama tekrar o bölümü bulamıyorum biraz karışık geldi ...
alışırım herhalde...

evet kardeşim zamanla alışırsın bizede ilk zamanlar bende çok zorlanmıştım ama sonra acemilik gidiyor

elifffff

Kayıtlı Kullanıcı
siteye daha dün üye oldum,
ne nerede diye uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım:)
ezanlarla birlikte mola verdim sonra tekrar dönme şartı ile...
:)
selam ve dua ile,iyiki gelmişim diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt