Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şimdi sıra erkeler de.... (1 Kullanıcı)

HaMSiYe

Kayıtlı Kullanıcı
gercektende guzel ir konuya degmissin.
bu zamanda artik erkeklerde birbirleryle sIklik yarislarina giriyor.kadinlar gibi kaslarina gozlerine onem veriyorlar..hepsi "cagdas" olalim diyenlerin yuzunden.. hanimlar eslerinin iyi ve temiz gozukmesini isterler,elbette olmalidir ama hep asiriya kaciriliyor.o yuzdende bu manzaralar ortaya cikiyor.erkeklerde artik suslenip puslenip cikiyorlar milletin karsisina..artik oyle bir zamana geldikki,erkekler kadinlarin giydiklerine ozenirler..kadinlarda erkeklerin giydiklerine ozeniyorlar..acinacak halimiz var..gercektende!

genclere haya yakisir..insallah Allah bizleri ICIMIZLE ve DISIMIZLA ona layik bir kul eylesin..

Kaan Erdem

Yönetici
amin...dedikleriniz ve tespitleriniz çok doğru..ALLAH cc emanet olun..RABBİM bizleri azan namkör gelen şaşırmış kullarından alıkoysun ve bizleride bu durumdan muhafaza etsin..niyetelerimizi halis kılsın..selametle kalın...

gercektende guzel ir konuya degmissin.
bu zamanda artik erkeklerde birbirleryle sIklik yarislarina giriyor.kadinlar gibi kaslarina gozlerine onem veriyorlar..hepsi "cagdas" olalim diyenlerin yuzunden.. hanimlar eslerinin iyi ve temiz gozukmesini isterler,elbette olmalidir ama hep asiriya kaciriliyor.o yuzdende bu manzaralar ortaya cikiyor.erkeklerde artik suslenip puslenip cikiyorlar milletin karsisina..artik oyle bir zamana geldikki,erkekler kadinlarin giydiklerine ozenirler..kadinlarda erkeklerin giydiklerine ozeniyorlar..acinacak halimiz var..gercektende!

genclere haya yakisir..insallah Allah bizleri ICIMIZLE ve DISIMIZLA ona layik bir kul eylesin..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
:)) yine güldürdün beni ekreme kardeşim yaa. yok o kadarda değil sen saçını tara pasaklı gezme öyle;)) Peygamber (SAV) Efendimiz yanında tarak taşırmış kılık kıyafetide hep düzgünmüş.
s.a yok kardeşim o kadar değil kıyafet falan düzgünde saç taramayı asında sevmem çünkü doğuştan taralı :Dhem kim söylemiş pasaklı olduğumu ben 3 yılda bir yıkanrım çok temzimdi,r:K

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a....
konuya yeni yazma fırsatı buldum ve böyle bir konu düşündüğün için tebrik ediyorum...
sadece bayanla aşağılık kompleksi yaşamıyor....
aynı durum erkekler içinde geçerli....
giyim şeklini ve tarzı kendini ifade etme şekli olarak nitelendiriyorlar....
giyim kuşam bir insan için en önemli faktördür....
insanlar elbiseleriyle,giyimleriyle karşılanırlar düşünceleri ile uğurlanırlar....
mutlak surette giyim güzel olmalı ama şuanki erkeklerin giyimi gibi değil....
belde kot ama o kot nasıl boyanıyor boyamada ne kullanılıyor araştıran var mı? ondan sonra kotla namaza duruyor....
sakal dersen sünnet için değil yakışıklı,karizmatik görünürmüyüm diye bırakan bırakıyor
bırakanda enteresan modeller veriyor...
benim bildiğim ve olması gereken erkek giyimi; kumaş pantolon,gömlek, vs..vs...
sünnete uygun sakal.. budur....
bunu abartmanın ne almi var....
kulakta küpe,dar badiler, vs..vs...
erkek badi giyinir mi yahu....kim icaat etti bunu....
hadi giyiyorsun diyelim vücuduna yapışan türde zevksiz bir görüntüyle insanları rahatsız etmeye ne hakkın var....
bunlar müslümanlığı hiç mi okuyup öğrenmiyor....
ben bu toprağın kültüründe bu kadar zevksizlik,uyumsuzluk,hippilik,züppelik görmedim..
rabbül alemin ıslah etsin inşaallah....
selametle....

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Dinimize Göre Kadinin Yeri Belli Erkeğin Yeri Belli Sinirlari Peygamberimizin Sünnetiyle Ortaya Konulmuş Kadin Olsun Erkek Olsun Illede Edep Illede Edep Edepli Güzel Ahlak üzerine Yetişen Bir Insan Asla Kendine Böyle şeyleri Yakiştiramaz Allah

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar Dinimize Göre Kadinin Yeri Belli Erkeğin Yeri Belli Sinirlari Peygamberimizin Sünnetiyle Ortaya Konulmuş Kadin Olsun Erkek Olsun Illede Edep Illede Edep Edepli Güzel Ahlak üzerine Yetişen Bir Insan Asla Kendine Böyle şeyleri Yakiştiramaz Allah
evet kardeşim negüzel söyledin illede edep

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Hepimize ,gençlerimize Peygamberimizin Ahlakini Versin Inşallah Hz Osmanin Da Hayasini Versin Hz Osman Dan Melekler Bile Haya Edermiş

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Bir çoçuk Neyi Görürse öyle Yetişiyor Ben Başimi örtüyorum 3 Yaşindaki Kizimda Başini örtüyor Eşim Namaz Kiliyor 14 Yaşindaki Oğlum Da Namaz Kiliyor Anne Baba çocuklara örnek Teşkil Ediyor.biranne Baba Allah Korusun Içki Içiyorsa Kumar Oynuyorsa çocukda Büyüdüğü Zaman Aynisini Yapacaktir çünkü Onlar Için Normal Geliyor Allah Islah Etsin Kardeşlerim Lütfen çocuklariniza Küçük Yaşta Islami Anlatalim Bizlerde Onlara örnek Olalim .büyüyünce Biraz Zor öğreniyorlar

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..katılımın ve yorumların için ALLAH cc razı olsun..güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz..selametle kalın..

s.a....
konuya yeni yazma fırsatı buldum ve böyle bir konu düşündüğün için tebrik ediyorum...
sadece bayanla aşağılık kompleksi yaşamıyor....
aynı durum erkekler içinde geçerli....
giyim şeklini ve tarzı kendini ifade etme şekli olarak nitelendiriyorlar....
giyim kuşam bir insan için en önemli faktördür....
insanlar elbiseleriyle,giyimleriyle karşılanırlar düşünceleri ile uğurlanırlar....
mutlak surette giyim güzel olmalı ama şuanki erkeklerin giyimi gibi değil....
belde kot ama o kot nasıl boyanıyor boyamada ne kullanılıyor araştıran var mı? ondan sonra kotla namaza duruyor....
sakal dersen sünnet için değil yakışıklı,karizmatik görünürmüyüm diye bırakan bırakıyor
bırakanda enteresan modeller veriyor...
benim bildiğim ve olması gereken erkek giyimi; kumaş pantolon,gömlek, vs..vs...
sünnete uygun sakal.. budur....
bunu abartmanın ne almi var....
kulakta küpe,dar badiler, vs..vs...
erkek badi giyinir mi yahu....kim icaat etti bunu....
hadi giyiyorsun diyelim vücuduna yapışan türde zevksiz bir görüntüyle insanları rahatsız etmeye ne hakkın var....
bunlar müslümanlığı hiç mi okuyup öğrenmiyor....
ben bu toprağın kültüründe bu kadar zevksizlik,uyumsuzluk,hippilik,züppelik görmedim..
rabbül alemin ıslah etsin inşaallah....
selametle....

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
bu dünya zevkleri geçici ne kadar güzel .yakışıklı olunursa olunsun sonunda toprak olacağız RABBİM OGENÇLERİ ISLAH ETSİN40 INDAN SONRA AZANLARADA TENEŞİR YAKIŞIR

huesniye

Kayıtlı Kullanıcı
dünyanin sonu yakasip zaman daraldikca insanar artik iyice sasirmaya basladilar Allah im sonumuzu iyi eyler umarim

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleyküm Kaan Kardeş .....

Erkeklerin Giyiminde Dinen Uyulmasi Gereken şartlar Bellidir...aşka

Mecnun Kardeşimizin Belirttiği Sitemizin Bu Bölümünden Istifade

Edebiliriz....

Tenkit Edilenler Herhalde Müslüman Gençler Değildir... Camide

Küpe Takan Gence şahid Olmadik...ama Uzun Saçli Diyede Bir Genci

Tenkit Etmeyelim....işin takva Ile fetva Boyutunu Güzel Izah

Etmeliyiz.asla şu Sözümü Unutmayiniz:

hiç Bir öğretmen Sinifinin Hepsine 100 Puan Vermez

Hak Edeni Var,yari Hakeden Var,hiç Haketmeyeni De Var...ama Hepsi O

Sinifa Gelmiş,o Sinifin öğrencisi.....

En Kalbi Dua Ve Selamlarimi Sunuyorum...rabbime Emanet Olunuz

Kaan Erdem

Yönetici
güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter..güvenme güzelliğine bir sivilce yeter..diye bir deyim yada söylem anımsadım sizin yazdığınıza istinaden..selametle...

bu dünya zevkleri geçici ne kadar güzel .yakışıklı olunursa olunsun sonunda toprak olacağız RABBİM OGENÇLERİ ISLAH ETSİN40 INDAN SONRA AZANLARADA TENEŞİR YAKIŞIR

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam erdal abi...kesinlikle haklısınız..dedikleriniz doğrudur..selam ve dua ile kalın selametle....

Edebiliriz....

hafiz mehmet

Kayıtlı Kullanıcı

Edebiliriz....

erdal kardeş eline sağlık çok güzl özetlemişsin rabiim razı olsn inşallah selam ve du aile

damlanur75

Kayıtlı Kullanıcı
sana katılıyorum,çok önemli bi konya değinmişsin..bu gençler yarının geleceği... onlar bu tür meziyetlerle yetişirse ,gelecek nesillere ne verebilirler diye düşünmeden edemiyor insan..ailelere çok görev düşüyo bence..evladını karşısına almadan güzellikleri aşılayabilmek çok önemli..çocuğunu gözardı etmemeli gençtir yapsın demek çok yalnış..sonradan dizlerine vursalar ne fayda iş işten geçtimi yapıcak bişey kalmaz..allah ıslah etsin... HASBİN ALLAH NİMEL VEKİL...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt