Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şimdi sıra erkeler de.... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
sevgili site üyeleri hiç farkettiniz mi?

sitede hep bayan tesettürünün renkliliğinden,giyiminden,kuşamından,kısacası üstü başından bahsediliyor konu üstüne konular açılıyor kapanıyor..kimisi haklı olarak yada sert çıkışarak yerden yere vuruyor eleştiriyor...

peki ya erkekler nasıl giyiniyor...

sokaklarda nasıl geziyor....

jelibonlar diye bir yazı okumuştuk çok ta güzeldi erkekler bu konuda rakip olmuyor mu?

düşük bel kotlar...düşen kotun altından gözüken çamaşırlar...şekilden şekile girmiş joleden gözükmeyen saçlar...ortaları alınmış kaşlar..çaktırmadan sürülmüş kirpiklere rimeller...değişik ve tarifi zor olan saç sakal traşları...

evet arkadaşlar ya erkekler...

kimisi hafiften kızlara meydan okuyacak tarzda şıklıkta oluyor..kolyeler takılar aksesurlar...

üstte dapdar tşörtler..yapışmış kotlar...türlü türlü pantolonlar..rengarenk giyimler...

“İmam Ahmed ve Ebû Dâvud’un Ebû Hüreyre’den (r.a.) rivayet ettikleri bir hadîs-i şerifte Resûlüllah (s.a.v.) şöyle buyurmuşlardır:

“Kadın elbisesi giyen erkeğe ve erkek elbisesi giyen kadına lânet olsun.’

hangimiz yada kaçımız acaba bu hadis-i şerif-i biliyor yada dikkat ediyoruz..acaba farkındamıyız...

yada farkında olupta daha çok var elbet bir gün uyar ve uygularım şimdi gencim yaşamalıyım...mı diyoruz...yada biz demesek te çevremizdekilere ikaz yada uyarıda bulunuyormuyuz?

arkadaşlar sizlerinde farklı yorumlarınızı ve katılımlarınızı bekliyorum...

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM
Dediğiniz gibi hep kadınlardan bağsedildi, kılıf kıyafetlerınden söz edildi ama hiç erkekler için konu açılmadı ... şimdi kadınlarda eleştiri sırası :) şaka bir yana erkeklerinde en az kadınlar kadar kılıf kıyafetlerıne dikkat etmesi gerekiyor... Allah razı olsun paylaşımınız için selam ve dua ile kalın hayırlı geceler...A.E.O
HERŞEY İÇİN GEÇ OLABİLİR... YAŞADIĞIMIZ GÜNÜN KIYMETİNİ BİLENLERDEN OLURUZ İNŞ

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam yorumlarınız için ALLAH cc razı olsun selametle kalın...

leni

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim hayırlı gecelr gercekten güzel bir konuya değinmişsiniz bir bayan olarak benim utanıp giyemediiğim renkteki tarzdaki kıyafetleri erkeklerin üzerinde hemde cok sık olarak görmek dahada utanç werici ALLAH ıslah etsin inşallah..selametle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim..değerli yorumlarınız için t.ederim..selametle kalın..

selamun aleyküm kardeşim hayırlı gecelr gercekten güzel bir konuya değinmişsiniz bir bayan olarak benim utanıp giyemediiğim renkteki tarzdaki kıyafetleri erkeklerin üzerinde hemde cok sık olarak görmek dahada utanç werici ALLAH ıslah etsin inşallah..selametle

tan_vakti

Kayıtlı Kullanıcı
Erkek dediğinin 3 takısı olmalı en fazla 1.si parmagındaki evlilik yüzüğü 2.si kolundaki saati 3. sü de boynunda Allah yazılı bir kolye takı olarak fazlasıyla yeter erkege bence.

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
a.s Kardeşim Allah Razi Olsun çok Güzel Bir Konuya Temes Ettin Malesef üzülerek Belirtmek Istiyorum Ki Sokkakta Veye Iş Yerlerimizde Giyim Kuşam Saç Ve Sakallariyla Erkek Giyim Ve Kuşamina Uymayan Davranişlari Görüyoruz Bizlerde Acizane Nazimiz Geçenleri Iyilikle Ikaz Etmeye çalişiyoruz Allah Islah Eylesin Selam Ve Dua Ile A.e.o

SERVEROZCELIK

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle Herkese Selamlar Ben Siteniz Yeni Kayildim Gerçekten çok Beğendim...çok önemli Bir Konuya Değinmişsin Allah Razi Olsun Ben Bu Erkekleri Anlamadiğim Gibi Bunlarin Erkek Diye Yaninda Gezen Bayanlari Hiç Anlamiyorum Doğrusuu

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM. YAZIYI OKUDUĞUMDA ANLAYIŞINIZA SIĞINARAKTAN <<<SÜPERSİNİZ>>> DEDİM KENDİ KENDİME. ALLAH RAZI OLSUN. SANKİ HARAMLAR , EDEP, TERBİYE SADECE KADINLARDA OLMALIYMIŞ GİBİ HEP BUNUN ÜZERİNE FORMLAR AÇILIYORDU.
TOPLUMUMUZDA GENELDE ŞÖYLE BİR ANLAYIŞ VARDIR. ERKEĞİN YAPTIKLARI YADA YAPMADIKLARI HİÇ FARKEDİLMEZ BİLE. AYNI ŞEYLER BAYANLARDA GÖRÜLDÜĞÜNDE
HARAM İŞLENMİŞTİR , NAMUS ELDEN GİTMİŞTİR VS.. VS...
GELELİM GİYİM KUŞAMA. GÜNÜMÜZ GENÇLERİN GİYİMİ İÇLER ACISI ... HELE BAZILARINI GÖRÜYORUM DA AĞLASAM MI GÜLSEM Mİ ŞAŞIRIYORUM..........
BAZILARIDA BEN BURDAYIM DERCESİNE 1 ŞİŞE PARFÜMÜ ÜZERLERİNE BOŞALTMAZLAR MI???
NE DİYİM DUA ETMEKTEN VE YAŞANTIMIZLA ÖRNEK MÜSLÜMANLAR OLMAKTAN BAŞKA NE YAPABİLİRİZ. ÖNCE KENDİMİZDEN , NEFSİMİZDEN BAŞLAMALIYIZ .
ALLAH DOSTU BİR ZATIN YANINA SÜREKLİ BAL YİYEN BİRİNİ GETİMİŞLER. BAL YEMEK HASTALIK KALİNE HALİNE GELDİĞİ İÇİN ZATTAN YARDIM TALEP ETMİŞLER.
ALLAH DOSTU ŞİMDİ GİT 40 GÜN SONRA GEL DEMİŞ. HERHANGİBİR DEVA , ÖNERİ SÖYLEMEYİŞİNE AKIL ERDEREMEMİŞLER AMA DEDİĞİNİ YAPMIŞLAR.
40 GÜN SONRA GELDİKLERİNDE ŞİMDİ ONA BAL YEMEMESİ KONUSUNDA SÖYLEYECEKLERİ VARDI. ÖNCEKİ SEFER KENDİSİ DE BAL YEMİŞTİ. KENDİ YAPMADIĞI BİRŞEYİ BAŞKASINA YAPTIRMASI TESİRİNİ GÖSTERMEYECEĞİ İÇİN 40 GÜN O BALIN VÜCUDUNDAN ÇIKMASINI BEKLEDİ........

SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN...

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Rabbim ıslah etsin kesinlikle.Nasılda rahat rahat dolaşıyorlar öyle o süsle o pantolanlarl a o saçlarla.
Erkek dediğin ağır olmalı.Cevap vermeden konuşmadan anlamalı erkeğin ne dediğini.Tabi bunun için yüreğininde ağır olması gerek.

Kaan Erdem

Yönetici
evet haklısınız katılıyorum size...abartıdan uzak değil mi?selam ve dua ile kalın selametle...

Erkek dediğinin 3 takısı olmalı en fazla 1.si parmagındaki evlilik yüzüğü 2.si kolundaki saati 3. sü de boynunda Allah yazılı bir kolye takı olarak fazlasıyla yeter erkege bence.

Kaan Erdem

Yönetici
değerli kardeşim..konuya vakıfım ve farkındayım...
burada anlatılmak istenen bambaşka bir mesaj...sitede hep hanımlara yönelik forumlar açılıyor..ben konuya bu bağlamda giriş yaptım ve mizahsen olarakta yaklaşımda bulundum...

sizin konu yada konularınız bizler tarafından okunmakta...konu üstüne aynı mesaj içeren başka bir konu açmak gibi bir niyetimiz olmadı olamazda...

bunu bu şekilde değerlendirirseniz sanırım aılnmazsınız...

selam ve dua ile kalın selametle ALLAH cc emanet olun inşaALLAH...

Aleykümselam....

- Kaan kardeş evet belirttiğin gibi bayan kıyafetleri daha ön plana çıkmakta, son zamandaki göze batan giyim usulü bayanlara has durumda, bundan olsa gerek ki bazı kesim erkeklerin giyim tarzlarıda göz ardı edilmekte... Ancak bu konuyada daha öncelerden tarafımca değinmiş bulunmaktayım... http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/33280-erkegin-giyinimi-nasil-olmalic.html Forum aradan bilgi almamız gerekli olan konuyu araştırırsak daha hoş olmaz mı? Çünkü sitemizde yok yok selam ve dualarımla

Kaan Erdem

Yönetici
değerli yorum ve katılımınız için t.ederim..selam ve dua ile kalın selametle...

a.s Kardeşim Allah Razi Olsun çok Güzel Bir Konuya Temes Ettin Malesef üzülerek Belirtmek Istiyorum Ki Sokkakta Veye Iş Yerlerimizde Giyim Kuşam Saç Ve Sakallariyla Erkek Giyim Ve Kuşamina Uymayan Davranişlari Görüyoruz Bizlerde Acizane Nazimiz Geçenleri Iyilikle Ikaz Etmeye çalişiyoruz Allah Islah Eylesin Selam Ve Dua Ile A.e.o

Kaan Erdem

Yönetici
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun...hoş geldiniz selam ve dua ile kalın selametle...

öncelikle Herkese Selamlar Ben Siteniz Yeni Kayildim Gerçekten çok Beğendim...çok önemli Bir Konuya Değinmişsin Allah Razi Olsun Ben Bu Erkekleri Anlamadiğim Gibi Bunlarin Erkek Diye Yaninda Gezen Bayanlari Hiç Anlamiyorum Doğrusuu

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam t.ederim..katılımınızdan ve değerli ilave bilginizden dolayı..selam ve dua ile kalın selametle..ALLAH cc emanet olun...

SELAMÜN ALEYKÜM. YAZIYI OKUDUĞUMDA ANLAYIŞINIZA SIĞINARAKTAN <<<SÜPERSİNİZ>>> DEDİM KENDİ KENDİME. ALLAH RAZI OLSUN. SANKİ HARAMLAR , EDEP, TERBİYE SADECE KADINLARDA OLMALIYMIŞ GİBİ HEP BUNUN ÜZERİNE FORMLAR AÇILIYORDU.
TOPLUMUMUZDA GENELDE ŞÖYLE BİR ANLAYIŞ VARDIR. ERKEĞİN YAPTIKLARI YADA YAPMADIKLARI HİÇ FARKEDİLMEZ BİLE. AYNI ŞEYLER BAYANLARDA GÖRÜLDÜĞÜNDE
HARAM İŞLENMİŞTİR , NAMUS ELDEN GİTMİŞTİR VS.. VS...
GELELİM GİYİM KUŞAMA. GÜNÜMÜZ GENÇLERİN GİYİMİ İÇLER ACISI ... HELE BAZILARINI GÖRÜYORUM DA AĞLASAM MI GÜLSEM Mİ ŞAŞIRIYORUM..........
BAZILARIDA BEN BURDAYIM DERCESİNE 1 ŞİŞE PARFÜMÜ ÜZERLERİNE BOŞALTMAZLAR MI??? NE DİYİM DUA ETMEKTEN VE YAŞANTIMIZLA ÖRNEK MÜSLÜMANLAR OLMAKTAN BAŞKA NE YAPABİLİRİZ. ÖNCE KENDİMİZDEN , NEFSİMİZDEN BAŞLAMALIYIZ .
ALLAH DOSTU BİR ZATIN YANINA SÜREKLİ BAL YİYEN BİRİNİ GETİMİŞLER. BAL YEMEK HASTALIK KALİNE HALİNE GELDİĞİ İÇİN ZATTAN YARDIM TALEP ETMİŞLER.
ALLAH DOSTU ŞİMDİ GİT 40 GÜN SONRA GEL DEMİŞ. HERHANGİBİR DEVA , ÖNERİ SÖYLEMEYİŞİNE AKIL ERDEREMEMİŞLER AMA DEDİĞİNİ YAPMIŞLAR.
40 GÜN SONRA GELDİKLERİNDE ŞİMDİ ONA BAL YEMEMESİ KONUSUNDA SÖYLEYECEKLERİ VARDI. ÖNCEKİ SEFER KENDİSİ DE BAL YEMİŞTİ. KENDİ YAPMADIĞI BİRŞEYİ BAŞKASINA YAPTIRMASI TESİRİNİ GÖSTERMEYECEĞİ İÇİN 40 GÜN O BALIN VÜCUDUNDAN ÇIKMASINI BEKLEDİ........
SELAM VE DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN...

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve dua ile kalın selametle inşaALLAH.

Evet Rabbim ıslah etsin kesinlikle.Nasılda rahat rahat dolaşıyorlar öyle o süsle o pantolanlarl a o saçlarla.
Erkek dediğin ağır olmalı.Cevap vermeden konuşmadan anlamalı erkeğin ne dediğini.Tabi bunun için yüreğininde ağır olması gerek.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
s.aleyküm bende bir erkek olarak Üzerime alındım :D 1.inci şikayetim şikayet değil aslında rahatsızlığımı dile getirmek istedim :( bayanlarda Türkiyede Müslümanım diyipte afedersiniz mini etekleri giyen kızlarımızı ve onları o şekilde sokaklara çıkaran anaları babaları anlamıyorum .. vee ülkemdee okullarda başörtüsü yasaklandığından beri takip ettiğim kadarıyla bizim lisedeyken mini etek yasaktı 2000 li yıllara girdik gireli çok değişti kılık kıyafet Ben çok utanıyorum gerçekten yazık ülkeme hiç yakışmıyo . Erkeklere gelince ben hiç kılık kıyafetime bakmam şöyleki öözentili olsun gösterişli olsun anlamında saçlara arada bi jole sürerim ama abartılı değildir.. Allah YArdımcımız olsun yol göstericimiz olsun inş.. kötü alışkanlıklardan davranışlardan ve Kıyafetlerden uzak duralım

Kaan Erdem

Yönetici
:Ksaçlara arada bi jole sürerim ama abartılı değildir.. :evet

selam ve dua ile klaın kardeşim...yorum ve katılımınız için t.ederim..selametle kalın...ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE...

s.aleyküm bende bir erkek olarak Üzerime alındım :D 1.inci şikayetim şikayet değil aslında rahatsızlığımı dile getirmek istedim :( bayanlarda Türkiyede Müslümanım diyipte afedersiniz mini etekleri giyen kızlarımızı ve onları o şekilde sokaklara çıkaran anaları babaları anlamıyorum .. vee ülkemdee okullarda başörtüsü yasaklandığından beri takip ettiğim kadarıyla bizim lisedeyken mini etek yasaktı 2000 li yıllara girdik gireli çok değişti kılık kıyafet Ben çok utanıyorum gerçekten yazık ülkeme hiç yakışmıyo . Erkeklere gelince ben hiç kılık kıyafetime bakmam şöyleki öözentili olsun gösterişli olsun anlamında saçlara arada bi jole sürerim ama abartılı değildir.. Allah YArdımcımız olsun yol göstericimiz olsun inş.. kötü alışkanlıklardan davranışlardan ve Kıyafetlerden uzak duralım

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
kaan abi s.a.
sana latılıyorum ve bu konuyu açtığın için allah razı olsun senden.gençlik kız veya erkek modernlığın ve batılılaşmanın kölesi durumunda.bunun hepimiz farkındayız.şimdi ben kendi yeğenımde örnek verecek olursam nekadar öğretilsede nekadar bilsede okumanın verdiği arkadaş çevresınınetkınliği dolayısıyla düşük pantolonundan altından görünen iç çamaşırlı halınden,kulağındakı küpeden soğutamadık.fazla üstünede gidilmiyo zamanı gençliğinin.
benımde bir kızım var rabbim hayırlısını versin evlatla sınamsın inş...
allaha emant olun

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
Güzel bi konu bulmuşsunuz haklısınız giyim mevzusu özellikle erkeklerin şu hiphap çıların giyimi sinir bozucu bi pantolon giyiyorlar 2 kişi girer o pantolona bide düşük bel iç çamaşır görünür içi görünür hiç hoş değil
giyimlerimize özen göstermeliyiz temiz ve düzgün kıyafetler giymeliyiz
selametle :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt