Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Seyyid Abdülhakim bilvanisi'den... (3 Kullanıcı)

ararat

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Seyyid Abdülhakim bilvanisi'den...

selamun aleyküm muaz kardeşim merak etme araştırma yapıyorum emin ol ..benim kapanmam bile şu an büyük sorun olarak görülüyor ....ama elimden geleni yaparım ..anadolu yakasında oturuyorum ve ALLAH izin verir ve yardım ederse bana yardım edibilicek birini bulurum inşallah....

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm muaz kardeşim merak etme araştırma yapıyorum emin ol ..benim kapanmam bile şu an büyük sorun olarak görülüyor ....ama elimden geleni yaparım ..anadolu yakasında oturuyorum ve ALLAH izin verir ve yardım ederse bana yardım edibilicek birini bulurum inşallah....

BENDE İSTANBUL ANADOLU YAKASINDAYIM KARDEŞİM..SİTEDEN KARDEŞLERİMİZ VAR BAYAN İRTİBAT KUR İSTERSEN YARDIMCI OLURLAR SANA TAMAMMI..ALLAH C.C. YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM..SELAMETLE..

sevgi dinc

Kayıtlı Kullanıcı

muaz kardeş döktürmüşsün maşallah maşallah allah razı olsun emek vermişsin sadatlar boş cevirmesin inşallah hakkını helal et B)B)B)B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

sevgi dinc yazdı:
muaz kardeş döktürmüşsün maşallah maşallah allah razı olsun emek vermişsin sadatlar boş cevirmesin inşallah hakkını helal et B)B)B)B)B)B)

ALLAH c.c. razı olsun kardeşim..sağolasınız..selametle kal kardeşim..

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
makinaci06 yazdı:
ARARAT KARDEŞİM ZANNIMCA BAYANSIN DİMİ.EĞER İSTERSEN BU KONULARDA HASBİHAL EDEBİLİRİZ BENDE YENİ ÖĞRENİYORUM KISMEN BİLİYORUM ANLATABİLİRMİYİM BAKARIZ.GERÇİ MUAZ KARDEŞİM MAŞALLAH ARAŞTIRMIŞ HEMEN BULMUŞ .AMA YARDIMCI OLMAK İSTERİM.

SELAMUN ALEYKÜM ÇİĞDEM KARDEŞİM EVET BAYANIM BU TEKLİFİNLE BENİ O KADAR SEVİNDİRDİNKİ ..RABBİM BÜTÜN DİLEKLERİNİ KAUL EDER VE SENDEN RAZI OLUR İNŞALH ..KARDEŞİM ÇOK İSTERİM BANA BUNLARI ÖĞRETİRSENİZ BELKİDE BENDE İSLAMİYET İÇİN HİZMET VEREBİLİRİM ..İNŞALLH SİZLERİ ZOR DURUMDA BIRAKMAM GERÇEKTEN BUNU SÖYLEMEK ACI OLSADA BEN DİNİMİ YENİ ENİ TANIYORUM BANA O KADAR YANLIŞ ÖĞRETİLMİŞKİ DİNİM...BANA DİNİMİ ÖĞRENMEMDE VE ÖĞRETMEMDE YARDIMCI OLUN LÜTFEN ...RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ...HAKKINIZI HELLA EDİN LÜTFEN :(:( ALLAHA EMANET OLUN ...VE SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM
canıııım kardeşim ne demek zor durumda bırakmak bize böle fırsat geçmiş birileri yardım istiyo geri durmak olurmu hiç.DİMİ MUAZ KARDEŞİM EMİN OL BU SİTEDE HERKES CANLA BAŞLA BİŞİLER ANLATMAYA ÇALIŞIYO DOĞRU OLANLARI ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYO.İNŞALLAH ÇOK DUA EDİCEM ARARAT KARDEŞİM SANA.BEN SANA ULAŞMAYA ÇALIŞICAM.FAYDALI OLURSAK NE MUTLU BİZE.BENDE ÇOK SEVİNDİM ÖĞRENMEK İSEYEN BİRİ VAR BURDA.BENDE ÇOK İYİ BİLMİYORUM AMA İNŞ. BİRLİKTE ÖĞRENİCEZ.SORA SORA OLUCAK.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KAREŞİM ALLAH RAZI OLSUN DUANA AMİN.İNŞ CÜMLEMZİN DUALRI KABUL OLUR.GÜNAHLARI AFFOLUR.RABBİM RIZASINDAN AYIRMASIN BİZİ.CENNETİNDE BULUŞTURSUN EFENDİMİZİN SOHBETİNDE İNŞALLAH.SELAMETLE BACIMMM.

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

ararat yazdı:
selamun aleyküm..hayırlı geçeler muaz kardeşim ...RABBİM senden razı olsun çok güzel şeyler yazmışsın ..çoğundan haberim bile yok varsa bile yarım yamalamak inşallah bu sitedeki kardeşlerim sayesinde ben bir şeyler öğrenicem yanlız zikir nasıl yapılır ..Allah rıızası için bunu banada öğretin ...birde bir şey daha dikkatimi çekti anlamını bilmiyorum rabıta ne demek bu konudada yardımcı olurmusunuz bana ..şimdiden hakkınızı hella edin .Allaha emanet olun ..ve selamun aleyküm
SA ARARAT KARDEŞİM YAZINI OKUDUM İSMİN DİKKATİMİ ÇEKTİ BEN DOĞUBEYAZITLIYIM ARARAT AĞRI DAĞININ ESKİ ADI ACABA MEMLEKETLİMİYİZ ALLAHA EMANET OL

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
İNSANIN KALBİ SAĞLAM OLURSA BÜTÜN VÜCUTU DA SAĞLAM OLUR.KALP

BOZULMUŞSA BÜTÜN VÜCUT BOZULMUŞ OLUR.KALP ALLAH TEALANIN ZİKRİNİN YAPILDIĞI

YERDİR. KALP ÖLÜRSE BÜTÜN VÜCUT YOK OLUR. NAKŞİBENDİLİKTE ASIL ÖNEMLİ OLAN KALBİ

ISLAH ETMEKTİR. ZİKİRDEN MAKSAT , KALP BÜTÜNÜYLE ÇALIŞMAKTADIR.ÇALIŞMAYA

BAŞLAYAN KALP, SAAT GİBİ İŞLER. O ZAMAN KALBİN SAHİBİ HANGİ İŞLE MEŞGUL OLURSA

OLSUN KALP ZİKRETMEYE DEVAM EDER.BÖYLECE İNSANIN HER ANI ZİKİRLE VE İBADET İLE

GEÇER.RABBÜ'L-ALEMİN MAHZUN KALPLERE RAHMET EDER.MAHZUN GÖNÜLLERİ ÇOK SA KARDEŞİM KALPLERİMİZ ÖYLESİNE KARARMIŞKİ BENCİLLİYİMİZ ÖYLESİNE ARTMIŞKİ ÖMRÜMÜN GERİ KALANINI YÜZÜMÜ YERE GÖMÜP AĞLAYARAK GEÇİRSEK NAFİLE YAZILARINIZ ÇOK GUZEL İNSANI ÇOK DERİN DÜŞÜNDÜRÜYOR EMEYİNİZE SAĞLIK

SEVER.ÇÜNKÜ MAHZUN KALPLERİN HUZUR BULMASI , ANCAK ALLAH TEALA'NIN MERHAMET

ETMESİ İLE RAHATLAR.O ZAMAN YÜCE ALLAH'IN NAZARGAHI OLAN KALPLER DE

YÜCELENİR.İLAHİ SEVGİ İLE DOLAR.BU, KALBE ALLAH ZİKRİNİN YERLEŞMESİDİR.AMA DÜNYA

SEVGİSİ İLE DOLU OLAN KALPLER , ALLAH'TAN GAFİLDİR.KİŞİ NE KADAR MAHZUN OLUR VE

ALLAH'A MUHTAÇ OLDUĞUNU İDRAK EDERSE , O KADAR ALLAH KATINDA DEĞERLİ GÖRÜLÜR.

´´Nasil ki herkes,iyi kötü,zalim,fena bütün millet gelir,köprüden gecer de köprü hic ses cikarmadan,daralmadan hepsinin gecmesine müsaade ederse insan da iste bu köprü misali,herkesle iyi gecinmeli,muhatabi ister zalim,ister münafik,ister hirsiz,isterse fasík olsun idare edip iyi gecinmelidir!´´

(SEYYİD ABDÜLHAKİM BİLVANİSİ (k.s.))

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

Allah cc. razı olsun kardeşim, Rabbim bu mübarek dostların yüzü suyu hürmetine bizleri de affeder inşALLAH...Amin..

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
Allah cc. razı olsun kardeşim, Rabbim bu mübarek dostların yüzü suyu hürmetine bizleri de affeder inşALLAH...Amin..

cümlemizden inş..kardeşim..amin..selametle...

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞİM..BEN BİRŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM..
İLAHİLERDE DE GEÇEN 3 ler,7 ler, 40 lar TAM OLARAK NE DEMEK OLUYOR? YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..B)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
S.A KARDEŞİM..BEN BİRŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM..
İLAHİLERDE DE GEÇEN 3 ler,7 ler, 40 lar TAM OLARAK NE DEMEK OLUYOR? YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM..B)

a.s kardeşim konuyu ac biraz.. anlamadım tam olarak
selametle..

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

muaz bu saatte hayirdirrrr????????:D:D:D

mustafa_xtar

Kayıtlı Kullanıcı

sevgi dinc yazdı:

B)B)B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt