-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm rahatsız olduğum bir konuyu size aktarmak istiyorum
Rabbimizin izniyle burası islami bir site ve amacımız inşaallah dine tutunmak ondan faydalanmak birlikte ilim öğrencisi olmak
Sitemizde yüzlerce üyemiz var her kültürden her yaştan yalnız türkiye degil dünyanın her köşesinden ....
Burada kendimiz kadar islam hanımlarını ve islam beylerni mücahit ve mücahideler olup dik duruşumuzu sergilemeye çalışıyoruz inşaallah
Abi olduk abla olduk kardeş olduk.....
Ama acaba nasıl bir örnek olduk onu düşünelim
Herşeyden önce kesinlikle eleştiri olsun diye söylemiyorum ama sevgililer için açılan formları bu siteye hiç yakıştırmıyorum bayan kardeşlerimizin erkek üyelere'' hoşgeldin aramıza seninde sevgilin felan var mı '' diye hitap edilen bu formun din neresinde acaba üzülerek baktım bugün acaba bize yakışırmı???????
İnternet bile olsa haya haya haya
Rabbimizin izniyle burası islami bir site ve amacımız inşaallah dine tutunmak ondan faydalanmak birlikte ilim öğrencisi olmak
Sitemizde yüzlerce üyemiz var her kültürden her yaştan yalnız türkiye degil dünyanın her köşesinden ....
Burada kendimiz kadar islam hanımlarını ve islam beylerni mücahit ve mücahideler olup dik duruşumuzu sergilemeye çalışıyoruz inşaallah
Abi olduk abla olduk kardeş olduk.....
Ama acaba nasıl bir örnek olduk onu düşünelim
Herşeyden önce kesinlikle eleştiri olsun diye söylemiyorum ama sevgililer için açılan formları bu siteye hiç yakıştırmıyorum bayan kardeşlerimizin erkek üyelere'' hoşgeldin aramıza seninde sevgilin felan var mı '' diye hitap edilen bu formun din neresinde acaba üzülerek baktım bugün acaba bize yakışırmı???????
İnternet bile olsa haya haya haya
İslam gençlerin omuzlarında yükseldi şimdi bu görev bizde inşaallah ama bizler böyle şeyleri meşrulaştırırsak bizim halimiz ne olur
Kimsenin gönül işlerine lafım yok ben meşrulaştırılmasına bu formlardaki samimiyet erkek kız üyelerin birbirine hitap şekillerine bozuluyorum
Bu formları sitede bulunan bütün kardeşlerimiz okuyabilir küçük kız ve erkek kardeşlerimize nasıl örnek olup vebal altına giriyorunuz düşünelim bir bakalım
Büyüklerimize gelelim bütün samimiyetimle söylüyorum sitemizde degerli büyüklerimiz var Erdal abimiz Kaan abimiz Hülya ablam funda ablam ve daha niceleri bu formları görüyorlar .....Aile diyoruz buraya yuva diyoruz
Burada bulunan büyüklerimizden çekinmiyor muyuz?????
Burada bulunan büyüklerimizden çekinmiyor muyuz?????
Daha dikkatli davranalım inşaallah ....