-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam abla inşaallah inşaallah inşaallah diyorum çok sağolDeğerli kardeşim
Bu ortamda gerçek anlamda İslam için olanlar bu yazdıklarınıza tek bir kelime bile söylemezler.Çünkü İSLAM öylesine güzel öylesine edep dolu ki...Nezaket İslamda ,iffet namus İslamda ,mahremiyet islamda,edep islamda ve daha niceleri.....
Ancak Bazı Forum açış sebeblerini anlayamam...Her derdimiz olduğunda biz buraya yazamayız ki...Elbette dualar önemli...İslamda yaşayan bunun öneminide bilir elbet...Ancak herşey Allah c.c. dan..Her özelimizi burda afişe etmemeliyiz.Kardeşlerimiz genç olabilirler ancak ağaç yaşken eğilir...Herkesin gönlünde ne dertleri ne sevgileri vardır kimbirilir Ancak MAHREMİYET ne kadar önemli bir konudur...Bu unutulmaması lazım...
Birde bu forumlarda düzgün konuşma üslubu unutulmuş,karşıdaki yada okuyan kişiyi hiç önemsemeden,sizinde yazdığınız gibi nasıl vebal altına gireceğini bilmeden şu an yazmak istemediğim çok argo kelimeler kullanılıyor...İkaz ettiğiniz takdirde bağnaz olmalı ihtimaliniz yüksek..
Burda her yazılanı ALLAH c.c. görüyor
Yaptığımız her şeyi meleklerimizde görüyor
Peki utanmak için kimi bekliyorsunuz?
Kadın olsun erkek olsun Takva halimiz bırakmayalım
Kendimizi eğitelim bilmiyorsak öğrenelim
Çok konu açmak yerine ne yazmışlar,Alllah c.c. emirleri neymiş,Sünnetler neymiş onlarla zaman geçirelim..
Eğlence mizah için vakit ayırlaım elbet,yemekler içinde ancak burası zaten eğitim öğretim yeri...burda küfre,kötü olaylara,argo kelimelere yer yok...
İstemediğiniz her hangi bir olayda hemen tartışmak yerine sabrı öğrenin
Ya da görevli kardeşimize yöneticimize bildirin
HEP BİRLİKTE BİR AİLE OLDUĞUMUZU UNUTMAYALIM
ALLAH c.c. razı olsun değerli kardeşim
emeğine sağlık..
İnşallah ders alacağız..İnşallah