Sevgili günluk yaz diyen Rabbim, icinden geldigince yaz diyen O, çünku bu sayede kendimi, hatalarimi yanislarimi göruyorum
beni ne zannediyorlar? bilmiyorum ?Yazmadigim zaman ne dusundugumu bilmiyorum
Tabi ki yalniz sikayetim Rabbime estagfirullah sikayet olur mu? biraz itiraz, anlamamazlik , cahillik ne bileyim? Rabbim beni hiç azarlamadi, sevkatle, sevgiyle sarmaladi , sadece sadece bu yuzden aceleciyim, Rabbimi görmek yada onu sevenlerinde gormek,... gostermek isterse
sabirla beklemek, ne zannedersiniz? onun rizasi için beklemek ... edep deyince iste yarin sozunden cikmamak , yoksa? ne ozgurdum
Ben Rabbimin rizasinda varsin canim yansin sanki umurumda... bakmayin yazdiklarima , naz ederim durun yahu belki gorunur karsimda:a21:
Deymeyin garibe, o Rabbi ile basbasa insallah...
Rabbim seni seviyorum, sahit ol Rabbim Resule biat içindeyim, sevgide sart olmazmis, anladim Rabbimi gorur gormez ask içindeyim
Sormayin , yaratildigim gun o hal icindeydim, simdi kendimi buldum ...Seninle mutluyum Rabbim
Sems o soylediklerin neydi? yapmam yanlis mi simdi? ne anladin ki? Rabbim( sems) dedi ki tatli dille davran ne yapayim simdi?
sert dil bana olmaz??? sevdiklerine bu can sert davranamaz, edebinle davran, tamam