Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgili Günlük! (3 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O yazı saydığımız ve sevdiğimiz birine idi ...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Evet haklısınız üstadım hatasız kul yokrtur Rabbim büyük hatalardan muhafaza buyursun.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili günluk yaz diyen Rabbim, icinden geldigince yaz diyen O, çünku bu sayede kendimi, hatalarimi yanislarimi göruyorum
beni ne zannediyorlar? bilmiyorum ?Yazmadigim zaman ne dusundugumu bilmiyorum
Tabi ki yalniz sikayetim Rabbime estagfirullah sikayet olur mu? biraz itiraz, anlamamazlik , cahillik ne bileyim? Rabbim beni hiç azarlamadi, sevkatle, sevgiyle sarmaladi , sadece sadece bu yuzden aceleciyim, Rabbimi görmek yada onu sevenlerinde gormek,... gostermek isterse
sabirla beklemek, ne zannedersiniz? onun rizasi için beklemek ... edep deyince iste yarin sozunden cikmamak , yoksa? ne ozgurdum
Ben Rabbimin rizasinda varsin canim yansin sanki umurumda... bakmayin yazdiklarima , naz ederim durun yahu belki gorunur karsimda:a21:
Deymeyin garibe, o Rabbi ile basbasa insallah...
Rabbim seni seviyorum, sahit ol Rabbim Resule biat içindeyim, sevgide sart olmazmis, anladim Rabbimi gorur gormez ask içindeyim
Sormayin , yaratildigim gun o hal icindeydim, simdi kendimi buldum ...Seninle mutluyum Rabbim
Sems o soylediklerin neydi? yapmam yanlis mi simdi? ne anladin ki? Rabbim( sems) dedi ki tatli dille davran ne yapayim simdi?
sert dil bana olmaz??? sevdiklerine bu can sert davranamaz, edebinle davran, tamam

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
ben nerdeyim? Rabbim soyle nerdeyim? Ne oldu yahu?
Hayirdir insallah ama guzel bir yerdeyim bak sozlerime nerdeyim???
Rabbim beni tamamla....Rabbim sukrumu kabul eyle, Rabbim ....mi kabul eyle, garipleri yermeyen Rabbim ne desem ne buyuksun Rabbim utancimdan yerin dibine girsem, bu garibe bu ihsan ???

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem Melissa26 kardeşim,Unutulmamalı ki sır saklamasını bilene verilir sakın size lütfedilenleri bildirmeyiniz eğer izin gelirse ozaman söylersiniz sizin kalbinizdeki yangının farkındayız ne mutlu size .Biz burada size daha açık konuşamıyoruz susanlardan olunuz biliyorum bu büyük aşk kalbinize sığmıyor ve dışarı taşıyor,amma lütfen sır tutanlardan olunuz.

Selam ve saygılarımla.

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

sevgili günlük kusura bakma biz derdimizi de sevincimizi de kusurları yüze vurmayan hep affeden ve merhamet eden hiç bıkmadan ve usanmadan bizi dinleyen Rabbül Âlemin' e arz ederiz bu sebeple sana söyleyecek sözümüz yoktur.

Selam ve saygılarımla.
........................

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem Melissa26 kardeşim,Unutulmamalı ki sır saklamasını bilene verilir sakın size lütfedilenleri bildirmeyiniz eğer izin gelirse ozaman söylersiniz sizin kalbinizdeki yangının farkındayız ne mutlu size .Biz burada size daha açık konuşamıyoruz susanlardan olunuz biliyorum bu büyük aşk kalbinize sığmıyor ve dışarı taşıyor,amma lütfen sır tutanlardan olunuz.

Selam ve saygılarımla.
Aleykum selam, yazdiklarim sir degil efendim, sadece hissettiklerim belki biryerde olacak insallah ama nerde? ne zaman bilmem
bu herkesin istedigi , herkesin basina gelen türden....
Yazmam yasak olunca kalbimde yanma olur , yazamam, yazarsam korkudan ölecek gibi olurum hemen silerim , zaten anlayan olmaz
basta siirlerimi yazarken herkes anlayacak sanmistim ne korkmustum , sonra anladim ki anlamiyorlar , cunku yazarken dahi sifrelidir kelimeler
sadece kalp ilminden anlayan çözer , simdi herkesin gözû onunde birakiyorum, hatta okuyun diyorum kimse okumaz deli sacmasi diye....

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sevgili günlük!
Uzun zamandır uğramadım yanına senden sadık bir kimse bulamadım. Beni hiç itirazsız dinler, içine atarsın sırlarımı. Tarumar olmuş dost düşman bilmez insanların içinde yaşamak çok zor. Ağzı laf yapan her kişi en ön planda. Yüreklerde para etmiyor artık. Sahte ve yalanlar üzerine kurulmuş şu acı dünya üzerinde hergün milyonlarca insanın kanına girilirken. Kan ağlayan insanlık hala sahta güüşlerin arkasına saklanır oldu. Daha fazla yazıpta kafanı ağrıtmayayım sevgili günlük haydi gecen hayırlı olsun.........

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sevgili Günlük!
Tarihini bilemediğim nice geceler geçti ufuktan,
Hatıraları daha dün gibi apaydınlık duruyorken,
Yine, gözlerim buğulandı yüreğim ateşler içinde,
Gözlerimin önünde canlandılar adeta yüreğimi burarak...
M.S.A.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili günlük ;

Kısa ve öz işte çok iyi anladım günlük insana en büyük zararı kendisi verirmiş..
Etrafta başka suçlular aramaya gerek yok.. muş ..
Tabi yaşarken doğruyu yanlışı bilmek mümkün değil o ayrı..
=))

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Günlük içinde yer almalı mı bilemiyorum ancak bu sayfaya benim en merak ettiğim bir konuyu yazmak isterim ;

Hep merak etmişimdir...Hatem-ul Embiya konusunu... Meallere bakarsanız sorunun cevabı tamam ama ...?

124000 Peygamber A.S. larımızın tamamı yer yüzüne teşrif etti mi diye...?

Levh-i Mahfuza dilediğini yazıp silen Allah C.C. ...bu 124000 sayısını geçmeyi diler mi diye ?

Nihayete erdi ise Alemlerin yaşamasına neden müsaade ediyor diye... Uyarıcı Peygamber A.S. ların gelişi ve Vahiy gelişi sona erdi ise ... Bu hayat niye devam ediyor diye...?

Tabi ki kendisi bilir ama işte aciz en-sonebi olarak en çok merak ettiğim bir konu budur...

Biliyorum dünya ve yaşam hediye .... zaten yok ve rüya ama işte bu yaşadığımız hediye dünyada güzel şey Allah C.C. nu tevekkül etmek ve onun elçilerinin hayali ile yaşamak...

En güzeli de onlarla beraber olmak ve yaşamak...

Selamlarımla...

Hatem ;

üstü mühürlü yüzük.....

1.peygamber efendimizin yüzügü. ''A.S.''
2.Süleyman peygamber bu yüzük sayesinde her şeye hükmetmişti.süleyman peygamber h.z. davud'un oğludur..
bu yüzük hibrit-i ahmer'den yapılmıştır....vahşi hayvanlara kuşlara karıncalara bu yüzük sayesinde hakim oldu...üstünde ism-i azam yazarmış..
3.İran'da uretilmis, ahsap uzerine renkli tas ve fildisi kakma teknigiyle yapilmis her tur esya.

Topkapı sarayında/İstanbul Peygamber Efendimizin Mühürü ''Hatemi ''bulunmaktadır görülebilir...

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili sitenin günlüğü......
bende burda kendince bişeyler yapmaya çalışan aciz kulLardan biriyim....
anlatsam, anlatamıyorum boğazım da bir yumru...sürekli akacak bir damla gözyaşım var gözlerimden süzülmeye hazır.....
ya sabırlarım var benim çok ça geceleri uyutmayan......
inşallaah larım var herkese ,dilim dönmeyince kadar aklımda.......
maşaallahlarım var içimde sevinçli çoşkulu..
ve dertlerim var verenin kim olduğunu bildiğim...
VE BENİM ÇOK BÜYÜK RABBİM VAR BİLDİĞİM HEPYANIMDA DUAMDA..........

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili günlükk

zamann bugün nasıl su gibi aktıysa 423 günde öyle saya saya bitecek inşallahh :)

ahada buraya yazıyomm :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili günlük uyumalıyım !
ama uyumuyorum.. :(
uyuduklarına say ! demek gelsede içimden dinleyesim yok onu atıyooo :p
şu günlerin meşhur şarkı sözü aklımda
" yatcaz / kalkcaz "
hıııı.. görürsem söylerim.
biraz saçmalayasım var galiba..
ama tek başıma olmaz hatta sen saçmala ben izleyeyim seni.
ya da uyuyalım en mantıklısı gece saçmalamak hiç doğru bir davranış olmaz.
yani tehlikeli :p
ya da gibi..
öyle işte..
hoşçakal ! B)

bu arada aklımda deli düşüncelere tohum ektim, filizleniyor, yakında çiçek verir.
yani versin bi zahmet, iyi geceler..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Günlük ;

Bugün inadına inat forum günlüğüne yazıyorum tekrardan.

24 saatten az kaldı.
Sorun yok, strese mahal yok..
Bunu kendime söylemiş olmam da çok komik.

Tıp.

Hoşçakal..

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
....................................................................

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt