Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgili Günlük! (3 Kullanıcı)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
İyiki doğdun SEDA, Rabbim hayırlı ve uzun ömür versin sevdikllerinle ,sevenlerinde Hak yolunda adım, adım , unutma ne senin adın?
Bir ses gibi geldin, uykumu böldün, hani olurmu ya , rüyama giriverdin?
Ne güzelsin , Seda

Ya ablacığım, süpersin sen ya. İnsanları mutlu etmeyi biliyorsun... Gerçekten iyiki de doğmuşum da bu güzel yorumu görüp mutlu olmuşum :)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Hüzün doğar geceye (Aman Allah'ım o ne?)
Secde garip secde! kimler var bu gecede?
Hüzün sultanları var bunlardan kime ne?
Canımı acıtırlar Ya Rab, sevmek sevilmek ne?
Sana uzanan elimi kınarlar, sevgi değil mi bu ne?
Sök al kalbimi sevmiyecekse burda işine?
Varsın olsun, gözyaşları içindeyim yine
Ya Rab, senden başka anlayanım yok
Sen kalpleri bilirsin, dahası nefsinden vazgecirirsin
Günüme hüzün çöktü bilesin
Boşver garip, gariplikten öteye gitmeyesin
Ya Rab! Hakikat kapısını hep açık bırak, bak bak Rabbim seni özleyen yüreğimin koruna bak...
Bana mı dersin garip? gariplerin halini bana bırak
Rabbul alemin, sevmenin hayırlısını kalplere bırak
Rabbim seninle olmanın hazzı secde? haydi garip bu işleri bize bırak
Huzurun resmi ,işte Alemlerin Rabbi ile olmak
Rabbim teşekkürler...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
yeğenimle geçireceğim bi gün nasıl olabilir ki günlük alalaa neyini yazıyım :D

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı

Sevgili günlük..

Yazmak gerçekten iyi bir terapi.. :)

Son düzenleme:

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgiyle kurulan, nedir kalbinde olan?
Ya Rab, özledim sevdiklerin kalbimde yer tutan
Ey nasihat tutan! nedir elinde olan? Yok bir şey, sadece acizlik bana kalan

Yerde , gökte deme kiminle gizli olan?
Hayalini gizle, derdini derman olana söyle
Peki, hadi ! kalbini kilitle! (niye?)
Haktan gayrısı gelmesin diye
Derdim SEN, dermanım SEN , ne olur artık sadede gelsen
Efendim? sende mi??...
Böyledir, aşk adamı söyletir, niceleri elbise giyer , oysa elbise içtedir (nasıl yani)
İçindeki dışına yansıyandır!
Yok yahu! kimileri ??tamam işte (itiraz etme) kalbinde olmayanı taşıyandır
Aklı olmayanın yoktur tasası...
Sevineyim mi? (niye ) tasam çoktur diye...
Yâr ile olmanın coşkusu neşeye boğar adamı (adam değilim yahu!)
Benden adam olmaz demiştim
Bende seni seçmiştim (efendim?)
Sultanım, kalbimin sahibi, sana can feda... yoluna, dikenlere basa, basa, canım yansada...
Hoş aslında , alıştım nasılsa, her darbede ,hoş SEDA
Seda hoş kız değil mi? nerden geldi aklına?
Bilmem , adı gibi ses versin ruhuma... SEDA işte seslendim ona...
Ya Rab! seni sevenlerden neden uzağım hala... ama lazım olunca yeden biter gibi çıkarlar karşıma
Hey karşımda duran, kalemi tutan, aynaya baktın mı?
Evet, güller harika!
Gülleri aynanın önüne koydum, kendilerine bakınca , hayranlıklarını duydum
Sevindiler mi? EVET, renklerini , duruşlarını, insanların niye sevdiklerini anladılar, kendilerine hayran kaldılar, ya sahibi unuttular mı?
Unutulur mu hiç? Yoktan var eden, renk ve biçim veren, su ile güneş ile hayat veren unutulur mu?
Cânım ayna, sen olmasan güzelliğimi görmenin yolu olur mu?

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Günlük

Her zamanki gibi bugün de çok güzel geçti. Arkadaş çevremi genişlettim, yanımdaki insanların neler hissettiklerini farkettim... Çok güzel bir yaşamım olduğunu, çok rahat bir hayatım olduğunu, şükretmem gerektiğini farkettim.

Şunu da farkettim: İnsan bu siteye girdikçe dinine daha iyi bağlanıyor, bu siteyi bırakınca daha uzaklaşıyor sanki

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Ayy çok teşekkür ederim canım ablaaammm! :)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam, günlüğe selam vermek gerekiyormuydu? anlamaz sanıyordum ama sıkıntılarımı , içimdekileri döktüğüm yer, sessiz cevap da vermez ama sır küpü kimseye demez, alay etmez, iyi bir dinleyici , seviyorum galiba, sanırım 5. defter doluyor...
Konuşacak insan bulamadığımda, aslında insan çok da... anlatırdım bakıyordum anlamıyor yada ilgilerini çekmiyor ama benim içim yanıyor
hep Rabbimden bahsedilsin istiyordum, günlük konuşmalardan bıkmıştım, hala aynı, yok yemek yaptım, şunu aldım, şurayı gezdim, bana ne???
Rabbim ben seni düşünmeyi tercih ettim, yine mi hata?? Mevlana harika ama Rabbim gerçekten ama onu sen yarattın elbet güzel olacak ki
birde Şemsi yollattın, Rabbim peki benim yolumu niye uğrattın? iki büyük aşkı tanıyınca karıştı aklım...Mevlana mı? Şems mi?
ikisi de çok güzel, efendim? fıtratıma uyanımı seçeyim? ama ikisini de çok sevdim, iki rol de bana uyar
Arada Şems gibi doğruları insanların yüzüne söylerim beni sevmezler bilirim, bazen yüreğimdeki şevkatle dokunurum insanlara çocukları incitmem...
Rabbim seni seviyorum, bağışla hiçim ben, kendimi bir şey zannedersem? olurya uyar hemen, neden bu acizlikte bir şey zannederiz ki?
o damı ezelden??bilmem Rabbim özür dilerim eğer yanlış düşündüysem, iyi ama Mevlana dünyada bile değil onun gibisini mi ararım ? mümkün değil ki. Rabbim sevmek suç mu? seni sevenleri ister istemez seviyorum, ister kadın ister erkek ....

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum günlük, canımın yandığı gündü yine...
Bugün cumaydı yine ?? sahi iki yıl önce yine böyle bir cuma gününde namaz kılamamıştım yolda idik diye
Bugün yine zor zahmet , diye, diye öğleni ikindiyi birleştirip kılabildim an-la-mı-yor, Ya Rab ne yapıcam ben???
Hala niye?? dur , dur şikayet etme ! Tamam , söz verdim kader ne getirecek önüme tamam , lütfen
Neyse belki böyle daha yakınım Rabbimle kimbilir canım yandıkça gönlüm Rabbimde dua ile yanık yanık , belki de
Neyse günlük Rabbim benimle değil mi? dert etme öyleyse ...

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Günlük..

Aracının hatrı öyle büyük ki..
Hatır sebebin öyle güzel ki..

...

Son düzenleme:

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sevgili günlük!
Degermi bazıları için yıpranmalar. Hatıralarda olanlara oldu geçti gitti. Ama şimdi yeni söylemler gerekli değilmi?

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Yar gönlüme ne oldu? Canimi yakarlar, sana sorma demek vacip oldu!
Rabbim ben yalniz gezerim, yuregimdekileri harman eder, gözumu kapar gezerim
Seven sevdiginden , haber bekler , bu bekleme azap olarak yeter!
Bilmezdim, bildirdin, yolunu bilenlere söylettirdin, seninle gezerken sorun yoktu, alemi gezdirdin
Hiç demedim olurmu? oluyordu ne bilirdim? sorunca halime bak!
Saf güzelim aldanma, her bilirim diyene kanma, seni yalniz diye bagrima bastik bizi utandirma
Atesler içinde yandim, kendimi dost eline biraktim, Rabbim deyince alem ders verir sandim, öyle oldu
Ask deyince sorun olur mu? baska çare olur mu?
Aska çare ask ile olmaktir, Ya Rab demek sorsaydim yollara dusmeseydim , beni yine almazlardi , kadin diye kapiyi kaparlardi
Oysa sen , sen Rabbim tevazu ile kapilari açtin, bundan buyuk hayranlik olur mu?
Edep adap tamam , Yar ile olmanin sôyleme (tamam) anladim harikasin Rabbim anladim , tamam demem

Rabbim harikasin ne var sanki biraz kapisinda beklesem? kiyamaz o kuluna, isteyene der tamam , beklerim olsun o ne zaman olursa olsun
yeter ki gönlum hep yar ile olsun, baska çarem yok! baska hedefimyok! Hedefim de Rabbim baska yöne bakan yok!

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sevgili günlük...;
İnsanlar ne kadar sabırsız değil mi ?
Biz 1980 'de ilk defa MÜCEDDİD tabirini öğrendik ve nasiplendik...
1986 'da Alemleri fark ettik...
1994 de İLME adım attık...ve korktuk 10 yıl bıraktık ...1996 da sorularımızı noktaladık...2004 de tekrar İLME döndük...yıl 2013...halen öğrenmek ve layık olmaya çalışıyoruz...

Gerçek olan Allah C.C. nun hediye ettiği hayatı severek hamd ve şükürle yaşamak gerek... bıkmak usanmak olmaz...Verene şükür gerek...Sabır anahtar...
Eşinizle mutluluk... duanız ile güzele gider.... İptila isteme ...İyilik ve güzellik istemek gerek...Hem dünya, hem ahiret için...
Artık durulup idrak kıvılcımını açmak gerek...
Gerçeği anlamak için Kur'an-ı Kerimi mealen inceleyip...yaşadığınız noktayı bulmanız gerek...Her insan mutlaka yaşar... yeter ki idrakı açınız...

Bu yolda ikilik olmaz...La Mallah oluşursa orada ikilik değil bir olan vardır ...Var olan ise ...o zamanda ,zaten yoktur...
Selamlar...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

sevgili günlük kusura bakma biz derdimizi de sevincimizi de kusurları yüze vurmayan hep affeden ve merhamet eden hiç bıkmadan ve usanmadan bizi dinleyen Rabbül Âlemin' e arz ederiz bu sebeple sana söyleyecek sözümüz yoktur.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Bazen ''sadece adres sahibi tarafından anlaşılsın için ''galiba yazmak gerek

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt