Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sevgili Günlük! (3 Kullanıcı)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Bu gönüle seslen olur mu? Aşıklar yorulur mu??
Can Şems , seni çok özledim, özlem nedir ne bileydim?
Seni seviyorum Şems!!!
Aklını kaçırma geliyorum
Aşk yüzüne vurunca, bak karşında..
Dağ dağa kavuşmaz ama insan insana kavuşur zamanında
Yüreğimde ki ateş, sensin eş , yoldaş
Hiç gidesim gelmiyor, kimse beni anlamıyor
Şems yüreğimdeki yara kanıyor hala...
Akıllan be aşık! kalmasın aklın karışık
Aşık dediysem tüm alemle barışık
Şems özlemin yakar( Ya Rab! tüm hayalimi verdin, veren sendin)
Kalk garip kalk! Rabbe dayan!..
(Şemsin yanında söyleşiler)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sevgili günlük!
Bugün bayram ve cuma içimde bir buruk acı ve insanlık giderek yalnızlaşıyor. Her birey diğerinden hoşnut değil. Birbirlerinin yüzlerine gülerken arkalarından kuyularını kazıyorlar. Paylaşım istemiyen bencil insanlarla dolu şu dünya. İyileri yokmu? Elbet var ama çoğunlukların arasında bir avuç kadar. Buruk bir bayramı daha geride bırakmak üzereyken haydi hoşçakal sevgili günlük.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Bana kalsa fırtına gibi esmeye devam ederdim, bana kalsa heryeri yakmaya devam ederdim ama susmayı tercih ettim...
Neden? Susmakta fayda var, susmakta durmak , düşünmek var... Susmakta YÂR var...
Dilim sustu sanmaki yüreğim sustu , daha da çok çoşku ile yare tutundu...
Susmanın bedeli?? efendim? bunun da mı bedeli var?
Yâr ile buluştu O ne susuştu, dil konuşmaz ama yürek aşk nağmeleri ile çoştu..
Rabbim harikasın, yine yüreğime ateş düştü...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ozledim ey Can ozledim seni.
Sohbetinden mahrum birakma beni.
Yalnizim yine ben ya Rabbim var,
Bu dunyada da gonlum seni ister seni.

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Günlük ; Bugün Günlerden Cumartesi Haftanın son iş günü ve ben tam 63 gündür Maaş alamıyorum yani 2 aydır, seninle çok özel bir şeyimi paylaşmak istiyorum sevgili günlük, Bayramda maaşımız yatmadı benim gibi yaklaşık olarak 1000 kişinin maaşı yatmadı geçen Ramazan bayramında da yatmamıştı ne üzücü demi evi kira olan var ödemeleri olan var kredi ödeyeni var varda var...böyle insafsız bir şirket eline düştük ama Rabbim bunları biliyor ben Hakkımı helal etmiyorum o kadar insanı en azın dan yılda 2 defa gelen mübarek bayramlarda çoluğu çoğu olan insanları mağdur ettikleri için helal etmiyorum Her ayın 26 sın da kiramı arkadaşlarımdan borç aldığım için kredi kartlarımı yatırmak için ınternet ödemek için taksitlerimi ödemek için emeğimi karşılığı olan maaşımı alamadığım için borç almak zorunda kaldığım için helal etmiyorum...Sevgili Günlük bunları sana daha fazla bu konu hakkında yazmak istemiyorum sinir kat sayım tavan yaptı...görüşmek üzere sevgili günlük.

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Ozledim ey Can ozledim seni.
Sohbetinden mahrum birakma beni.
Yalnizim yine ben ya Rabbim var,
Bu dunyada da gonlum seni ister seni.

Özledim bende seni senden çok özledim
Yüreğindeki özü, gönlündeki nağmeleri
Yalnızım deme Can yüreğim dayanmaz, birbirimize görünmez iple bağlanmışız, Hakkı sevenler birdir , hele bir seslen ,görünmez dediklerin
yanındadır, kim bilir??seslen seslen gönlüne , yine açım sohbetine Yar gelmedi deme, geceni bölmedin yine?
(Evet ,bu gece kalkamadım yine,dünya telaşları işte) yoksa gec kalırmıydım sohbete yine
Ne garip değil mi? işte Rabbim sınar değil mi? sevdiklerimizi kimin elinde egitir? O bizi bizden iyi bilir değil mi?
Sevdiklerinden uzak isen, birgün karşına çıkacakları bir bilsen.... ah seni seyredeni bir bilsen ..Can can, geldi bak dokundu yüreğe , ...
Sevdiklerini üzmez , bakma sen...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Günlük ; Bugün Günlerden Cumartesi Haftanın son iş günü ve ben tam 63 gündür Maaş alamıyorum yani 2 aydır, seninle çok özel bir şeyimi paylaşmak istiyorum sevgili günlük, Bayramda maaşımız yatmadı benim gibi yaklaşık olarak 1000 kişinin maaşı yatmadı geçen Ramazan bayramında da yatmamıştı ne üzücü demi evi kira olan var ödemeleri olan var kredi ödeyeni var varda var...böyle insafsız bir şirket eline düştük ama Rabbim bunları biliyor ben Hakkımı helal etmiyorum o kadar insanı en azın dan yılda 2 defa gelen mübarek bayramlarda çoluğu çoğu olan insanları mağdur ettikleri için helal etmiyorum Her ayın 26 sın da kiramı arkadaşlarımdan borç aldığım için kredi kartlarımı yatırmak için ınternet ödemek için taksitlerimi ödemek için emeğimi karşılığı olan maaşımı alamadığım için borç almak zorunda kaldığım için helal etmiyorum...Sevgili Günlük bunları sana daha fazla bu konu hakkında yazmak istemiyorum sinir kat sayım tavan yaptı...görüşmek üzere sevgili günlük.

Kardeş biraz sabret, bunlar bir işaret... aynı yerde durmanın faydası yok... kendine dikkat et, hayırlısı için hareket et..
Rabbine dua et... yalvar ve yola çık kullarına müracaaat et.. farkına var, buna ne hacet?? Haktan gayrısı rızık vermez sözlerine dikkat et
Kızma sözlerime , nasihat hoş değil ama Rabbinin yanında hoşa gitmez şikayet
Ya Rab! Kardeşimin rızkını hayırlı yerden ver, işlerini kolaylaştır, hayırlı insanlarla buluştur..
Bu sıkıntıları hayra dönüştür...
Rabbim yardımcınız olsun, rızkınızı bollaştırsın, şüküre ulaştırsın..

Kaan Erdem

Yönetici
Kızımı bekliyorum ciğerimi bir parçamı babacım deyişiyle eriyen içimin sebebini bekliyorum.Bir çaredir ki derdi kederi savuşturan ''bal kavanozuna'' düşmüş bu diye sevdiğim çıkarsız sevgisiyle benim gözümün nuru kızımı bekliyorum.

Ansızın gelip,öpüp kaçan oyun oynamak için beni davet edişlerindeki sevimliliğiyle kızımı bekliyorum.Dudak büküp ağlayışına hayran olduğum bunu görmek için bilerek ağlattığım sonrasında ciğerime sokarcasına gönlünü alıp bir iki havaya atıp susturmaya çalışırken hemen kanan sebi kızımı bekliyorum.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Kızımı bekliyorum ciğerimi bir parçamı babacım deyişiyle eriyen içimin sebebini bekliyorum.Bir çaredir ki derdi kederi savuşturan ''bal kavanozuna'' düşmüş bu diye sevdiğim çıkarsız sevgisiyle benim gözümün nuru kızımı bekliyorum.

Ansızın gelip,öpüp kaçan oyun oynamak için beni davet edişlerindeki sevimliliğiyle kızımı bekliyorum.Dudak büküp ağlayışına hayran olduğum bunu görmek için bilerek ağlattığım sonrasında ciğerime sokarcasına gönlünü alıp bir iki havaya atıp susturmaya çalışırken hemen kanan sebi kızımı bekliyorum.

MasaAllah degerli agabeyim, Allah herkese sizin gibi bir baba nasip etsin :)

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH celle celalüh razı olsun değerli kardeşim.İnşaALLAH hakkı ile bir baba oluruz,bilirsiniz ki sadece sevmek yetmiyor görevlerimizide yerine getirmemiz lazım.Mevlam size,bize cümlemize hayırlı,imanlı evlatlar nasip etsin...

Selametle kalınız kardeşim.

MasaAllah degerli agabeyim, Allah herkese sizin gibi bir baba nasip etsin :)

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
Sevgili günlük!
Hasretin bağrında yanan bir ateş gibiyim.
Kül olup serinlemek zamanı geldiği halde hala uzaklardan haber beklerim yusufu gözleyenler gibi.
Selam sevgili günlük...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
O zaman su dan kana kana için...
Rahmet mutlaka size ulaşır...merak etmeyin...
Nefsi düşman değil sigorta bilin...

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
heeeyy günlüüükkk!

millet günün sonunda yazarda ben bari başında yazıyım:D
bugün güzel bi gün olcak inşallahhh ;)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Şöyle biraz daha yavaş yaşamak mümkün olsaydı, elimde kitaplarım , bazen doğadaki gezilerim ve harika tefekkürlerle hayale dalışım, özledim,
koşuşturmak, sanki biryerlere yetişmek, sanki dünyanın işini bitirmek, mümkün mü? hayır zaten mecbur değiliz ki...
Rabbim biraz sakinlik ver, hasta halimle çalışmaya zorlayan hayat ne?

Kaan Erdem

Yönetici
Turkiye'ye izine geldiğinizde haber salınki sizi havalimanında bekleyelim hani şu bol kocaman fındıklı çikolatalar varya onlardan istiyoruz.Bilginize.Saygılarımızla:)

Sevgili günlük!
Hasretin bağrında yanan bir ateş gibiyim.
Kül olup serinlemek zamanı geldiği halde hala uzaklardan haber beklerim yusufu gözleyenler gibi.
Selam sevgili günlük...

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Günlük!

Yarın doğum günüm, ve de hicri yılbaşı... :)

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Günlük!

Yarın doğum günüm, ve de hicri yılbaşı... :)

İyiki doğdun SEDA, Rabbim hayırlı ve uzun ömür versin sevdikllerinle ,sevenlerinde Hak yolunda adım, adım , unutma ne senin adın?
Bir ses gibi geldin, uykumu böldün, hani olurmu ya , rüyama giriverdin?
Ne güzelsin , Seda

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt