Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞEREFSİZLER..AMERİKA ALLAH BELANI VERSİN (2 Kullanıcı)

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ŞEREFSİZLER..AMERİKA ALLAH BELANI VERSİN

andelip;1cüz
mtekik;2,3,4,5
handos;6,7
ahsen-i figan;8
esmani;9
ireme;10
adalet-ı mahza;11
ı_papatya;12
mavi22;13
deren75;14
ahsen-i figan;15,16,17,18,19,20
adaletimahza:21
metfamu:22,23,24,25,26,27,28,29,30

Rabbim kabullerin en güzeliyle kabul etsin.hatalarımızı ,eksiklerimizi melekleriyle tamam eylesin.
şu anda eziyet çeken tüm müslümanlarla kafirler arasına duvar eylesin,
kanayan yaralarına merhem eylesin,
aç,susuz olanlara yiyecek eylesin,
mermisi olmayıpta taş atanların taşlarını mermi eylesin

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

metfamu yazdı:
andelip;1cüz
mtekik;2,3,4,5
handos;6,7
ahsen-i figan;8
esmani;9
ireme;10
adalet-ı mahza;11
ı_papatya;12
mavi22;13
deren75;14
ahsen-i figan;15,16,17,18,19,20
adaletimahza:21
metfamu:22,23,24,25,26,27,28,29,30

Rabbim kabullerin en güzeliyle kabul etsin.hatalarımızı ,eksiklerimizi melekleriyle tamam eylesin.
şu anda eziyet çeken tüm müslümanlarla kafirler arasına duvar eylesin,
kanayan yaralarına merhem eylesin,
aç,susuz olanlara yiyecek eylesin,
mermisi olmayıpta taş atanların taşlarını mermi eylesin

ALLAH razı lsun kardeşim çok sevindim.herşey gönlünce olsun

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN...

İNŞAALLAH DUA VE OKUNAN SURELER ARŞI ALADA KIYMET BULUR VE BU KARDEŞLERİMİZİN ACILARINA BİR NEBZEDE OLSA MERHEM OLUR...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
erdal yazdı:
erdal yazdı:
S.A...

NE YANAR KİMSE BANA ATEŞ-İ DİLDEN ÖZGE...

NE AÇAR KİMSE KAPIM BAD-I SABADAN GAYRI......
Fuzuli

SELAMIN ALEYKÜM....

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN....

BUNCA YAZILANLARDAN SONRA BİR DÜŞÜNELİM....NE YAPABİLDİK...ÜZÜLMEKTEN

BAŞKA...ÜZÜNTÜMÜZ BİLE HAFİF KALIR GERÇEK ACIYI ÇEKENLERİN YANINDA...

FUZULİNİN BEYTİNİN AÇIKLAMASINA GEÇELİM........

'' Hiç kimse benim özümde yanan ateş gibi ,bana üzülmez ,yanmaz. Bir sabah rüzgarı kapımı açar ve bana serinlik getirir.''

Fatma bacılara bir rüzgar bile olamadık.....

S.A.EVET İŞTE GERGİNLİKLERİMİZ DE BUNDAN SANIRIM.YOKSA KİMSENİN ŞAHSINA DEĞİL.ACİZ KALMAK HELE BÖYLE BİR OLAY KARŞISINDA HERKES KADAR BENİ DE DELİRTİYOR BAZEN.EN İYİ YAPTIĞIMIZ ŞEYİ YAPIP DUA EDELİM EN AZINDAN.HER CUMA OLDUĞU GİBİ BU CUMA AKŞAMI DA FETH SURESİ OKUMAYA ÇAĞIRIYORUM BEN DE ÜZÜLEN HERKESİ.A.E.O.

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞ...

AYNI AKŞAM FETİH SÜRESİNİ OKUDUM,EŞİME RİCA ETTİM O DA OKUDU ,RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH..KURTULUŞLARINA VESİLE KILSIN İNŞALLAH...SELAMETLE KALINIZ..

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

erdal yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
erdal yazdı:
erdal yazdı:
S.A...

NE YANAR KİMSE BANA ATEŞ-İ DİLDEN ÖZGE...

NE AÇAR KİMSE KAPIM BAD-I SABADAN GAYRI......
Fuzuli

SELAMIN ALEYKÜM....

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN....

BUNCA YAZILANLARDAN SONRA BİR DÜŞÜNELİM....NE YAPABİLDİK...ÜZÜLMEKTEN

BAŞKA...ÜZÜNTÜMÜZ BİLE HAFİF KALIR GERÇEK ACIYI ÇEKENLERİN YANINDA...

FUZULİNİN BEYTİNİN AÇIKLAMASINA GEÇELİM........

'' Hiç kimse benim özümde yanan ateş gibi ,bana üzülmez ,yanmaz. Bir sabah rüzgarı kapımı açar ve bana serinlik getirir.''

Fatma bacılara bir rüzgar bile olamadık.....

S.A.EVET İŞTE GERGİNLİKLERİMİZ DE BUNDAN SANIRIM.YOKSA KİMSENİN ŞAHSINA DEĞİL.ACİZ KALMAK HELE BÖYLE BİR OLAY KARŞISINDA HERKES KADAR BENİ DE DELİRTİYOR BAZEN.EN İYİ YAPTIĞIMIZ ŞEYİ YAPIP DUA EDELİM EN AZINDAN.HER CUMA OLDUĞU GİBİ BU CUMA AKŞAMI DA FETH SURESİ OKUMAYA ÇAĞIRIYORUM BEN DE ÜZÜLEN HERKESİ.A.E.O.

SELAMIN ALEYKÜM KARDEŞ...

AYNI AKŞAM FETİH SÜRESİNİ OKUDUM,EŞİME RİCA ETTİM O DA OKUDU ,RABBİM KABUL BUYURSUN İNŞALLAH..KURTULUŞLARINA VESİLE KILSIN İNŞALLAH...SELAMETLE KALINIZ..

aleyküm selam çok saolasınız rabbim kabul buyurur inşALLAH

sengul

Kayıtlı Kullanıcı

gerçekten korkunç bir hadise.bu insanlık dışı bir olay.bu olayın benzerlerini ne yazık ki bosna'da da yaşamıştı bacılarımız. tarihin müslümanlara biçtiği rol,ne yazık ki çekilen onca eziyete rağmen,onları eziyet eden olarak aksetmek.tarih boyunca bu haçlı zihniyetin ne zaman mertçe savaştığını okuduk ki.bu tip olayları okurken böyle bir şey olamaz diyorsunuz.isyan ediyorsunuz.ama nereye kadar.bir şey yapamamanın ızdırabı çok zor.düşünün bir el uzanmış bize, yardım bekliyor.ama bizim yapabileceğiniz tek şey sadece üzülmek.ayrıca orada kendi onuru,haysiyeti,namusu için savaşan mücahitlerede ne yazık ki terörist damgası vurulmakta.inanın bu yazıyı okurken çok müteesir oldum.belki kalp çok şey söylemek istiyor.ama kelimeler kaleme takılıyor işte.ancak göz yaşlarımızla edeceğimiz bir dua bizi rahatlatacak belki ama acaba onları da rahatlatacak mı?:(

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

meftun61 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
HATİM LİSTEMİZ

Andelip : 1.cüz
Mtekik : 2,3,4 ve 5.cüzler
handos :6,7 ve 8.cüzler
Esmani :9.cüz
İreme :10.cüz
Adalet-ıMahza: 11.cüz
l_papatya: 12.cüz
mavi22 :13.cüz
deren75 :14.cüz

BU KADAR MI ÜZÜLEN KİŞİ SAYISI?:(:(:(

S.A YAA ABLA BİLİYORUM BU KADAR ÜZÜLMESİNE RAĞMEN MEFTUN NERDE DİYECEKSİN AMA BECERİKSİZ MEFTUN KURANI KERİM OKUMASINI BİLMİYO.AMA DUA EDİNDE ÖĞRENSİN NE OLUR.:(:(

S.A.KARDEŞİM.ÇOK AYIPLIYORUM SENİ.ŞEFAAT İSTEYEN VAR MI FORUMUNDA BİLİYORSUN KURAN-I KERİM BİLMEYENLER ÖĞRENECEK DEDİK.ÖĞRENMEDEN EVLENMEK YOK.KARDEŞLER KİM BİLMİYORSA HEMEN ÖĞRENMEYE BAŞLASIN.BUNUN VEBALİNİ NASIL ÖDERİZ AHİRETTE.BAK NE KADAR SEVABA GİRİLECEK MAHRUM KALMAK BİR YANA KARDEŞLERİMİZE KURAN OKUYARAK YARDIM EDEMEMEK DE ÇOK ACI BİR MÜSLÜMAN OLARAK DEĞİL Mİ?HADİ BAKALIM ÖĞRENELİM.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

ben allahın izniyle okudum bitirdim allah kabul eder inş.rabbim o zulme uğrayanları korusun cennetinin en güzel yerlerini onlara versin ve onlara uzanan elleri rabbim cezasını versin inş.amin

allahım yardıma muhtaç olan herkese yardım et ya rabbi
amin inş.selametle

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Onlar kuşandıkları Fikirleri ve Tarihlerinden aldıkları güç ile direniyorlar senin ordularına... Senin uçaklara doldurup cesetlerini ailelerine teslim ettiğin askerlerin her daim onları hatırlatıyor olmalı sana ...

Iraklı Direnen Vatansever Kardeşim,Afganlı mücahidler,Somalideki kurtuluş savaşçıları seni hüsrana uğrattı hemde, ELİNDEKİ TÜM ÜSTÜNLÜĞE RAĞMEN ...

[URL="http://2.bp.blogspot.com/_JMVLPtw7BME/SHKQyxVCR5I/AAAAAAAAEsA/B7UA2HdvjjE/s400/2561_1.jpg"] [/URL]
Sen ne bilirsin Kurtulma Mücadelesini.....

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Kurtuluş Savaşı yeni değil bu topraklarda devam ediyor 1 asrı gecen süredir...Ve Kurtulana kadar sürecek ...Tek nefer kalıncaya, Vatan Kurtuluncaya ,Emperyalizmin bayrakları yakılıncaya dek......SÜRECEK BU İSYAN...

İngilizlerin dölleri ile kurduğun ve Amerika Kıtasını işgal ederek oraların asıl sahipleri olan yerlileri katlettiğin gibi bu coğrafyayı da mı eline geçireceğini zannettin kolaycana ?
[URL="http://4.bp.blogspot.com/_JMVLPtw7BME/SHKQy0qYv8I/AAAAAAAAErw/stq3faechEw/s400/lalmescid2.jpg"] [/URL]

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
....Eline kazma- kürek alır ,tenceresini alır,tarlasındaki işini bırakıp orakları ile seni defetmek için savaşa koşar senin gibi kahbece değil... Kurtuluş için kahramanca ölmek için.....

İşe onlar Geliyorlar...
Korkusuzca ve tüm inançları ile ölüme yürüyenler ...Seni ve O yalancıktan kurduğun işbirlikçi düzenlerini tarumar ederek geliyorlar ....

"Gözleri kara, alınları fikir çizgili, kalbleri ceylân, iradeleri çelik, imanları volkan, irfanları tarla, idrakleri bıçak, edâları şiir, diyalektikleri ipekten örgü, geliyorlar!.. "

GİDEN SENSİN GELEN BİZİZ AMERİKA !!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt