Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞEREFSİZLER..AMERİKA ALLAH BELANI VERSİN (1 Kullanıcı)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ŞEREFSİZLER..AMERİKA ALLAH BELANI VERSİN

ADALETIMAHZA yazdı:
erdal yazdı:
erdal yazdı:
S.A...

NE YANAR KİMSE BANA ATEŞ-İ DİLDEN ÖZGE...

NE AÇAR KİMSE KAPIM BAD-I SABADAN GAYRI......
Fuzuli

SELAMIN ALEYKÜM....

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN....

BUNCA YAZILANLARDAN SONRA BİR DÜŞÜNELİM....NE YAPABİLDİK...ÜZÜLMEKTEN

BAŞKA...ÜZÜNTÜMÜZ BİLE HAFİF KALIR GERÇEK ACIYI ÇEKENLERİN YANINDA...

FUZULİNİN BEYTİNİN AÇIKLAMASINA GEÇELİM........

'' Hiç kimse benim özümde yanan ateş gibi ,bana üzülmez ,yanmaz. Bir sabah rüzgarı kapımı açar ve bana serinlik getirir.''

Fatma bacılara bir rüzgar bile olamadık.....

S.A.EVET İŞTE GERGİNLİKLERİMİZ DE BUNDAN SANIRIM.YOKSA KİMSENİN ŞAHSINA DEĞİL.ACİZ KALMAK HELE BÖYLE BİR OLAY KARŞISINDA HERKES KADAR BENİ DE DELİRTİYOR BAZEN.EN İYİ YAPTIĞIMIZ ŞEYİ YAPIP DUA EDELİM EN AZINDAN.HER CUMA OLDUĞU GİBİ BU CUMA AKŞAMI DA FETH SURESİ OKUMAYA ÇAĞIRIYORUM BEN DE ÜZÜLEN HERKESİ.A.E.O.

S.A..MÜ'MİNİN SİLAHI DUASIDIR .HELE BÖYLE DURUMDA...ELİMİZDEN GELDİĞİNCE İNŞALLAH RABBİMİZE YALVARALIM...KURTULUŞLARINA VESİLE KILSIN İNŞALLAH...

ÇOK OKUMAM GEREKEN CÜZÜM VAR...OLAKİ YETİŞTİREMEM GÜNAHA GİRERİM..
FETH SURESİNİ İNŞALLAH BU AKŞAM OKUYACAĞIM...RABBİM CÜMLEMİZİN NİYAZLARINI KABUL BUYURSUN İNŞALLAH... ALLAH'A EMANET OLUNUZ...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

HATİM LİSTEMİZ

Andelip : 1.cüz
Mtekik : 2,3,4 ve 5.cüzler
handos :6,7 ve 8.cüzler
Esmani :9.cüz
İreme :10.cüz
Adalet-ıMahza: 11.cüz
l_papatya: 12.cüz
mavi22 :13.cüz

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. 14. cüzü de ben alayım inşallah ne zaman son abla yazarmısınız.selam ve dua ile.

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
HATİM LİSTEMİZ

deren75;14 cüz

kardeşim bu perşembe diyorum duasını yapalım inşALLAH yetişmez ise ben burda arkadaşlara da dağıtıyorum yine onlara veririm..

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

OK ABLA BENDE ALDIM AMA NE ZAMANA KADAR OKUMALIYIZ??

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
HATİM LİSTEMİZ

deren75;14 cüz

kardeşim bu perşembe diyorum duasını yapalım inşALLAH yetişmez ise ben burda arkadaşlara da dağıtıyorum yine onlara veririm..

tamam kardeşim bu perşembeye kadar Allahın izni ile bitiririm 14. cüzü aldım

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

YALNIZ ABLA 8.CÜZÜ Bİ BAŞKASINA VERSEN YETİŞTİREMEM ELİMDE Bİ KAÇ OKUNMASI GEREKEN ŞEYLERDE VAR OLUR MU?

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
YALNIZ ABLA 8.CÜZÜ Bİ BAŞKASINA VERSEN YETİŞTİREMEM ELİMDE Bİ KAÇ OKUNMASI GEREKEN ŞEYLERDE VAR OLUR MU?

olur güzelim ben alıyorum verebilirsen başkalarına da ver ne kadar çok mü'min dua ederse o kadar iyidir.mü'min mü'mine yaptığı dua daha çabuk kabule şayandır

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
handos yazdı:

olur güzelim ben alıyorum verebilirsen başkalarına da ver ne kadar çok mü'min dua ederse o kadar iyidir.mü'min mü'mine yaptığı dua daha çabuk kabule şayandır
VERECEK ARKADAŞLARIM VARDA ALACAKLARINI SANMIYORUM BU ARALAR YOĞUNLAR

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

handos yazdı:
AHSEN-I FIGAN yazdı:
handos yazdı:

VERECEK ARKADAŞLARIM VARDA ALACAKLARINI SANMIYORUM BU ARALAR YOĞUNLAR

tamam kardeşim ben elimden geldiğince yetiştirmeye çalışıcam ilginiz için ALLAH cümleten razı olsun inşALLAH

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

HATİM LİSTEMİZ

deren75 :14.cüz

BU KADAR MI ÜZÜLEN KİŞİ SAYISI?:(:(:(

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

abla ben 6.ve 7.cüzü almıştım düzeltirsen ii olur

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
HATİM LİSTEMİZ

deren75 :14.cüz

BU KADAR MI ÜZÜLEN KİŞİ SAYISI?:(:(:(

S.A YAA ABLA BİLİYORUM BU KADAR ÜZÜLMESİNE RAĞMEN MEFTUN NERDE DİYECEKSİN AMA BECERİKSİZ MEFTUN KURANI KERİM OKUMASINI BİLMİYO.AMA DUA EDİNDE ÖĞRENSİN NE OLUR.:(:(

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

andelip;1cüz
mtekik;2,3,4,5
handos;6,7
ahsen-i figan;8
esmani;9
ireme;10
adalet-ı mahza;11
ı_papatya;12
mavi22;13
deren75;14
ahsen-i figan;15,16,17,18,19,20

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

yok mu alan cüz?

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

"ZULM İLE ÂBÂD OLANIN ÂHİRİ BERBÂD OLUR"

"ZALİMİN ZULMÜ VARSA MAZLUMUN ALLAH'I VAR,
BUGÜN HALK'A CEVRETMEK KOLAY, YARIN HAKK'IN DİVANI VAR.."​

[marq]:(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B):(:(:(B)[/marq]

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.KARDEŞLERİM.PERŞEMBEYE KADARSA BEN 21.CÜZ Ü DE ALAYIM İNŞAALLAH.HADİ KARDEŞLER SADECE ÜZÜLMEKLE OLMAZ.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

'Müslümanlar gibi olmalıyız'

İngiltere'de Başbakan adayı David Cameron, "Tüm siyasi stratejilerimi değiştireceğim" dilerek Müslüman azınlığa entegre olmaları gerektiğini savundu.i
Muhafazakar Parti’nin lideri David Cameron’un 2009 seçimlerinde İşçi Partisi’ni geride bırakıp yeni Başbakan olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Muhafazakarlar’da ’reform’ vaadiyle Parti Başkanı seçilen Cameron, İslamiyet’i ve İngiltere’de azınlıkların sorunlarını daha iyi anlamak için Müslüman bir aileyle iki gün geçirdi. Pakistanlı aileyle birlikte uyudu, yemek yedi ve onlarla ibadet etti. Deneyimini İngiliz The Observer gazetesine yazan Cameron, “Tüm siyasi stratejilerimi değiştireceğim” dedi. İşte Cameron’un izlenimleri:

*Geçtiğimiz hafta 2 günümü Pakistan kökenli Abdullah-Şahida Rahman ailesinin yanında geçirdim. Bu deneyim bana daha uyumlu ve birbiriyle bütünleşmiş insanların yaşayabileceği bir İngiltere yaratmak konusunda çok önemli fikirler verdi.

*İlk çözmemiz gereken sorun ırkçılık ve bağnazlık olmalı. Ben hiçbir Müslümanın Noel’i hoş karşılamadığına şahit olmadım. Ancak bu kişilerin “İslamcı terörist”, “İslami terörizm” gibi ifadelerden çok rahatsız olduklarını gördüm.

“İslami terör demeyelim”

*Aslında terörizm ile İslam’ı yanyana kullanarak teröristlerin tam da istediğini yapıyoruz. Bu şekilde “İyi bir Müslüman olmak istiyorsan bu şeytani kampanyalara destek vermelisin” imajını yaratarak dinini daha iyi yaşamak isteyen Müslüman gençleri terör kampanyalarına destek vermeye teşvik ediyoruz. Bence ilk olarak devletimizin yayın organı BBC bu ifadeyi kullanmaktan vazgeçmeli.

*İkincisi insanların ülkelerini sevmelerini sağlamalıyız. İngiltere’de yaşayan her insan “biz” diyebilmeli. Bunun için sevilebilir bir ülke yaratmamız gerek. İngiltere şu anda aile yapısının yok olduğu, uyuşturucu kullanımı ve suç oranlarının çok yüksek olduğu bir ülke. Burada yaşayan Müslümanlar bu kötü davranışları örnek almak için içlerinde bir istek duymuyorlar. Buna karşın Müslümanlar arasında aile yapıları güçlü, yardımseverlik ve “biz” kavramı bizi utandıracak şekilde yaygın... Bunları görünce aslında entegre olması gerekenin onlar değil biz olduğunu düşünüyorum.

*İngiltere denince bir zamanlar akla konukseverlik, tolerans ve cömertlik gelirdi. Ancak bu değerlerin ne demek olduğunu şimdi bize Müslüman topluluklar hatırlatıyor.

ANKETLERDE ÖNDE

İngiltere Başbakanı Blair’in koltuğunu devralmaya hazırlanan Gordon Brown’ın destek oranı yüzde 29... David Cameron’un ise yüzde 43.

Alıntı-haber vakti

S.A.KARDEŞLERİM,ALLAH IN VAADİ HAKTIR VE DİNİNİ ÜSTÜN KILACAKTIR.İNŞAALLAH DA BİZLER DE GÖRÜR VE YAŞARIZ.ANCAK ŞU AN ZULÜM ALTINDAKİ KARDEŞLERİMİZİN DUALARA İHTİYACI VAR.HATTA ONLARA EDECEĞİMİZ DUALARA BİZİM DE İHTİYACIMIZ VAR.İNSANLIĞIMIZI,İMANIMIZI ÖLÇMEK İÇİN.A.E.O.

ÜSTADIN BİR SÖZÜ GELDİ AKLIMA.DİYORDU Kİ YANLIŞ AKLIMDA KALMADIYSA,OSMANLI BİR AVRUPA DEVLETİNE AVRUPA DA BİR İSLAM DEVLETİNE GEBEDİR.

metfamu

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. hayırlı günler.

ALLAHIM SEN ZİYADE GÖREN VE ZİYADE BİLENSİN.KAFİRİN HİLESİNİ KENDİNE ÇEVİR.O EZİYETLERİ YAPANLARA KATIYLA MİSİLLENDİR DÜNYADADA AHİRETTEDE.MAZLUM DİN KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE.HZ .SARE VALİDEMİZİ FİRAVUNDAN KORUDUĞUN GİBİ ONLARIDA MUHAFAZA EYLE .ONLARA UZANAN ELLERİ TUTMAZ,BAKAN GÖZLERİ GÖRMEZ EYLE.s
sen kafire fırsat verme en başta vatanımızın topraklarına ve ırzımıza ve namusumuza mütecaviz eyleme
Allah razı olsun bir kez daha kanayan yaramızı ziyadeleştirdiniz. ziyadeleşsinki can telaşıyla yürek acısıyla yaptığımız dualarımız kabul olsun inşaallah.Allaha emanet olun

kalan bütün cüzleri ben alıyım .böylelikle hatmimiz tamam olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt