Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞEREFSİZLER..AMERİKA ALLAH BELANI VERSİN (1 Kullanıcı)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ŞEREFSİZLER..AMERİKA ALLAH BELANI VERSİN

BEN ZATEN HER CUMA FETİH SURESİNİ OKUYORUM ALLAH KABUL EDER İNŞ.HATİM İÇİN LİSTE YAPSANIZ BİRAZ KAFAM KARIŞTIDA:(

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

S.A.
BEN 2.3.4 VE 5. CÜZLERİ ALAYIM İNŞALLAH.

BİZLERİ BU MEKTUPTAN HABERDAR ETTİĞİN İÇİN ALLAH C.C. RAZI OLSUN.
MAALESEF EBU GUREYB DEKİ BACILARIMIZ HUZURU İLAHİDE ELLERİMİZİ YAKANIZDA OLACAK DEMİŞ. HADİ BAKALIM KALKABİLEN VARSA KALKSIN BU VEBALİN ALTINDAN.
BİZLER RAHAT YATAKLARIMIZDA HİÇ BİR KORKUYA KAPILMADAN UYURKEN ONLARA UYUMAK YASAK
BİZLER HER GÜN BAŞKA BİR KIYAFET GİYERKEN, ONLAROIN GİYİNMESİ YASAK,
BİZLER GÜNDE 4-5 ÖĞÜN YEMEK YERKEN MUHTEMELEN ONLAR BİR LOKMA EKMEK YEMİYORLARDIR, ZATEN YEMEK İSTEDİKLERİNİDE SANMIYORUM.
AMA EN ÖNEMLİSİ NE BİLİYORMUSUNUZ,
ALLAH C.C. TARAFINIDAN BİZ ERKEKLERE EMANET EDİLMİŞ OLAN O MÜBAREK VÜCUTLARA KAFİRLERİN MUSALLAT OLMASI, İŞTE BU MÜSLÜMAN BİR ERKEĞİ ÖLDÜRMEYE YETERDE ARTAR BİLE.
ALLAHIM C.C. BİZ ONLARA SANA LAYIK KUL OLAMADIK, AFFEYLE ALLAHIM.
BU MAZLUMLARA BU ZULMÜ LAYIK GÖREN İNSAN MÜSVETTELRİNİ KAHRU PERİŞAN ET ALLAHIM .
YARABBİ, BİZLERİ BU SORUMLULUKTAN KURTARACAK BİR YOL GÖSTER,
ŞİMDİLİK BİZLER İMANIN EN ZAYIF NOKTASI OLARAK TABİR ETTİĞİN , KALBİMİZLE BUĞZ EDİYORUZ.
YARABBİ ONLARI ELİMİZLE DÜZELTME İMKANINI VER BİZE Kİ, HUZURU İLAHİDE SANA MAHCUP OLMAYALIM, EFENDMİZE MAHÇUP OLMAYALIM.

TABİ BU ARADA O TOPRAKLARDA MÜSLÜMANLR ZULÜM GÖRÜRKEN, KİMİLERİ HER GÜN YÜZLERCE NSANI ÖLDÜRÜYOR, ONLAR KİM BİLİYORMUSUNUZ,
ÖLDÜREN ŞİİLER, ÖLEN SÜNNİLER
ÖLDÜREN SÜNNİLER, ÖLEN ŞİİLER.
YADA ÖLDÜREN MÜSLÜMAN, ÖLEN MÜSLÜMAN.
MADEM MÜSLÜMAN KANI DÖKMEYE MERAKLISINIZ, BIRAKIN BİRBİRNİZİ ÖLDÜRMEYİDE, GİDİN EBU GUREYBDE ZULÜM GÖREN BACILARIMIZI ÖLDÜRÜN.
YOOK UŞAKLIK ETTİKLERİ AMERİKALI CONİLER BUNA MÜSADE ETMEZ.

ALLAHIM C.C. ONLARI KAHHAR SIFATINLA KAHRU PERİŞAN ET. BİZLEREDE DAYANMA GÜCÜ VER. BU ZULMÜ DURDURMAK İÇİN BİZLERE BİR YOL GÖSTER YARABBİM.
K.S.E.O

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

CÜMLENİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..
1.CÜZ ANDELİP KARDEŞİMİZ
2.3.4.5 CÜZ MTEKİK KARDEŞİMİN

ARKADAŞLAR CÜZ ALMAK İSTEYEN ALDIĞI CÜZÜ BU ŞEKİLDE BELLİ
ETSİN EĞER YAPABİLİYORSA YAKINLARINA DA SÖYLESİN ŞİMHİ İCRAAT ZAMANI

HANDOŞ KARDEŞİM İSTERSEN SENDE
6.7.8'Cİ CÜZÜ OKU CÜZ ALAN KİŞİ DİĞER ARKADAŞININ KALDIĞI YERDEN BELLİ EDEREK ALDIĞI CÜZÜ YAZSIN...

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

tamam 1 benim

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

BSELAMUN ALEYKÜM
KARDEŞLERİM ÇOK KOMİK FORMUNA GİRDİM ÇOK ÜZÜCÜ YAZILARLA KARŞILAŞTIM.YAHU BEN BU KADAR GADDAR MIYIM BEN O FORMU DAHA ÖNCE AÇMIŞTIM VE IRAK ADINA AÇTIĞIM FORMA TEVAFUK ESERİ GELMİŞ BUNDA BENİM SUÇUM NE..DİNLEMEDEN KİMSEYİ İTHAM ETMEYİN LÜTFEN.REMİ..KARDEŞİMİN SÖYLEDİĞİ HADİSİ AÇMASINI İSTEDİM BUNU KÖTÜ MAKSATLA DEMEDİM......AMENNA VE SADDAKNA......SADECE KONUYU AÇSIN DAHA FAZLA BİLGİYE SAHİP OLUP BİR ŞEYLERDEN NASİBİMİZİ ALALIM ALLAH'IN İZNİYLE DEMEK İSTEMİŞTİM.HER ŞEYE TAHAMMÜLÜM VRDIR AMA HAKSIZLIĞA VE YANLIŞ ANLAŞILMAYA ASLA...
BENİ AZDA ÇOKTA TANIYORSUNUZ TANIMASANIZ FORUMLARDAN NASIL BİRİ OLDUĞUMU ANLAMIŞSINIZDIR HERALDE SİZCE BEN BÖYLE BİR ŞEYİ KASITLI OLARAK YAPARMIYIM.
ANDELİP KARDEŞİM ANLAYIŞIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN MAKAM-I MAHMUTTA EFENDİZİLE ALEYHİSSALATÜ VESSELAM İLE KOMŞU EYLESİN
AMA ARKDAŞLAR MÜ'MİN MÜ'MİNİN AYNASIDIR SİZCE BÖYLE BİR ŞEYİ KASITLI OLARAK YAPARMIYIM...BEN SÜKUT EDİYORUM...RABBİM SİZLERLE OLSUN DUA İLE....B)B)B)

beynelmilel

Kayıtlı Kullanıcı

:(:(:(:(:(
:(:(
:(:(:(
:(:(
:(:(:(:(:(...

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

AHSEN-I FIGAN yazdı:
BSELAMUN ALEYKÜM
KARDEŞLERİM ÇOK KOMİK FORMUNA GİRDİM ÇOK ÜZÜCÜ YAZILARLA KARŞILAŞTIM.YAHU BEN BU KADAR GADDAR MIYIM BEN O FORMU DAHA ÖNCE AÇMIŞTIM VE IRAK ADINA AÇTIĞIM FORMA TEVAFUK ESERİ GELMİŞ BUNDA BENİM SUÇUM NE..DİNLEMEDEN KİMSEYİ İTHAM ETMEYİN LÜTFEN.REMİ..KARDEŞİMİN SÖYLEDİĞİ HADİSİ AÇMASINI İSTEDİM BUNU KÖTÜ MAKSATLA DEMEDİM......AMENNA VE SADDAKNA......SADECE KONUYU AÇSIN DAHA FAZLA BİLGİYE SAHİP OLUP BİR ŞEYLERDEN NASİBİMİZİ ALALIM ALLAH'IN İZNİYLE DEMEK İSTEMİŞTİM.HER ŞEYE TAHAMMÜLÜM VRDIR AMA HAKSIZLIĞA VE YANLIŞ ANLAŞILMAYA ASLA...
BENİ AZDA ÇOKTA TANIYORSUNUZ TANIMASANIZ FORUMLARDAN NASIL BİRİ OLDUĞUMU ANLAMIŞSINIZDIR HERALDE SİZCE BEN BÖYLE BİR ŞEYİ KASITLI OLARAK YAPARMIYIM.
ANDELİP KARDEŞİM ANLAYIŞIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN MAKAM-I MAHMUTTA EFENDİZİLE ALEYHİSSALATÜ VESSELAM İLE KOMŞU EYLESİN
AMA ARKDAŞLAR MÜ'MİN MÜ'MİNİN AYNASIDIR SİZCE BÖYLE BİR ŞEYİ KASITLI OLARAK YAPARMIYIM...BEN SÜKUT EDİYORUM...RABBİM SİZLERLE OLSUN DUA İLE....B)B)B)

a.s. kardeşim sabah bende önce bu formunuzu görüp okudum ana sayfada daha sonraki zamanda diğer formun size ait olduğunu görünce girip baktıp bende önce şaşırdım nasıl yani dedim fatmanın mektubu bizi çok sarstı belkide bu sebeble hatta yazmaya niyetlendim size sonra form saatlerine bakınca biraz olsun durumu anladım o formu daha önce açmışsınız arkadaşların tepkiside sarsıntımızın büyüklüğünden olsa gerek rabbim tüm müslümanların yar ve yardımcısı olsun hakkınızı helal edin varsa benden yana helal olsun selam ve dua ile.

andelib

Kayıtlı Kullanıcı

.o kardeşler mektubun etkisinden kurtulamamışlar .
mektub gerçekten çok acı.onlar bizden çok fazla etkilenmişe benziyor.
kendilerine geldiklerinde özür dileyeceklerdir muhakkak.
haksızlığa kız ama yanlış anlaşılmaya kızma kardeş.
hem mümin birisi yüzüne bile tükürse yani hakaret etse görmemezlikten gel.
mümine karşı geniş ol.
B)

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

A.S KARDEŞ BEN HERKESE VARSA HELAL EDİYORUM Kİ BENİM GİBİ PÜRKUSUR BİR İNSANIN SİZDE NE HAKKI OLABİLİR SADECE BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN BENİM HER HAREKETİMİN MUTLAKA EVELALLAH MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI VARDIR.DUA İLE KARDEŞİM

AHSEN-I FIGAN

Kayıtlı Kullanıcı

andelib yazdı:
.o kardeşler mektubun etkisinden kurtulamamışlar .
mektub gerçekten çok acı.onlar bizden çok fazla etkilenmişe benziyor.
kendilerine geldiklerinde özür dileyeceklerdir muhakkak.
haksızlığa kız ama yanlış anlaşılmaya kızma kardeş.
hem mümin birisi yüzüne bile tükürse yani hakaret etse görmemezlikten gel.
mümine karşı geniş ol.
B)

KARDEŞİM ÇOK SAOLASIN TAVSİYENİ BİR ÖMÜR BOYU TUTUCAM İNŞALLAH

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER ALLAHU EKBER....vicdanım içim sızlıyor...müslüman kardeşlerimize böle şeyler yapılıyorken bizler nasılda rahat rahat uyuyabiliyoruz..onlar sonsuz bir uykku isterken biz hemen uyanıp yarınki işlerin telaşına düşüyoruz...bir kız olarak onların bu halleri yüreğimi nasıl dağlamaz....bu yaptıkları yanlarına mı kalacak???biz bir şey yapamıyoruz ama yapamıyorum diye üzülmüyorum çünkü bizim yapamadığımız şeylerin binlerce belki milyonlarca katını cehennem azabıyla yaşayacaklar..bu bile yüreğime bir serin su hissi veriyor...Allah adaletini gösterecek....Allah zulüm altında olanları feraha çıkarsın o mel-unlarıda sonsuz gazabına uğratsın....

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

AHSEN-I FIGAN yazdı:
BSELAMUN ALEYKÜM

ALEYKÜMSELAM ABLAM...BEN ÜZERİME DÜŞENİ ALDIM..ALDIM AMA DEDİĞİNİZ GİBİ SİZ SADECE O ARKADAŞA KONUYU AÇMASINI SÖYLEMİŞTİNİZ ...BENDE SADECE O BİR HADİS VE KAYNAĞI ŞU BABINDA YAZDIM...KONU BU MEKTUP OLAYI KARŞISINDA DUYULAN SİNİR HARBİ İLE PARALEL OLARAK DAĞILDI VE O HALE GELDİ...KASIT YOK VE OLAMAZ..MAZUR GÖRÜN HAKKINIZI HELAL EDİN...
AMA ORADA BİR BAŞKASI TARAFINDAN YAZILAN ,MÜSLÜMANIN HER ZAMAN TEBESÜM ETMESİ İLE İLGİLİ BİR AÇIKLAMA VARDI...TARTIŞMA BU SEYİRDE DEVAM ETTİ...SİZİN AÇTIĞINIZ FORUMLAR BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZ VE AYRI TARİHLERDE...VE O KOMİK DENEN FORUM BU MEKTUPTAN İKİ GÜN ÖNCE AÇILMIŞTI..BURADA SİZİN ŞAHSINIZA BİR SORUMLULUK ELBETTE OLAMAZ..ALLAHA CC EMANET OLUNUZ...

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

9. CÜZÜDE BEN ALAYIM İNŞAALLAH...BU GECE FETİH SURESİNİN PEŞİNE BUNUDA EKLER İLAHİ HUZURA DUALARIMIZLA BİRLİKTE SUNARIZ...
ALLAHA CC EMANET OLUN...

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

erdal yazdı:
S.A...

NE YANAR KİMSE BANA ATEŞ-İ DİLDEN ÖZGE...

NE AÇAR KİMSE KAPIM BAD-I SABADAN GAYRI......
Fuzuli

SELAMIN ALEYKÜM....

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN....

BUNCA YAZILANLARDAN SONRA BİR DÜŞÜNELİM....NE YAPABİLDİK...ÜZÜLMEKTEN

BAŞKA...ÜZÜNTÜMÜZ BİLE HAFİF KALIR GERÇEK ACIYI ÇEKENLERİN YANINDA...

FUZULİNİN BEYTİNİN AÇIKLAMASINA GEÇELİM........

'' Hiç kimse benim özümde yanan ateş gibi ,bana üzülmez ,yanmaz. Bir sabah rüzgarı kapımı açar ve bana serinlik getirir.''

Fatma bacılara bir rüzgar bile olamadık.....

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
BENDE O ZAMAN 10.CÜZÜ ALAYIM İNŞAALLAH...EKLEYİN KARDEŞİM...SELAMETLE...

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

erdal yazdı:
erdal yazdı:
S.A...

NE YANAR KİMSE BANA ATEŞ-İ DİLDEN ÖZGE...

NE AÇAR KİMSE KAPIM BAD-I SABADAN GAYRI......
Fuzuli

SELAMIN ALEYKÜM....

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN....

BUNCA YAZILANLARDAN SONRA BİR DÜŞÜNELİM....NE YAPABİLDİK...ÜZÜLMEKTEN

BAŞKA...ÜZÜNTÜMÜZ BİLE HAFİF KALIR GERÇEK ACIYI ÇEKENLERİN YANINDA...

FUZULİNİN BEYTİNİN AÇIKLAMASINA GEÇELİM........

'' Hiç kimse benim özümde yanan ateş gibi ,bana üzülmez ,yanmaz. Bir sabah rüzgarı kapımı açar ve bana serinlik getirir.''

Fatma bacılara bir rüzgar bile olamadık.....

S.A.EVET İŞTE GERGİNLİKLERİMİZ DE BUNDAN SANIRIM.YOKSA KİMSENİN ŞAHSINA DEĞİL.ACİZ KALMAK HELE BÖYLE BİR OLAY KARŞISINDA HERKES KADAR BENİ DE DELİRTİYOR BAZEN.EN İYİ YAPTIĞIMIZ ŞEYİ YAPIP DUA EDELİM EN AZINDAN.HER CUMA OLDUĞU GİBİ BU CUMA AKŞAMI DA FETH SURESİ OKUMAYA ÇAĞIRIYORUM BEN DE ÜZÜLEN HERKESİ.A.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

HATİM LİSTEMİZ

Andelip : 1.cüz
Mtekik : 2,3,4 ve 5.cüzler
handos :6,7 ve 8.cüzler
Esmani :9.cüz
İreme :10.cüz
Adalet-ıMahza: 11.cüz
l_papatya: 12.cüz
mavi22 :13.cüz

l_papatya

Kayıtlı Kullanıcı

s.a kardeşlerim boğazım düğümlendi söylecek bişey bulamıyorum secdede ağlayarak rabbime yalvarmak istiyorum:(:( 12 cüzüde ben alayım inşallah rabbim bizi affetsin:(:(

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

ADALETIMAHZA yazdı:
HATİM LİSTEMİZ

Andelip : 1.cüz
Mtekik : 2,3,4 ve 5.cüzler
handos :6,7 ve 8.cüzler
Esmani :9.cüz
İreme :10.cüz
Adalet-ıMahza: 11.cüz

s.a

mavi 22 kardeşimizde bir cüz istiyor...sanırım irtibat kuramıyor....13. cüzü kendisi adına alıyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt