Allah razı olsun kardeşim gerçekten çok güzel bi şehir görülmeye değer ben gördüm selametlebende bursalıyım
şeftalisi kebabı yatırları camileri
Allah razı olsun kardeşim gerçekten çok güzel bi şehir görülmeye değer ben gördüm selametlebende bursalıyım
şeftalisi kebabı yatırları camileri
Rizeli birtek sana rastladım evet belki hemşerin yoktur ama bizler avrız:a12:benden başka rizeli yok heralde bu sitede bi hemşeri bulamadıkgerçi burda herkes hemşeri
![]()
aleyküm selam abi evet onu unutmuşum:a22: iyi ki hatırlattın Allah razı olsun abi selametleSayın hemşehrim...
Zaten Maraşımızın meşhurlarını yazmışsın zaten...
Bir de EDE leri meşhur dağil mi?:a31:
Rizeli birtek sana rastladım evet belki hemşerin yoktur ama bizler avrız:a12:
aleyküm selam abi evet onu unutmuşum:a22: iyi ki hatırlattın Allah razı olsun abi selametle
hepsini yedim çok güzeller Adana da cok güzel gezdim gördüm darısı gmremeyenlere bu arada Adanalı yoktu Allah razı olsun kardeşim selametlesayfaların hepsine bakamadım adanalı var mı bilmiyorum......
adananın kebabı, şalgamı, içli köftesi, fellah köftesi, mantı çorbası...v.s. meşhurdur......:B
Haaaaa...
Bir de İÇLİ KÖFTEMİZ....:a31:
![]()
Çok çok çok severimmmm....
sayfaların hepsine bakamadım adanalı var mı bilmiyorum......
adananın kebabı, şalgamı, içli köftesi, fellah köftesi, mantı çorbası...v.s. meşhurdur......:B
hepsini yedim çok güzeller Adana da cok güzel gezdim gördüm darısı gmremeyenlere bu arada Adanalı yoktu Allah razı olsun kardeşim selametle
yok abi bizim soyumuz aslen Aydınlı fakat ben doğdum doğalı MaraşlıyımBenim çocukluğum Kadirli'de geçti...
O zaman Adana'ya bağlıydı...
Şimdi Osmaniye oldu...
YARI ADANALI sayılırım...:a26:
Yemekleri mükemmel ÇUKUROVA mızın....
as ablam osmaniye ye gittim küçük ama şirin bi yer tabi meşur olanlarıda yedim Adanalılar kızmasınlar ama şalgamı içemiyorum fıstığı yiyorum ama Allah razı olsun ablam selametleselamünaleyküm merve kardeşim
Bende osmaniye kadirlidenin yani biz mustafa abiyle hemşehriyiz..
Abiminde dediği gibi yarı adanalıyız aslında...Bizim buranın yer fıstığı ve turpu en meşhurlarıdır...tabi şalgamıda unutmamak lazım...aslında çok ama aklıma gelmiyor...
selam ve dua ile kalın...
adıyaman evet duydum menzilinin meşur olduğunu ama kısmet olmadı geliriz inşallah oralarada Allah razı olsun kardeşim selametleben adıyamanlıyım
tarihi olarak
nemrudu ve menzili meşhurdur
inşallah kardeşim bende görmeyi cok istiyorumnadıyamana gitmek banada nasip olmadı.....
en çok görmek istediğim yerlerden biridir adıyaman özelliklede nemruttan gün batımını izlemeyi çok istiyorum......
bir gün inşallah kısmet olur.......