Allah razı olsun hakkınızı helal ediniz Rabbim sağlıktan huzurdan ayırmasın inşallah bizlerde sizin gibi Kuran yolunda Allah yolunda imanlı Rabbime hakkıyla kul olanlardan oluruz Allahımın izniyle inşaallah
nasıl yüreklisiniz siz... hepiniz okudukça sizleri utanıyorum.. ben nerdeymişim...
AŞK GERÇEK AŞK NE DEĞERLİYMİŞ...
AŞKIN AŞIKLARI NE GÜZELMİŞ....
ağlayasım var dolu dolu hıçkırarak... rabbim şifalar versin sizlere versinki biz sizin yolunuzdan gidelim belki sizlere benzeriz bi nebze...
benzerizde hakka ulaşırız hep beraber..
yolumuz açılır..
Sizden bunu duymak ne güzel...yola daha giremedik ki
inşallah yürürüz.... sizler gibi olmak hakka ulaşmaya çalışmak YA RAB NASİP ET İNŞALLAH...
kendi bulmak zor... kendi adıma şuan bile öle zordayım ki nefisle söylenen her söze öyle muhtç öle açımki... yolumuz uzun hep diyorum, tehlikeli, nefis, şeytan hep hareket halinde... korkuyorum biz bir kişiyiz şeytan binlerce her yerde...
mesela şuan ferace alayım diyorum yaz için ama nefsim pardesü al diyor... o daha güzel en basiti bu dualarınıza ihtiyacımız var
Bakınız...Desiseye girmeyin...Şeytan Lain ihlas yolu tuzağı kurar...öyle benlik peşinde koşmayın...
Yaşınızı ve Aile hayatınızı yaşayın...
Anne ve Babanızın fikrine önem verin..iyi insan olun...yaşınıza göre giyinin...
Ulvi olacağım...diyecekler gibi sözlere bakmayı...
Biz öylesini biliyoruz ki...;
Şeytan Lain benlik enpoze etmiş...sen ulvisin..özelsin diye...Hatta KABE tavafı bile yaptırmış...Bir süre sonra itaat istemiş...İtaat etmeyince...sıkıştırma ...sonuçta..yalnıza itilen insan...kendini bir şey sanan...devamlı bayılan hayatı önce yaşamıştım...şüphesinde olan...
Hamd olsun fark edildi ve kurtarıldı...
Yakaisin hatıraları konusunda yazılı dua ve Ezan tekraren söylenirse...Allah C.C. o kişiden şeytanı kovar...
Yani güç sizde korkmayın...
Siz olun...
Aile bütünlüğüne sarılın...
Anne Baba sözünden çıkmayın...
iyi düzgün..edepli insan olun...o yeter...
ya ben bunu seviyorum içimden geldiği gibi davranmayı... duamı içten şükrederek yapmayı... rabbiminde beni gülümseyerek seyrettiğini beni sevdiğini hissetmeyi... ama garip gelior bazı insanlara donuk donuk dua edemiyorum gülüyorum bazen şimarıyorum yada ağlıyorum dua ederken ben mi yanlışım ?
Hayır...gayet normal ve doğru...Allah C.C. insanı sevgi ile yaratmış...
Lütfen hata yapmayın..Arkadaş seçimine dikkat edin...özentili ,benlikli olmayın...Ailenize sarılın onlardan gizli hiç bir şey yapmayın..Okuyun...şımarmayın...Öğrenin...
Allah C.C. nun çok sevin...Yaşınızı yaşayın...
Anne ve Babanızı kardeşlerinizi sevin ,üzmeyin...
şeytanla çok uğraştım ittim itebildiğim kadar neffsimi yeniyorum şükürler olsun sizde dualarınızı bizlerden esirgemeyin
Maşaallah... Allah C.C. mesut ve bahtiyar etsin...Ailenizi koruyun...çocuklarınızıda..Allah C.C. na yönelen olarak yetiştirin...Eşinizle bir ve beraber olun...Birbirinize saygıda kusur sapmayın...ailem en büyük desteğim... eşim herşeyim şükürler olsun kötü özentili arkadaşlardan uzaklaştım .. şimdi imanda yarıştığım yetişmeye çalıştığım arkadaşlarım var öle mutluyumki ....
İNŞALLAH... Rabbim yardım edecek bana çok istiyorum Onun yolunu çünkü