Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın Yakais (2 Kullanıcı)

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun hakkınızı helal ediniz Rabbim sağlıktan huzurdan ayırmasın inşallah bizlerde sizin gibi Kuran yolunda Allah yolunda imanlı Rabbime hakkıyla kul olanlardan oluruz Allahımın izniyle inşaallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl yüreklisiniz siz... hepiniz okudukça sizleri utanıyorum.. ben nerdeymişim...
AŞK GERÇEK AŞK NE DEĞERLİYMİŞ...
AŞKIN AŞIKLARI NE GÜZELMİŞ....
ağlayasım var dolu dolu hıçkırarak... rabbim şifalar versin sizlere versinki biz sizin yolunuzdan gidelim belki sizlere benzeriz bi nebze...
benzerizde hakka ulaşırız hep beraber..
yolumuz açılır..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
nasıl yüreklisiniz siz... hepiniz okudukça sizleri utanıyorum.. ben nerdeymişim...
AŞK GERÇEK AŞK NE DEĞERLİYMİŞ...
AŞKIN AŞIKLARI NE GÜZELMİŞ....
ağlayasım var dolu dolu hıçkırarak... rabbim şifalar versin sizlere versinki biz sizin yolunuzdan gidelim belki sizlere benzeriz bi nebze...
benzerizde hakka ulaşırız hep beraber..
yolumuz açılır..

İnşallah...Zaten siz o yolda yürümektesiniz...Maşallah...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Sizden bunu duymak ne güzel...yola daha giremedik ki:(
inşallah yürürüz.... sizler gibi olmak hakka ulaşmaya çalışmak YA RAB NASİP ET İNŞALLAH...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Hani bir tabir vardır ...Tırmalamak...İnanın biz bir adet bilgi için öyle tırmalandık ki...

Maşallah şimdi bilgi size geliyor...Sorulacak soruluyor...
Araştırma sonsuz..Kaynak sonsuz...
Eskiden söyleme kaybedersin ...sözü vardı ...o yüzden büyüklerimiz söylemezlerdi...kendi bulsun derlerdi...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sizden bunu duymak ne güzel...yola daha giremedik ki:(
inşallah yürürüz.... sizler gibi olmak hakka ulaşmaya çalışmak YA RAB NASİP ET İNŞALLAH...

Amin...İnşallah...
Biz kişisel söylüyorum...Bazen bir kelime için ...Bilen dediğimiz kişiyi kızdırıp...Ayıp söylemesi...Küfür işitip ...ağzından kaçan bir cümleye şükrediyorduk...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kendi bulmak zor... kendi adıma şuan bile öle zordayım ki nefisle söylenen her söze öyle muhtç öle açımki... yolumuz uzun hep diyorum, tehlikeli, nefis, şeytan hep hareket halinde... korkuyorum biz bir kişiyiz şeytan binlerce her yerde...
mesela şuan ferace alayım diyorum yaz için ama nefsim pardesü al diyor... o daha güzel en basiti bu dualarınıza ihtiyacımız var:(

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah Celle Celalehu...insanı sevdi mi ...sonsuz sever ve korur..gözetir...ona yol açar...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ya ben bunu seviyorum içimden geldiği gibi davranmayı... duamı içten şükrederek yapmayı... rabbiminde beni gülümseyerek seyrettiğini beni sevdiğini hissetmeyi... ama garip gelior bazı insanlara:( donuk donuk dua edemiyorum gülüyorum bazen şimarıyorum yada ağlıyorum dua ederken ben mi yanlışım ?

yakais

Yasaklı Kullanıcı
kendi bulmak zor... kendi adıma şuan bile öle zordayım ki nefisle söylenen her söze öyle muhtç öle açımki... yolumuz uzun hep diyorum, tehlikeli, nefis, şeytan hep hareket halinde... korkuyorum biz bir kişiyiz şeytan binlerce her yerde...
mesela şuan ferace alayım diyorum yaz için ama nefsim pardesü al diyor... o daha güzel en basiti bu dualarınıza ihtiyacımız var:(

Bakınız...Desiseye girmeyin...Şeytan Lain ihlas yolu tuzağı kurar...öyle benlik peşinde koşmayın...
Yaşınızı ve Aile hayatınızı yaşayın...
Anne ve Babanızın fikrine önem verin..iyi insan olun...yaşınıza göre giyinin...
Ulvi olacağım...diyecekler gibi sözlere bakmayı...
Biz öylesini biliyoruz ki...;
Şeytan Lain benlik enpoze etmiş...sen ulvisin..özelsin diye...Hatta KABE tavafı bile yaptırmış...Bir süre sonra itaat istemiş...İtaat etmeyince...sıkıştırma ...sonuçta..yalnıza itilen insan...kendini bir şey sanan...devamlı bayılan hayatı önce yaşamıştım...şüphesinde olan...
Hamd olsun ki kurtuldu...
Yakaisin hatıraları konusunda yazılı dua ve Ezan tekraren söylenirse...faydalı olur...
Yani güç sizde korkmayın...
Siz olun...
Aile bütünlüğüne sarılın...
Anne Baba sözünden çıkmayın...
iyi düzgün..edepli insan olun...o yeter...

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Bu konuda kendimizi yabancı hissediyoruz...girsek le girmesek arasında...kalmak gibi

Rabbim muhabbetinizi artırsın inşaallah..

Değerli büyüğümüz Nemire Hocamıza Rabbim sağlık , sıhhat -şifalar nasip eylesin inşaallah..

Her ne kadar uzaktan izleyip konulara müdahil olamasakta dualarımız sizlerle...büyüklerimizle.

Forumumuzun-gençlerimizin-yolunu arıyanların buna çok ihtiyacı var...

Çölde kalan susuz kalmış bir yolcu misali......

Duaları alabilmek ne güzel...

Hak edebilmek

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Bakınız...Desiseye girmeyin...Şeytan Lain ihlas yolu tuzağı kurar...öyle benlik peşinde koşmayın...
Yaşınızı ve Aile hayatınızı yaşayın...
Anne ve Babanızın fikrine önem verin..iyi insan olun...yaşınıza göre giyinin...
Ulvi olacağım...diyecekler gibi sözlere bakmayı...
Biz öylesini biliyoruz ki...;
Şeytan Lain benlik enpoze etmiş...sen ulvisin..özelsin diye...Hatta KABE tavafı bile yaptırmış...Bir süre sonra itaat istemiş...İtaat etmeyince...sıkıştırma ...sonuçta..yalnıza itilen insan...kendini bir şey sanan...devamlı bayılan hayatı önce yaşamıştım...şüphesinde olan...
Hamd olsun fark edildi ve kurtarıldı...
Yakaisin hatıraları konusunda yazılı dua ve Ezan tekraren söylenirse...Allah C.C. o kişiden şeytanı kovar...
Yani güç sizde korkmayın...
Siz olun...
Aile bütünlüğüne sarılın...
Anne Baba sözünden çıkmayın...
iyi düzgün..edepli insan olun...o yeter...

şeytanla çok uğraştım ittim itebildiğim kadar neffsimi yeniyorum şükürler olsun sizde dualarınızı bizlerden esirgemeyin

yakais

Yasaklı Kullanıcı
ya ben bunu seviyorum içimden geldiği gibi davranmayı... duamı içten şükrederek yapmayı... rabbiminde beni gülümseyerek seyrettiğini beni sevdiğini hissetmeyi... ama garip gelior bazı insanlara:( donuk donuk dua edemiyorum gülüyorum bazen şimarıyorum yada ağlıyorum dua ederken ben mi yanlışım ?

Hayır...gayet normal ve doğru...Allah C.C. insanı sevgi ile yaratmış...
Lütfen hata yapmayın..Arkadaş seçimine dikkat edin...özentili ,benlikli olmayın...Ailenize sarılın onlardan gizli hiç bir şey yapmayın..Okuyun...şımarmayın...Öğrenin...
Allah C.C. nun çok sevin...Yaşınızı yaşayın...
Anne ve Babanızı kardeşlerinizi sevin ,üzmeyin...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Hayır...gayet normal ve doğru...Allah C.C. insanı sevgi ile yaratmış...
Lütfen hata yapmayın..Arkadaş seçimine dikkat edin...özentili ,benlikli olmayın...Ailenize sarılın onlardan gizli hiç bir şey yapmayın..Okuyun...şımarmayın...Öğrenin...
Allah C.C. nun çok sevin...Yaşınızı yaşayın...
Anne ve Babanızı kardeşlerinizi sevin ,üzmeyin...

ailem en büyük desteğim... eşim herşeyim şükürler olsun kötü özentili arkadaşlardan uzaklaştım .. şimdi imanda yarıştığım yetişmeye çalıştığım arkadaşlarım var öle mutluyumki ....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
şeytanla çok uğraştım ittim itebildiğim kadar neffsimi yeniyorum şükürler olsun sizde dualarınızı bizlerden esirgemeyin

Siz şeytanla uğraşmayın...Korunma dualarınıyapın...ihlas yolunda olun...
Ailenizce Allah C.C. na yönelip çok sevin....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sık sık..Allah C.C. na sığının...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
İNŞALLAH... Rabbim yardım edecek bana çok istiyorum Onun yolunu çünkü

yakais

Yasaklı Kullanıcı
ailem en büyük desteğim... eşim herşeyim şükürler olsun kötü özentili arkadaşlardan uzaklaştım .. şimdi imanda yarıştığım yetişmeye çalıştığım arkadaşlarım var öle mutluyumki ....
Maşaallah... Allah C.C. mesut ve bahtiyar etsin...Ailenizi koruyun...çocuklarınızıda..Allah C.C. na yönelen olarak yetiştirin...Eşinizle bir ve beraber olun...Birbirinize saygıda kusur sapmayın...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Forumumuzun-gençlerimizin-yolunu arıyanların buna çok ihtiyacı var...

Çölde kalan susuz kalmış bir yolcu misali......

ablammmm nasılda bulup görüyorsunya içimizi gönlüne sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt