Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın Yakais (3 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allahım Celle Celalehu ...sizinle ...ona emanetsiniz...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Üstadımız ben izin istiyorum hocamızın yanına gireceğim gece ilerliyen saatlerde durumu size bildiririm.

Selam ve saygılarımla.

Buyurun...Zikir başlamadı ise ÜMİT var demektir... Rabbim C.C. sen bilirsin....Arz ederiz...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Üstadımız ben izin istiyorum hocamızın yanına gireceğim gece ilerliyen saatlerde durumu size bildiririm.

Selam ve saygılarımla.

Buyurun...Zikir başlamadı ise ÜMİT var demektir... Rabbim C.C. sen bilirsin....Arz ederiz...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Mevla oldu MEVLANA ...Nur doldu odaya İnşallah...Allah C.C. nun Kudret eli orada...İnşallah...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Gozler yoruldu , yurekler burkulda Yar buyurdu...
Allah celle celaluhu
Allah celle celaluhu
Allah celle celaluhu
guvenmezmisin bize? estagfrullah Rabbim , sen sevdirdin, sen aldin, senin bizleri bagisla, ne bilirim?
Sevdigimi senden çok severim(amenna) .... bagisla sabirsizligimi, bagisla ....ne olur anla?
ben susayim, hiç iyi degilim,;;;Rabbim yardim et bize... sevdiklerimizden ayirma

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi girebildim siteye içim sızlayarak okudum mesajları Rabbim herşeyi hakkıyla bilensin dualarımız nemire hocamızla sen duyur inşallah güzel Allahım

yakais

Yasaklı Kullanıcı
................................................................

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
1000 ya şafi ve yasin-i şerif okunmuştur.rabbim kabul etsin,şifalar versin inşaAllah...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Osman228 kardeşim...;

Selamun Alekum...

Baki Allah C.C. dur...

La İlahe İllallah... Kelime-i Tevhidi bunun ilanıdır...

Bizlere düşen ancak İnşallah sabırdır...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam...;

Allah C.C. sevgilisinin yanına aldı... sevdiğini... Hesap verildi...Geçen geçti...Cenneti Ala 'ya intikal için giydiği eşya emaneti bekleniyor...O yük yüklenince taşıta Cenneti Ala'ya intikal tamamlanacak ...Giysilerini mümkünse uygun olana teslimi lazım efendim... Büyüklerimizden böyle duymuştuk ...

Selamlar...

Allah C.C. teslim aldı Emanet olan RUH 'unu ...Bize sabır ver Rabbimiz C.C....

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın üstadımız: buyurulan aynen yapılıcaktır.Dileyen ikindi namazında gıyabında cenaze namazı kılabilir.63 yaşına mart ayında girmişti tıpkı çok sevdiği başımın tacı gözümün nuru dediği Resulullah'ın A.S yaşında bu dünyadan hicret etti.Sayın üstadımız sizden bir istirhamımız olacak siz sitede sevenlerine bu acı kaybımızı bildiren bir mesaj yazarmısınız.Biz izninizle ayrılamak zorundayız.

Selam ve Saygılarımızla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
islamiyet.gen.tr. 'nin sayın üyeleri...;

Çok sevgili NEMİRE '' İbrahim '' hocamız ; geçtiğimiz gece 02: 00 sularında ...Mubarek RUH ' larını Allah C.C. na teslim etmiştir...
Allah C.C. ...Muhammed Mustafa A.S. ve Kur'an-ı Kerim aşığı olan ; Hafız NEMİRE hocamız 'ın definleri bu gün ikindi namazı müteakibinde olacaktır...
Gıyabi Cenaze namazını Türkiye saati ile 16:10 'da bulunduğumuz yerde kılacağız... İştirak etmek isterseniz ...16:10 'da Cenaze namazını bulunduğunuz yerde kılabilirsiniz... Haklarımızı varsa helal ederek ....16:10 Allahu Ekber hitabı ile namaza başlayacak ve Subhaneke duası ...tam eksiksiz okunarak ...selam ile bitirilecek ve 10 ihlas bir fatiha ile okunacaktır...

Başımız sağ olsun...Ailesine ...sevenlerine ve islamiyet. gen. tr nin siz değerli üyelerine sabırlar diliyorum...

Sonsuz selamlarımla...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Mevla oldu MEVLANA ...Nur doldu odaya İnşallah...Allah C.C. nun Kudret eli orada...İnşallah...

21:03....02:10 NUR 'a gark olmuştu...Odaları... Hamd ve Şükürler olsun...
Teslim aldı 02:10 ... Hamd ve Şükürler olsun...

Hesap anında verildi ...
Araç hazırlandı...
Yük teslimine müteakip...
Değerli yolcumuz...
İntikal edecek ...
Mekanına...
Cenneti Ala 'ya...
İnşallah...

Rabbim Celle Celalehu...!

nemire ... İbrahim hocamız sana yürüdü...
Güzel ikram ve müjde ile onu kavuştur...
Sevdiği...
Muhammed Mustafa A.S. 'a ...
İnşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt