Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın Yakais (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Merhaba efendim...Acelecilik işte ...Düzeltmeler için minnettarım...Selamlar...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Hocamızın Can dostu Sayın Yakais üstadımız Hocamız sizlere bilgi vermek için şu anda size yazmakta olduğumuz note book' bize hediye ettiler ancak biz kullanmayı beceremedik,bu sebepten hocamızdan izin alarak kendi bilgi sayarını açtık ve sizlerin ne kadar vefalı ve kıymetli müminler olduğunuzu müşahade ettik,ancak tabiki size bilgi veremedik ancak şimdi bu aleti çalıştırabildik oda herhalde şans eseri oldu.
Muhterem beyefendi hocamız oldukça zor bir ameliyat geçirdi iki gün sadece Allah süpanehu diye sayıkladı ancak artık gözlerini açtı ve herkesi tanıdı ilk dünya kelamı olarak Rabbimin osman kulu (bana hep böyle hitap eder) teemmüm için bana bir sandık içinde temiz toprak bulasın dedi ve derhal ima yoluyla namazlarına başladı.Bana sizi sizleri sordu özellikle Yakais üstadım nasıllar diye sual eylediler Ve Allah c.c selâm eylesin ona dediler eğer bana birşey olursa üstadın yazılarını takib ediniz zira o Zât bilgelerden bir bilgedir sakın saygıda kusur etmeyesiniz diye nasihat da bulundular,nasip olursa cuma günü evine çıkmasına izin verecekler.Bize ismleri ile birlikte tek tek sitedeki mümin kardeşlerimizi sordular ancak biz aklımızda tutamadık bu sebepten bizleri bağışlayınız hacamızın herkese selam ve hayır duaları var bizler sizlere iletiyoruz.Hepinize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.
Allah razı olsun kardeşim Allahım şifasını versin ben de şimdi bir yasin okuyup hediye edeceğim inşallah.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim tez vakitte yorumlarınızla dualarınızla aramıza dönmenizi nasip etsin inşallah sizler gibi büyüklerimize çok ihtiyacımız var Rabbim başımızdan eksik etmesin sizleri dualarımız sizinle

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim Allahım şifasını versin ben de şimdi bir yasin okuyup hediye edeceğim inşallah.

Selamun Aleykum

Güzel insan sizi hürmetlerimizle ve saygılarımızla selamlıyoruz,mesajınızı hocamıza iletdik inanınız okuduğunuz Yâsi'i şerife bir çocuk gibi sevindi size selam ve hayır dualarını iletmemizi söyledi,ayrıca bizde bu büyük hediye altında kalmayalım derhal bir hatim indirip zümra kardeşimizin ailesinden ahırete göçenlerin ruhuna bağışlanmak üzere duasının yapılması için kendisini vekil ediniz diye bize buyurdular,bu gün hatim gurubumuzca indirilmiştir ve duası yapılmak üzere sizi vekil ettiğimizi bildiriyoruz.Selam ve saygılarımızı arz ederiz.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
muhterem büyüğümüze selamlarımızı iletin ben yeniyim burada ama yorumlarıyla çok şeyler kattı bana dualarını bizlerden esirgemesin bu akşam inşallah bende 1 yasin, 100 Ya Şafi okur hediye ederim Allahın izniyle

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
sayın yakais bu gün sizi göremedik forumda inşallah bir sıkıntınız yoktur.özletmeyin kendinizi fazla,rabbime emanetsiniz.görüşmek üzere...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Güzel insan sizi hürmetlerimizle ve saygılarımızla selamlıyoruz,mesajınızı hocamıza iletdik inanınız okuduğunuz Yâsi'i şerife bir çocuk gibi sevindi size selam ve hayır dualarını iletmemizi söyledi,ayrıca bizde bu büyük hediye altında kalmayalım derhal bir hatim indirip zümra kardeşimizin ailesinden ahırete göçenlerin ruhuna bağışlanmak üzere duasının yapılması için kendisini vekil ediniz diye bize buyurdular,bu gün hatim gurubumuzca indirilmiştir ve duası yapılmak üzere sizi vekil ettiğimizi bildiriyoruz.Selam ve saygılarımızı arz ederiz.

büyüğümüze selamı iletirseniz çok memnun olurum,rabbim acil şifalar versin,dualarımız onunla inşallah...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Yüceler yücesi Rabbimize sonsuz şükürler olsun bu gün akşama doğru evimize dönmeyi nasip etti.Ancak ziyarete gelenlerden şimdi vakit bulabildik.
Sizlerin ne kadar gönlü güzel ve vefalı mü'minler olduğunuza gözlerimiz yaşararak şahit olduk,sizlerin duaları ve Rabbimizin merhameti ile bu günlere ulaştık,hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.Allah c.c hepinizden razı ve hoşnut olsun.Benim için Okuyan kardeşlerimizin hepsine gurubumuzca hatim indirilip hediye edilecektir.İnşaAllah bundan sonra yine beraber olucağız.Şükürler olsun kavuşturan Yüceler yücesi Rabbimize.

Sonsuz selam ve saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
muhterem büyüğümüze selamlarımızı iletin ben yeniyim burada ama yorumlarıyla çok şeyler kattı bana dualarını bizlerden esirgemesin bu akşam inşallah bende 1 yasin, 100 Ya Şafi okur hediye ederim Allahın izniyle

Aleykum Selam

Muhterem kardeşim HEdiyenize çok teşekkür ederim.Ben ve öğrencilerim,ailenizden ahırete göçenlerin ruhuna bağışlanmak üzere yarın hatim indirip duası zatıâliniz tarafından yapılmak üzere size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımla.

mir_erhan

Moderator
Sevgil NEMİRE hocamız...
İnşallah şifa ve sıhhatesiniz..
Sizi ve dualarınız bekliyoruz. hocam..
Acizane dualarımız sizinle...

Selam ve dua ile

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgil NEMİRE hocamız...
İnşallah şifa ve sıhhatesiniz..
Sizi ve dualarınız bekliyoruz. hocam..
Acizane dualarımız sizinle...

Selam ve dua ile

Bu günlere kavuşturan Rabbimize sonsuz şükürler olsun,sizlerin dualarıyla bu günlere ulaştık sağ olunuz var olunuz,tabiki çok uzun bir müddet dinlenmemiz gerekiyor,Allah c.c sizlere sağlık ve esenlikler versin.

Selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
nemire hocama kavuşturan Rabbimize C.C Hamd ve Şükürler olsun...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayın nemire hocam dinlensin için ayrılmak durumundayım...Hayırlı geceler efendim...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Yüceler yücesi Rabbimize sonsuz şükürler olsun bu gün akşama doğru evimize dönmeyi nasip etti.Ancak ziyarete gelenlerden şimdi vakit bulabildik.
Sizlerin ne kadar gönlü güzel ve vefalı mü'minler olduğunuza gözlerimiz yaşararak şahit olduk,sizlerin duaları ve Rabbimizin merhameti ile bu günlere ulaştık,hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.Allah c.c hepinizden razı ve hoşnut olsun.Benim için Okuyan kardeşlerimizin hepsine gurubumuzca hatim indirilip hediye edilecektir.İnşaAllah bundan sonra yine beraber olucağız.Şükürler olsun kavuşturan Yüceler yücesi Rabbimize.

Sonsuz selam ve saygılarımla.
Hos geldiniz, degerli insan...kelimeler dugumlendi, oysa ne çok kelimelerim vardi, sussun simdi
Rabbim sihhat afiyet versin efendim, daha nice hayirli gunlere kavustursun, sevdikleriniz, ve sevenlerinizle
Garip kaldim bu yerlerde, bogazima dugumlendi hasret yine...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam

Muhterem kardeşim HEdiyenize çok teşekkür ederim.Ben ve öğrencilerim,ailenizden ahırete göçenlerin ruhuna bağışlanmak üzere yarın hatim indirip duası zatıâliniz tarafından yapılmak üzere size bildirilecektir.

Selam ve saygılarımla.

Rabbime çok şükür sağlığınıza kavuştunuz Allah razı olsun dualarınız için sizler gibi büyüklerimize çok ihtiyacımız var Rabbim başımızdan eksik etmesin.
selametle kalın inşallah.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

aleyküm selam ve rahmetullah değerli kardeşim ben Allah celle celalühü rızası için bir yasin bir fetih suresi okumuştum nemire hocam için gerçekten çok duygulandım insanların gönlü zengin olursa böyle oluyor demekki benim ve bütün geçmişlerimizin ruhuna hediyemiz olsun inşallah. Allahım sizlere de bin hatim sevabı yazsın. Allah razı olsun. Allahım sizlere, cümlemize iki cihanda da sağlık, huzur, mutluluk her şeyin en güzelini nasip etsin. hayırlı günler.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbime çok şükür sağlığınıza kavuştunuz Allah razı olsun dualarınız için sizler gibi büyüklerimize çok ihtiyacımız var Rabbim başımızdan eksik etmesin.
selametle kalın inşallah.

Selamun Aleykum

Muhterem kardeşim Allah c.c sizin gibi edepli , hayalı ve imanlı gençlerin sayısını arttırsın,Gurubumuzca Hatmi şerif tamamlanmış ve

Duası sizin tarafınızdan yapılmak üzere bilgilerinize sunulmuştur.

Selam ve saygılarımla.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Hos geldiniz, degerli insan...kelimeler dugumlendi, oysa ne çok kelimelerim vardi, sussun simdi
Rabbim sihhat afiyet versin efendim, daha nice hayirli gunlere kavustursun, sevdikleriniz, ve sevenlerinizle
Garip kaldim bu yerlerde, bogazima dugumlendi hasret yine...

Selamun Aleykum

Hoş bulduk gönlü yanık Hak aşığı değerli ve muhterem kardeşim,siz bir şey söylemesinizde biz sizi anlıyoruz merak etmeyiniz.
Rabbimiz c.c sizede sağlık ve afiyetler versin .Muhterem kardeşim Garip kaldım buralarda sözünüz bizi çok üzdü yaşlıların gözü yaşlı
olurmuş.ne olur bizi üzmeyiniz.Yüceler yücesi Rabbimiz c.c sizi her türlü hasretden biran evvel kurtarsın inşaAllah.Bu yaşlı hafızın daima
dularındasınız.Allah c.c her türlü üzüntülerinizi gidersin kalbinizi ve ömrünüzü sevinçlerle doldursun.

Selam ve saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt