Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın Yakais (4 Kullanıcı)

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üstadım ; sağlık problemleri ile ilgili üç beş gün doktorların dayanılmaz ısrarı üzerine hastahanede ufak bir operasyon geçirmemiz gerekiyor,bu vesile ile sizin şahsınızda bütün kardeşlerime sağlık ve afiyetler diliyorum,belki merak edersiniz diye sizin ile öğrencilerimden biri bu siteden temas kuracak ve bilgi verecek.Biz herkese hakkımızı helâl ediyoruz sizlerde bize hakkınızı helal ediniz.Hepiniz Yüceler yücesi Allah'a c.c emanet olunuz.Allahaısmarladık.

Sonsuz selam ve saygılarımla.Hoşçakalınız.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üstadım ; sağlık problemleri ile ilgili üç beş gün doktorların dayanılmaz ısrarı üzerine hastahanede ufak bir operasyon geçirmemiz gerekiyor,bu vesile ile sizin şahsınızda bütün kardeşlerime sağlık ve afiyetler diliyorum,belki merak edersiniz diye sizin ile öğrencilerimden biri bu siteden temas kuracak ve bilgi verecek.Biz herkese hakkımızı helâl ediyoruz sizlerde bize hakkınızı helal ediniz.Hepiniz Yüceler yücesi Allah'a c.c emanet olunuz.Allahaısmarladık.

Aleykum selam efendim...Cevap forum bölümünden konuya girilemiyor...Ancak cevap bölümüne şimdi girebildim...Allah C.C. dan size ;sağlık sıhhat ve güzellikler ihsan etmesini dilerim...Selamlar...Sonucu yazmanızı bekliyoruz...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum selam efendim...Cevap forum bölümünden konuya girilemiyor...Ancak cevap bölümüne şimdi girebildim...Allah C.C. dan size ;sağlık sıhhat ve güzellikler ihsan etmesini dilerim...Selamlar...Sonucu yazmanızı bekliyoruz...

Allah c.c size sihhat versin ..
Bir an önce sihhat haberlerinizi bekliyoruz...
Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Allah'a emanet olun sayin Nemire

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Selamun aleykum saygideger buyugum rabbim yar ve yardimciniz olsun tez vakitte safi sifatiyla sifa tecelli eder insallah her daim duamdasiniz aramiza donmenizi bekliyoruz cani gonulden daha cok hatim ve dualarimiz var sizin dilinizden dokulmeyi bekleyen selametle dua ile.....

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz inşallah rabbim tez zamanda şifalar versin tüm hastalarımıza inşallah....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sağlığınıza tez vakitte kavuşmanızı nasip etsin hayırlı haberlerle dönün inşallah dualarımız sizlerle

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın nemire den güzel haber bekliyoruz...İnşallah...
Rabbim C.C. yardımını esirgeme ne olur....

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sormak dan arz etmekten korkuyoruz... Canımın canı nemire dön...seni hasretle bekliyoruz...

leyla-1

Altın Üye
Allah yar ve yardımcınız olsun çok değerli abimiz Allah'ım tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin.Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah..

mir_erhan

Moderator
Saydıdeğer HOCAMIZ...
Rabbimiz bizleri SİZden ve szin yolunuzdan gide KURAN SEVDALILARIndan, Mahrum bırakmasın...
Göremezsekte Kendisinden KURAN kokusunu, İman ve Sünnet kokusunu aldığımız HOCAMIZ ,
Allah c.c. sizlere tez zamanda ŞİFALAR nasib eylesin..
Güzel haberlerinizi almamız duasıyla...

Selam ve dua ile

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum saygı değer büyüğümüz Rabbim Şafi isminin hürmetine şifa versin dualarımız sizinle

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Kıymetli hocam,
rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Dualarımız sizinle.
Selametle kalın.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sormak dan arz etmekten korkuyoruz... Canımın canı nemire dön...seni hasretle bekliyoruz...

Dayanamadık...
Efendim ...Hamd ve şükürler olsun ...sıhhat ve afiyetiniz daim olsun...İnşallah...
Selam ve sevgiler efendim...
Dinleniniz...
Sonrasında...tabi ki bekliyoruz...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Dayanamadık...
Efendim ...Hamd ve şükürler olsun ...sıhhat ve afiyetiniz daim olsun...İnşallah...
Selam ve sevgiler efendim...
Dinleniniz...
Sonrasında...tabi ki bekliyoruz...

Selamun Aleykum

Hocamızın Can dostu Sayın Yakais üstadımız Hocamız sizlere bilgi vermek için şu anda size yazmakta olduğumuz note book' bize hediye ettiler ancak biz kullanmayı beceremedik,bu sebepten hocamızdan izin alarak kendi bilgi sayarını açtık ve sizlerin ne kadar vefalı ve kıymetli müminler olduğunuzu müşahade ettik,ancak tabiki size bilgi veremedik ancak şimdi bu aleti çalıştırabildik oda herhalde şans eseri oldu.
Muhterem beyefendi hocamız oldukça zor bir ameliyat geçirdi iki gün sadece Allah süpanehu diye sayıkladı ancak artık gözlerini açtı ve herkesi tanıdı ilk dünya kelamı olarak Rabbimin osman kulu (bana hep böyle hitap eder) teemmüm için bana bir sandık içinde temiz toprak bulasın dedi ve derhal ima yoluyla namazlarına başladı.Bana sizi sizleri sordu özellikle Yakais üstadım nasıllar diye sual eylediler Ve Allah c.c selâm eylesin ona dediler eğer bana birşey olursa üstadın yazılarını takib ediniz zira o Zât bilgelerden bir bilgedir sakın saygıda kusur etmeyesiniz diye nasihat da bulundular,nasip olursa cuma günü evine çıkmasına izin verecekler.Bize ismleri ile birlikte tek tek sitedeki mümin kardeşlerimizi sordular ancak biz aklımızda tutamadık bu sebepten bizleri bağışlayınız hacamızın herkese selam ve hayır duaları var bizler sizlere iletiyoruz.Hepinize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam Efendim...

Nemire hocama... ;
Allah C.C. dan... acil şifalar nasip etmesini dileriz...
Temennimiz odur ki sağlık ve sıhhatine bir an önce kavuşsunlar...
Bizleri merak etmesinler iyice istirahat etsinler...
Sağlıkla şifa ile tekrar sitemize buyursunlar...

Onu kızdırmayı ve güzel dualarına kavuşmayı hasretle bekliyoruz...

Allahu Ekber...Allahu Ekber...Allahu Ekber...Allahu Ekber...
La İlahe illallahu Allahu Ekber...
Eşhedu En la İlahe İllallah ve Eşhedu Enne Muhammeden Resulullah...

Allahumme salli ala Seyyidena Muhammed Mustafa Aleyhisselam...

Rabbimiz C.C. nesime hocama acil şifa nasip etmeni...
Şeytan Lain ve yandaşlarından muhafaza etmeni...
Nazar dan ...Büyüden...Büyünün her türlüsünden...Nazarcı ve Büyücüden....
Kötü göz kötü nefesten koru...Rabbimiz...C.C.

Eğer yardım etmez ve muhafaza etmezsen zarara uğrayanlardan olacağız...
Nemire hocamız sana emanet Ya Rabbimiz...C.C.
Sana güveniyor...Sana dayanıyoruz...Arzımızı kabul et Ya Rabbimiz ..Celle Celalehu...

Selam ve sevgilerimle...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykum Selam Efendim...

Nesime hocama... ;
Allah C.C. dan... acil şifalar nasip etmesini dileriz...
Temennimiz odur ki sağlık ve sıhhatine bir an önce kavuşsunlar...
Bizleri merak etmesinler iyice istirahat etsinler...
Sağlıkla şifa ile tekrar sitemize buyursunlar...

Onu kızdırmayı ve güzel dualarına kavuşmayı hasretle bekliyoruz...

Allahu Ekber...Allahu Ekber...Allahu Ekber...Allahu Ekber...
La İlahe illallahu Allahu Ekber...
Eşhedu En la İlahe İllallah ve Eşhedu Enne Muhammeden Resulullah...

Allahumme salli ala Seyyidena Muhammed Mustafa Aleyhisselam...

Rabbimiz C.C. nesime hocama acil şifa nasip etmeni...
Şeytan Lain ve yandaşlarından muhafaza etmeni...
Nazar dan ...Büyüden...Büyünün her türlüsünden...Nazarcı ve Büyücüden....
Kötü göz kötü nefesten koru...Rabbimiz...C.C.

Eğer yardım etmez ve muhafaza etmezsen zarara uğrayanlardan olacağız...
Nesime hocamız sana emanet Ya Rabbimiz...C.C.
Sana güveniyor...Sana dayanıyoruz...Arzımızı kabul et Ya Rabbimiz ..Celle Celalehu...

Selam ve sevgilerimle...

size hocamızın hitap ettiği gibi ediyoruz izninizle, Muhterem üstadımız can Yakais dost yakais hocamıza yaptığınız bütün dualara amin diyoruz ve selamlarınız başımız üstüne ben saat 23.30 da hastahanede nöbeti devir alınca kendisine ileticeğimden emin olunuz ancak biliyorumki derhal gözlerinden yaşlar süzülecek.Hocam hastahaneden çıkana kadar ben sizleri bilgilendireceğim ondan sonra hacam iyileşince burada yazmak bizim haddimiz değildir,ancak sizin yazılarınız sessizce takp edeceğim.Saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Saygı ve selamlar bizden...Efendim ...canı gönülden gönül dostuna selamlar...
Onu Rabbimize C.C emanet ediyoruz...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
İnşallah dualarımızla onun yanında olacağız efendim...Merak buyurmasınlar...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Hocamızın Can dostu Sayın Yakais üstadımız Hocamız sizlere bilgi vermek için şu anda size yazmakta olduğumuz note book' bize hediye ettiler ancak biz kullanmayı beceremedik,bu sebepten hocamızdan izin alarak kendi bilgi sayarını açtık ve sizlerin ne kadar vefalı ve kıymetli müminler olduğunuzu müşahade ettik,ancak tabiki size bilgi veremedik ancak şimdi bu aleti çalıştırabildik oda herhalde şans eseri oldu.
Muhterem beyefendi hocamız oldukça zor bir ameliyat geçirdi iki gün sadece Allah süpanehu diye sayıkladı ancak artık gözlerini açtı ve herkesi tanıdı ilk dünya kelamı olarak Rabbimin osman kulu (bana hep böyle hitap eder) teemmüm için bana bir sandık içinde temiz toprak bulasın dedi ve derhal ima yoluyla namazlarına başladı.Bana sizi sizleri sordu özellikle Yakais üstadım nasıllar diye sual eylediler Ve Allah c.c selâm eylesin ona dediler eğer bana birşey olursa üstadın yazılarını takib ediniz zira o Zât bilgelerden bir bilgedir sakın saygıda kusur etmeyesiniz diye nasihat da bulundular,nasip olursa cuma günü evine çıkmasına izin verecekler.Bize ismleri ile birlikte tek tek sitedeki mümin kardeşlerimizi sordular ancak biz aklımızda tutamadık bu sebepten bizleri bağışlayınız hacamızın herkese selam ve hayır duaları var bizler sizlere iletiyoruz.Hepinize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.
Aleykum selam,
Rabbim sifa versin, daha da iyi etsin
Haberini alinca sevindim ama içim iyi oldugunu soyluyordu zaten, yine de bilmek sevindirdi, var mi gitmek öyle erken erken?:a26:
Daha ögrenecegimiz o kadar çok sey varken
Rabbimize emanetsin , Can insan bir an evvel iyilesip , bize nasihate gel... bak sesimiz çikmaz olmus
özleyen gönullere ne olurmus? yanmak , yanmak farz olurmus
Ondan mi asik gönuller yanik olurmus
Tesekkurler Rabbim... elhamdulillahi ala kulli hal... Yanik yureklerde Allah deyip atiyor bak...
Bir an once gelmeniz dilegiyle saygilar sayin Nemire
(sayin Yakais neden Nesime dediniz??)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt