Nice senelere
ALLAH tan razı olacağı bir ömür diliyorum abi
Fenerliler çatlasın
![]()
vaay kardeşim benim Rabbim senden razı olsun..teşekkür ederim güzel temennin için gönlü geniş&güzel kardeşim..fotoğrafta on numara olmuş haniRabbim sırat-ı müstakimden ayırmasın inşallah bizleri bir ömür..vaveyla görmesin hani bu yorumu yol yakınken bi değişiklik mi yapsan ne
savaş sebebidir benden demesi bak
![]()
EyvALLAH abi cümlemizden![]()
Amin amin![]()
abi ya bu facede oluyor ya bu nu şundan gizle diye forumada öyle bi özellik lazım![]()
vaay kardeşim benim Rabbim senden razı olsun..teşekkür ederim güzel temennin için gönlü geniş&güzel kardeşim..fotoğrafta on numara olmuş haniRabbim sırat-ı müstakimden ayırmasın inşallah bizleri bir ömür..vaveyla görmesin hani bu yorumu yol yakınken bi değişiklik mi yapsan ne
![]()
Amin amin![]()
abi ya bu facede oluyor ya bu nu şundan gizle diye forumada öyle bi özellik lazım![]()
Abi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağımsözkonusu fb aleyhinde konuşulan bir söz ise vaveyla arar bulur gizlesen ne faydaayrıca sen tebrik edene kadar nerdeyse 28 olcaktım
![]()
![]()
![]()
O'nun Lütfuyla Kardeş OldukKardeşlik güzeldir...
Bunu gördüm/görmek istedim...![]()
Allahtan ümit kesilmez kardeşim..ben çok aleyhte ses etmemeye çalışıyorum hani mavci abimiz de burda ya şu anAbi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağım
sen de o da yokyani bana torpil geçmesini umuyorum artık
![]()
![]()
![]()
abi anca oldu
![]()
Allahtan ümit kesilmez kardeşim..ben çok aleyhte ses etmemeye çalışıyorum hani mavci abimiz de burda ya şu anhepimiz kardeşiz der olayı özetlerim
neyse seneye 16 gün evvel tebrik edersin uzlaşırız kardeşim
![]()
başardım başardımkardeşim ben gider,kalanlara selam olsun..burak yılmaz hariç gs ye başarılar dilerim yarın için..sen de kendine iyi bak,dualarında unutma
![]()
çok güzel olmuş abimbenim özetlemeye çalıştığım şeyi hem özetlediniz hem görsellediniz
top da beşiktaşlıda bu arada
![]()
dikkatimi çekti beşiktaş damarı abim kusura bakmayınız
top bizde söz bizde der misal
![]()
Nice senelere
ALLAH tan razı olacağı bir ömür diliyorum abi
Fenerliler çatlasın
![]()
![]()
Amin amin![]()
sözkonusu fb aleyhinde konuşulan bir söz ise vaveyla arar bulur gizlesen ne faydaayrıca sen tebrik edene kadar nerdeyse 28 olcaktım
![]()
![]()
![]()
Abi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağım
sen de o da yokyani bana torpil geçmesini umuyorum artık
![]()
![]()
![]()
abi anca oldu
O'nun Lütfuyla Kardeş Olduk2012 kutlu doğum afişinde görmüştüm çoook hoşuma gitmişti
en az 3 atar burak
![]()
yok fenere düşmanlığımızhep bi fenere düşmanlık nedir nu yaranız geçmek bilmedii
artık çok geç herşeyi öğrendim
ibraa yoksa facede feneri kötüleyen paylaşımlar yapııp bendenmi gizliyon
tebrik ediyorum çok doğru dedin
torpil geçmemmi ya aynı şehirde olduğumuz için senin sonun daha çabuk olacak
![]()
ibranın torpili süpermiş
![]()