Nice senelere
ALLAH tan razı olacağı bir ömür diliyorum abi
Fenerliler çatlasın
vaay kardeşim benim Rabbim senden razı olsun..teşekkür ederim güzel temennin için gönlü geniş&güzel kardeşim..fotoğrafta on numara olmuş hani Rabbim sırat-ı müstakimden ayırmasın inşallah bizleri bir ömür..vaveyla görmesin hani bu yorumu yol yakınken bi değişiklik mi yapsan ne savaş sebebidir benden demesi bak
EyvALLAH abi cümlemizden
Amin amin
abi ya bu facede oluyor ya bu nu şundan gizle diye forumada öyle bi özellik lazım
vaay kardeşim benim Rabbim senden razı olsun..teşekkür ederim güzel temennin için gönlü geniş&güzel kardeşim..fotoğrafta on numara olmuş hani Rabbim sırat-ı müstakimden ayırmasın inşallah bizleri bir ömür..vaveyla görmesin hani bu yorumu yol yakınken bi değişiklik mi yapsan ne savaş sebebidir benden demesi bak
EyvALLAH abi cümlemizden
Amin amin
abi ya bu facede oluyor ya bu nu şundan gizle diye forumada öyle bi özellik lazım
Abi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağımsözkonusu fb aleyhinde konuşulan bir söz ise vaveyla arar bulur gizlesen ne fayda ayrıca sen tebrik edene kadar nerdeyse 28 olcaktım
O'nun Lütfuyla Kardeş Olduk 2012 kutlu doğum afişinde görmüştüm çoook hoşuma gitmiştiKardeşlik güzeldir...
Bunu gördüm/görmek istedim...
Allahtan ümit kesilmez kardeşim..ben çok aleyhte ses etmemeye çalışıyorum hani mavci abimiz de burda ya şu an hepimiz kardeşiz der olayı özetlerim neyse seneye 16 gün evvel tebrik edersin uzlaşırız kardeşimAbi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağım
sen de o da yok yani bana torpil geçmesini umuyorum artık
abi anca oldu
Allahtan ümit kesilmez kardeşim..ben çok aleyhte ses etmemeye çalışıyorum hani mavci abimiz de burda ya şu an hepimiz kardeşiz der olayı özetlerim neyse seneye 16 gün evvel tebrik edersin uzlaşırız kardeşim
başardım başardım kardeşim ben gider,kalanlara selam olsun..burak yılmaz hariç gs ye başarılar dilerim yarın için..sen de kendine iyi bak,dualarında unutma
çok güzel olmuş abim benim özetlemeye çalıştığım şeyi hem özetlediniz hem görsellediniz top da beşiktaşlıda bu arada dikkatimi çekti beşiktaş damarı abim kusura bakmayınız top bizde söz bizde der misal
Nice senelere
ALLAH tan razı olacağı bir ömür diliyorum abi
Fenerliler çatlasın
EyvALLAH abi cümlemizden
Amin amin
sözkonusu fb aleyhinde konuşulan bir söz ise vaveyla arar bulur gizlesen ne fayda ayrıca sen tebrik edene kadar nerdeyse 28 olcaktım
Abi gene benim vaveyla ile hemşehrilik bağım
sen de o da yok yani bana torpil geçmesini umuyorum artık
abi anca oldu
O'nun Lütfuyla Kardeş Olduk 2012 kutlu doğum afişinde görmüştüm çoook hoşuma gitmişti
en az 3 atar burak
yok fenere düşmanlığımız Fenerlilere (maksat itişmek )hep bi fenere düşmanlık nedir nu yaranız geçmek bilmedii
artık çok geç herşeyi öğrendim
ibraa yoksa facede feneri kötüleyen paylaşımlar yapııp bendenmi gizliyon
tebrik ediyorum çok doğru dedin
torpil geçmemmi ya aynı şehirde olduğumuz için senin sonun daha çabuk olacak
ibranın torpili süpermiş