♥ Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.
![]()
emğine sağlık çok güzel olmuş
ramazanın havasını biraz daha alalım hemen bayram yapmayalım
allah çabuk geçen bu günleri hayırlara vesile kılsın
selamun aleyküm abi;
maşAllah formlar güncel ve de çok güzel..inşAllah bi an önce ben de bu güzel ortama,yuvaya dönerim..uzaktan okuyunca hevesi daha da bi artıyor insanınRabbim nice bayramlara ve ramazanlara ulaşabilmek nasib etsin abicim..yeni göreviniz hayırlara vesile olur inşAllah abi..Rabbime emanet olunuz selamun aleyküm..
not:benim çikolatalarımı serin bir yerde muhafaza edin abi seneye alıcam inşAllah![]()
aleyküm selam recep kardeşim..selamun aleyküm abi;
maşAllah formlar güncel ve de çok güzel..inşAllah bi an önce ben de bu güzel ortama,yuvaya dönerim..uzaktan okuyunca hevesi daha da bi artıyor insanınRabbim nice bayramlara ve ramazanlara ulaşabilmek nasib etsin abicim..yeni göreviniz hayırlara vesile olur inşAllah abi..Rabbime emanet olunuz selamun aleyküm..
not:benim çikolatalarımı serin bir yerde muhafaza edin abi seneye alıcam inşAllah![]()
bayramda sitede olamayacağım gerçi yine gitmeden hepinizle bayramlaşırız ama şimdiden bayramınız mübarek olsun.ALLAH TUTTUĞUMUZ ORUÇLARIMIZI KABUL BURURSUN.AF VE MAĞFİRETİNE MAZHAR ETSİN....EYYYY NOKSANLARDAN MÜNEZZEH OLAN SAHİBİMİZ..NOKSANIMIZI AYIBIMIZI VE KUSURUMUZU AFFEYLE..İBADETLERİMİZİ NOKSANIYLA BİRLİKTE KABUL ET.....AMİN..........
esselamu aleyküm
rabbim tekrarına sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla sevdiklerimizle beraber hayırlısıyla ulaşmayı nasip etsin inşALLAH.günahlarımız aff dualarımız makbul ve kabul olunmuştur inşallah.selam ve dua ile hayırlı tatlı bayramlara