Rabıta insanı kesinlikle daha iyi bir müslüman yapar mı bilmem ama çok iyi bir budist yapacağından şüphem yok.
Arkadaşım Rabıta ne demek ? İrtibat kurmak demek değil mi ?
Yaratan ile irtibat kurulamaz mı?
Yaratan isterse KUL ile irtibat kuramaz mı?
Eğer Yaratan isterse istediği kişi ile irtibat kuramazsa?
Bir kul ise Ankara dan Amerika ile irtibat kurabiliyorsa bu nasıl olur?
Hiç Yaratan yarattığı Alemden ,Mahlukattan ,İnsandan daha yetersiz olur mu?
Bir Budist in Rabıta kurduğuna inanıyorsun da...Bir insanın Allah C.C. ile irtibat kurabileceğine inanmıyorsun...
O zaman Musa A.S. Kiminle konuştu...
İbrahim A.S. kiminle dost oldu...
Kur'an -ı Kerim kimden alındı...?
İnanın çok üzülüyorum...
Arkadaşım o senin inanmadığın olaya yani Rabıtaya çok örnek verebiliriz...
Bilen biri ile seyahat ediyorduk ...araç 120 km hızla gidiyordu...Birden 200 m ilerde ki trafik ışıklarını gösterdi...
Işıklarda karşıdan gelen araç öndeki araca çarpacak ve yukarı zıplayıp bizim yola düşecek dedi ...anında frene bastı... araç sirkelendi ve sol sağ yaptı ... 180 derece olduğu yerde dönüp yol ortasında olan araç emniyet bölümüne girdi stop etti ...
Ne oluyor demeden arkaya baktım... bir araç öndeki araca çarptı ,yukarı fırladı ve ters dönüp bizim yola sırt üstü düştü...düşüp kaydı ve sağ yolun kenarına sürüklendi...Hemen koşup yardım ettik can kaybı yok... üç kişi araçtan sağlam çıktı...
Şimdi bu olay nedir ?arkadaşım..İşte bal gibi bir rabıta ..Anlayana ..
Ama maalesef biz İman gevşekliği ile Allah C.C. nun ilmini sınıyor hatta şüphe ediyoruz...
İnanın mahsus yazdığınıza inanmaya başladım...
Bizimi sınıyorsunuz veya art niyetiniz mi var...?
Ahh.... Dünyasını değiştirmiş bir Müceddidimiz ile,aciz bir kulun yaptığı sohbette...;
Müceddidimizin aciz kul a ...Ne oluyor bu insanlara ,nasıl düzelecekler diye üzüntülerini bildirmişlerdir...?
Al sana rabıta ...dünyasını değiştirdikten 45 sene sonra bilen tarafından birebir ''dünyasını değiştirmiş Müceddid ile ''yaşanan olay ...Anlayana...
Ne olur Allah C.C. inanın ve güvenin...Aşk ehli olun ...O zaman siz yeterli olmasanız dahi Allah C.C. sizinle Rabıta kurar o zaman daha iyi anlar ve Mutmain olursunuz...
Bizden acizane söylemesi...
Aslında sır ifşa gibi bir durum ortaya çıktı ama coştuk galiba... Allahım C.C. ne olur af et...Öğrenci olmak bu olsa gerek...
Selam ve sevgilerimle...