Samimi İçten Bir DUA
Samimi İçten Bir DUA
B)B)B)Ya Rabbi - Bütün hamdü sena, övmek ve övülmek ancak sana mahsustur.Yarabbi bütün salatüselam sevgili peygamberimiz Hazret-i
Muhammed Aleyhisselamın üzerine olsun.
Ey Allahım-Ben,bildiğim ve bilmediğim hayırların cümlesini senden isterim.
Ey Allahım-Benim bildiğim ve bilmediğim şerlerin cümlesinden sana sığınırım.
Ey Allahım-Senin salih kullarının senden istedikleri hayırların cümlesini senden isterim.
Ey Allahım-Salih kulların hangi şerlerden sana sığındırlarsa o şerlerin cümlesinden sana sığınırım.
Ey Rabbimiz-Bize dünyada ve ahirette iyilik ver ve bizi cehennem ateşinden koru.
Ya Rabbi-Bizi doğru yola kavuşturduktan sonra kalblerimizi kaydırma, bize kendi tarafından rahmet ihsan eyle, muhakkak herkesin muradını veren sensin.
Ey Allahım-Şayet unutursak veya hata edersek yaptığımız günahlardan dolayı bizi muahaze etme.
Ya Rabbi-Bizden evvelki ümmetlere yüklettiğin gibi bize ağır yük yükleme.
Ya Rabbi-Çekemeyeceğimiz yükü taşıtma.Bizi affet.Bizi esirge,Mevlamız,yardımcımız sensin.Seni tanımayanlara karşı bize yardım et.
Ya Rabbi-Beni de,zürriyetimide de,namazı dosdoğru kılanlardan yap,dualarımı kabul buyur.
Ya Rabbi-Kıyamette hesap divanı kurulduğu zaman anamı, babamı ve bütün müminleri mağfiret buyur, günahlarımızı affet.
Ya Rabbi-Bize rahmetini ihsan ve bizi maksadımıza, gayemize götürecek yola sevk te.
Ey Allahım-Yapmış olduğumuz ibadetleri eksikleriyle kabul eyle.
Ya Rabbi-Ahirette bizi,sevgili Peygamberimize komşu eyle.
Ey Allahım-Dualarımızı kabul, amellerimizi makbul eyle.
alıntı