Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ORHAN PAMUK (1 Kullanıcı)

nic39

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ORHAN PAMUK

[ ben konuyu uzatmadım ben goruşumu yazdım sız bu gorusleim uzerınden yorumlar yapmaya başladınız bend egereken cevapları yazdım benım uslubum oyle sızınkı cok mu ıyı emınım kı sızın cevaplarınıza gore cevap yazmısım demek zorunuza gıtmıs onun ıcın bu kadar sureklı cevap yazıyorsunuz?[/quote]

CEVAP YAZMAM ZORUMA GİTTİĞİ ANLAMINA GELMEZ....
BURDA SİZİNlLE USLÜB MUHAKEMESİ YAPAMAM....
KONUYU KENDİ ADIMA KAPATIYORU...
ÇÜNKÜ SİZİNLE YAZIŞTIKÇA FİKİR DÜNYAM DARALIYOR.....
SELAMETLE...ALLAH EMENET OLUNUZ eger oyle dusunuyorsanız canın sagolsun allah benım ve senın gıbılerını affetsın sızden ozur bıle dılerdım cunku hakkın bende kalmasın ..ama ozur dılemeyecem cunku sen konuyu guzelce kapatıp veya duzgun cevap vermedın neyse sende aeo

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı
Re: Orhan Pamuk

nic39 yazdı:
[ ben konuyu uzatmadım ben goruşumu yazdım sız bu gorusleim uzerınden yorumlar yapmaya başladınız bend egereken cevapları yazdım benım uslubum oyle sızınkı cok mu ıyı emınım kı sızın cevaplarınıza gore cevap yazmısım demek zorunuza gıtmıs onun ıcın bu kadar sureklı cevap yazıyorsunuz?

CEVAP YAZMAM ZORUMA GİTTİĞİ ANLAMINA GELMEZ....
BURDA SİZİNlLE USLÜB MUHAKEMESİ YAPAMAM....
KONUYU KENDİ ADIMA KAPATIYORU...
ÇÜNKÜ SİZİNLE YAZIŞTIKÇA FİKİR DÜNYAM DARALIYOR.....
SELAMETLE...ALLAH EMENET OLUNUZ eger oyle dusunuyorsanız canın sagolsun allah benım ve senın gıbılerını affetsın sızden ozur bıle dılerdım cunku hakkın bende kalmasın ..ama ozur dılemeyecem cunku sen konuyu guzelce kapatıp veya duzgun cevap vermedın neyse sende aeo[/quote]

a.s arkadaşlar
bu konu fazla uzamış görünüşe göre
ayrıca farklı yönlere çekilmiş!!!
rica ediyorum arkadaşlar nic39 un yorumlarına cevap yazmayın!
kimseye zorla kabul ettirmemiz gereken bir konu yok!!!
ALLAH biliyor biz de bildiğimizi ve haklı olduğumuzu düşünüyoruz o halde herkes doğruyu bu kadar barizkende görmek istemiyorsa zorlamak anlamsız!
ben sadece başımdan geçen bir mevzuu dile getirdim ve üzüntümü anlatmaya çalıştım!
Cumhur başkanı resepsiyona çağırırmış demekki ii yazarmış filan hiç gerek yok bunlara bir yığın kitabı içinde soykırım yapıtıyla ödül aldıysa ve buna hükümet onay veriyorsa biz PAMUK u ve yandaşları boşu boşuna suçluyoruz!
hala yönetim sorunu yaşıyoruz demektir...
ALLAH sonumuzu hayır ettin inş...

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ORHAN PAMUK

s.a.
O. PAMUK TÜRK MÜDÜR ? KÖKLERİNE İNİLSE BAŞKA BİR ŞEY VARDIR BELKİ.. DOĞU YA ERZURUMA GİTMİŞTİM 97 YADA 98 DE BAŞI BEYAZ KAR KAPLI PALANDÖKENDE KÜÇÜCÜK BİRKAÇ SAAT OVAYI İZLEMEMİ AŞK ETTİ HERKESİN ÖMRÜNDE BİR DEFALIK GÜZEL GEZİLER VARDIR ASLINDA OLMAYADABİLİR DE AFEDERSİNİZ...
EVET Bİ YAZAR FARKLI OLUR MUTLAKA FAKAT SİZE GÖRDÜKLERİMİ ANLATAYIM: ŞEHİRDE SABAH SAATİ DE OLMASIYLA BAYAN GÖRÜNMÜYORDU SANKİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNİN GENİŞ BAHÇESİNE YAYILMIŞ DERS ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERİNE BAKA BAKA OLTU ÇARŞISINA GİTTİK ADI NEYDİ TAM HATIRLAMIYORUM FAKAT BURADAKİ MISIR ÇARŞISI BOYUTTA OLTU TAŞLARI SATAN ÇARŞIYI GEZDİK SONRA TARİHİ TURİSTİK ÇARŞIDAN İLERLERDE Bİ YERLERE GİTMİŞTİK VAKİT İLERLERKEN HALA TEK TÜK ÜNİVERSİTELİ BAYAN DAN BAŞKA BAYAN GÖRÜNMÜYORDU...SONRA KÖY YOLUNA GİRDİK ARABA İLE ÇIKILAN Bİ TÜMSEK VARDI YADA EĞİMLİ Bİ DÜZ YER

ARABANIZI 50 METRE GÖTÜRÜP BIRAKIN HİÇ YOLDAN ÇIKMADAN ARABANIZ KENDİ KENDİNE GERİ GELİYORDU BUNU DEFALARCA DENEDİK ORADAKİ HERKES BUNUN İÇİN GELENLERDE DENEYİP DENEYİP DÜŞÜNDÜRÜCÜ BU DURUMA ŞAHİT OLDU

ZATEN O YER ZİYARETE GELDİĞİMİZ TÜRBENİN YANI İDİ KÖY YOLU DEDİĞİM ELBETTEKİ ŞEHRİN ARKA FAKİR BİR SEMTİDE OLABİLİR TIPKI İSTANBULUN VAROŞLARI GİBİ ÇARŞIYA DÖNDÜK YEMEK YEDİK BÜYÜK MARKETLERİ BULUP ALIŞVERİŞ YAPIP PTT MİYDİ BİR DEVLET LOJMANININ KOCA İKİ KATLI MİSAFİRHANESİNDE YALNIZ BİZLER VARDIK NAMAZINI KILAN SOHBET EDEN SONRA HEPİMİZ MİSAFİRHANENİN BAHÇESİNDE VELEYBOLA KATILDIK O GÜN O GECE ERZURUM BİLDİĞİM GÖRDÜĞÜM Bİ YER OLDU SABAH ŞEHRİ SON KEZ DOLAŞIP KAHVALTI YAPIP DÖNÜŞTE ARTVİNDEN ÇIKACAĞIMIZ Bİ YOLA SAPTIK İŞTE ARTVİN YUSUFELİ CİVARINDAN KARADENİZE GEÇTİK YİNE ÇAYIRLIKLARDA ATLAR MANZARALAR SARDI ETRAFI YOL BOYUNCA Bİ NEHRİN HEMDE ÇOK HIRÇIN AKAN Bİ NEHRİN KENARINDAN İLERLEDİK HA BİDE ŞEHRE İNDİĞİMİZ SABAH Bİ GAZETE BAYİİNDEN ANNEMİ ARAMIŞTIM ANNE İŞTE ŞİMDİ ŞURDAYIM ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ......

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

[

a.s arkadaşlar
bu konu fazla uzamış görünüşe göre
ayrıca farklı yönlere çekilmiş!!!
rica ediyorum arkadaşlar nic39 un yorumlarına cevap yazmayın!
kimseye zorla kabul ettirmemiz gereken bir konu yok!!!
ALLAH biliyor biz de bildiğimizi ve haklı olduğumuzu düşünüyoruz o halde herkes doğruyu bu kadar barizkende görmek istemiyorsa zorlamak anlamsız!
ben sadece başımdan geçen bir mevzuu dile getirdim ve üzüntümü anlatmaya çalıştım!
Cumhur başkanı resepsiyona çağırırmış demekki ii yazarmış filan hiç gerek yok bunlara bir yığın kitabı içinde soykırım yapıtıyla ödül aldıysa ve buna hükümet onay veriyorsa biz PAMUK u ve yandaşları boşu boşuna suçluyoruz!
hala yönetim sorunu yaşıyoruz demektir...
ALLAH sonumuzu hayır ettin inş...[/quote] ya tamam şekercim allaha hepımızı affetsın ama sen ve başkaları beni zorlamadınız ki sen kendine gore haklısın ben kendıme gore dedıgın gıbı bu konuyu fazla uzatmanın bır anlamı yok ayrıca benim inancımda eksıklık oldugunu ima edercesine yazdın ama onemlı degıl allah cok buyuktur bizleri affetsın aeo kib

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt