Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ORHAN PAMUK (2 Kullanıcı)

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ORHAN PAMUK

KAAN ERDEM yazdı:
TEK KELİME İLE ZEHRA-MELEK AÇIKLAMA GETİRMİŞ.HERKESİN ANLAYACAĞI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ.TEŞEKKÜR EDERİM.SELAMETLE.

FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:
cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......

S.A....
NEDEN O ÖDÜLÜ BAŞKASI ALAMADI BİLİYORMUSUNUZ ÇÜNKÜ HİÇ BİR YAZAR BÖYLE SUÇLAMAYAI KABUL ETMEDİ ORHAN PAMUK SOYKIRIMI KABUL ETTİ VE DIŞ GÜÇLEİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ ONLARDA ONU ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN NOBELİ VERDİ...SORARIM SİZE ORHAN PAMUK BU İDİİADAN ÖNCE NEDEN NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALMADI Kİ O KADAR MUHTEŞEM KİTAPLARI VAR....YANİ MESELE BURDA ESER DEĞİL SADECE ORHAN PAMUK'UN YAPTIĞI SOYKIRIM KABULÜNE BİR NOBEL JESTİYDİ....

;)

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

sekerdjelif yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
TEK KELİME İLE ZEHRA-MELEK AÇIKLAMA GETİRMİŞ.HERKESİN ANLAYACAĞI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ.TEŞEKKÜR EDERİM.SELAMETLE.

FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:
cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......[/qu
S.A....
NEDEN O ÖDÜLÜ BAŞKASI ALAMADI BİLİYORMUSUNUZ ÇÜNKÜ HİÇ BİR YAZAR BÖYLE SUÇLAMAYAI KABUL ETMEDİ ORHAN PAMUK SOYKIRIMI KABUL ETTİ VE DIŞ GÜÇLEİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ ONLARDA ONU ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN NOBELİ VERDİ...SORARIM SİZE ORHAN PAMUK BU İDİİADAN ÖNCE NEDEN NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALMADI Kİ O KADAR MUHTEŞEM KİTAPLARI VAR....YANİ MESELE BURDA ESER DEĞİL SADECE ORHAN PAMUK'UN YAPTIĞI SOYKIRIM KABULÜNE BİR NOBEL JESTİYDİ....
hahahaha oncelıkle ben sıze yazmamıstım ama sızede cevabımı vereyim:eek: kadar yabancı tarihciler soykırım kıtaplarını cıkardılar pekı onların hepsıde nobel odulu aldılar mı bence cok saçmaladınız ...

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

hımm demek nobel aldı demek ki iyi bir yazar! pekiy Rusya dan çıkmıştır gelmiş geçmiş en iyi yazarlar bunların yazılarında bir soykırım suçlama mevcut mudur?
(üzümü ye bağını sorma almış işte nobel) diyorsun sen ve benim mevzuu sizinle tartışmam yersiz bana sunumu ve gererçesi ispatlı olan bir Pamuk hayranı yazarsa kaule alırım;)[/quote] sen ve başkaları ne dıyorsa desin en ıyı yazarlar dedıgın rus yazarlar tamamen senın gorusun...ben bır kere orhan p. en ıyı yazardır demedım sen tutup bana rus yazarlarını ornek verıyorsun ?
orhan pamuk soykırımdan ha bahsetmıs ha bahsetmemiş benım ıcın o konu onemlı degıl ben hep bunu demek ıstedım o nobel odulunu boşuna ona vermemışler umarım benı anlamışsın tekrar soyluyorum ben orhan pamuk hayranı degılım

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM, ARKADAŞLAR...

"ALLAH RIZASI İÇİN"

PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI KONULARLA FORUM"LARIMIZI MEŞGUL ETMEYELİM::!?

SELAM VE DUA İLE...

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

nic39 yazdı:
sekerdjelif yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:
cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......[/qu
S.A....
hahahaha oncelıkle ben sıze yazmamıstım ama sızede cevabımı vereyim:eek: kadar yabancı tarihciler soykırım kıtaplarını cıkardılar pekı onların hepsıde nobel odulu aldılar mı bence cok saçmaladınız ...

SAÇMALAYAN BEN DEĞİLLİM....
ANLAYAMAYAN SİZSİNZİ...
DİKKATLİ OKUYUN NE DEMEK İSTEDİĞİ Mİ???
SİZİN AT GÖZLÜKLERİNİZ VAR GÖRMEK İSTEMİYORSUNUZ...
TARİHİ ÇOK İYİ BİLDİĞİNİZİ SÖYLÜYORSUNUZ AMA BUNDAN BİHABERSİNİZ.....
SOYKIRIM ERMENİNLERLE TÜRKLER ARASINDA GEÇTİ...(Kİ TÜRKLER YAPMAMIŞTIR)
BUNU DİĞER YAZARLARIN(RUS,İNG,ALAM) SÖYLEMESİ BİR TÜRK'ÜN SÖYLEMESİ KADAR ÖNEMLİ DEĞİLDİR.....
BİR TÜRK'ÜN BUNU SÖYLEMESİ KABUL ETMESİ DMEKTİR....
ORHAN PAMUK'UN OLAYI ŞÖYLE ALGILANIR(BAKIN KENDİ İNSANI BİLE SOYKIRIMI KABUL ETTİ)
İŞTE BU YÜZDEN DİYORUM NOBEL ORHAN PAMUK'A YAPTIĞI KALLEŞLİK SONUCU VERİLEN
ÜCRETTİR....TAMAM ORHAN PAMUK ÇOK USTA BİR YAZARDIR...ÇOK ETKİLEYİCİ YAZILARI VARDIR AMA ÖDÜLÜ YAZARLIĞINDAN DOLAYI DEĞİL KALLEŞLİĞİNDEN DOLAYI ALDI....
UMARIM ANLAMIŞSINIZDIR....

DEMİŞSİNİZ Kİ BEN SİZE YAZMADIM
BURDA ŞAHSİYETLERE ÖZEL FORM AÇILMIYOR.....
İSTEYEN İSTEDİĞİ KONUYA CEVAP VERİR Kİ BURDA KNU BEN DEĞİLİM....

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

nic39 yazdı:
sekerdjelif yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:
S.A....

HAHAHA ONLAR KENDİ MİLLETİNİ SUÇLAMADI AMA NABER.ORHAN PAMUK TÜRK VATANDAŞI

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

ok ıstedıgın kadar cevap verebılır sınız cumlelerınızı bıraz dıkkatlı kullanırsan sevınırım yoksa gerısıne katlanırsınız sen ne kadar dersen de o adam hakkettı sızde hemen kalleslıgınden aldı dıyorsun neyse ıstıyorsan fazla uzatma daha ıyı olur

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

MÜDAHİL OLMAYAYIM DİYORUM AMA, BU DEFADA "MEYDAN" OSMANLI-TÜRK TARİHİ"NİN
ALEYHTARLIĞINA SOYUNMUŞ OLAN ZEVATLARA KALIYOR.

ORHAN PAMUK DENİLEN ZAT, SUN"İ TÜRKTÜR, "SECERESİ" SABATAYİSTTİR.
YANİ, SELANİK DÖNMELERİNDEN.

GERÇİ BEN TARİHÇİ DEĞİLİM AMA, GERÇEK TARİHÇİLERİN BİR KAÇ TANESİNDEN BİR"İ OLAN,
"KADİR MISIROĞLUNUN", "ANADOLUDA ERMENİ MEZALİMİ" ADLI ÇALIŞMASI BUNA AÇIK CEVAPTIR.

Kaan Erdem

Yönetici

KAAN ERDEM yazdı:
ÖNCELİKLE FATMA-ZEHRA KARDEŞİM.ADINIZI YANLIŞ YAZMIŞIM ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİ DÜZELTİYORUM.SİZE KATILDIĞIMI BİLDİRMEK İSTEDİM.

SONRASINDA SAYIN NIC39 SİZİN ÜSLÜBUNUZ VE YAKLAŞIMLARINIZ SEVİYELİ VE YAKIŞIK DEĞİL.BU YÜZDEN İSTEMİYEREK VE ÜZÜLÜREK MUHATAP ALMIYORUM.BU SİZE ÖZEL BİR DURUM DEĞİL ŞAHSIM ADIMA SİTEDE İLETİŞİM SEVİYESİNİ AŞAĞIYA BAĞIRA BAĞIRA ÇEKEN HİÇ BİR KARDEŞİMİ ASLA KARŞIMA ALMAM VE KARŞILIKLI OLARAK ATIŞMAYA GİRMEM.

BU YÜZDEN YAKLAŞIM VE CÜMLELERİNİZ AÇIKCASI HOŞ DEĞİL.

ALLAH CC EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE İNŞALLAH.

FATMA-ZEHRA KARDEŞİM.DÜŞÜNCENİZ AÇIK VE NET BU YÜZDEN TEBRİKLER SİZE TEKRAR KAYILDIĞIMI BEYAN EDERİM.

TEK KELİME İLE FATMA-ZEHRA AÇIKLAMA GETİRMİŞ.HERKESİN ANLAYACAĞI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ.TEŞEKKÜR EDERİM.SELAMETLE.

FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:
cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......

S.A....

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:
ÖNCELİKLE FATMA-ZEHRA KARDEŞİM.ADINIZI YANLIŞ YAZMIŞIM ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİ DÜZELTİYORUM.SİZE KATILDIĞIMI BİLDİRMEK İSTEDİM.

SONRASINDA SAYIN NIC39 SİZİN ÜSLÜBUNUZ VE YAKLAŞIMLARINIZ SEVİYELİ VE YAKIŞIK DEĞİL.BU YÜZDEN İSTEMİYEREK VE ÜZÜLÜREK MUHATAP ALMIYORUM.BU SİZE ÖZEL BİR DURUM DEĞİL ŞAHSIM ADIMA SİTEDE İLETİŞİM SEVİYESİNİ AŞAĞIYA BAĞIRA BAĞIRA ÇEKEN HİÇ BİR KARDEŞİMİ ASLA KARŞIMA ALMAM VE KARŞILIKLI OLARAK ATIŞMAYA GİRMEM.

BU YÜZDEN YAKLAŞIM VE CÜMLELERİNİZ AÇIKCASI HOŞ DEĞİL.

ALLAH CC EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE İNŞALLAH.

FATMA-ZEHRA KARDEŞİM.DÜŞÜNCENİZ AÇIK VE NET BU YÜZDEN TEBRİKLER SİZE TEKRAR KAYILDIĞIMI BEYAN EDERİM.

TEK KELİME İLE FATMA-ZEHRA AÇIKLAMA GETİRMİŞ.HERKESİN ANLAYACAĞI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ.TEŞEKKÜR EDERİM.SELAMETLE.

sen benı muhataba alsan neolur almasan ne olur asıl sız ler sevıyesız yazışıyorsunuz ben konuda ne anolatmak istedim siz ne anladınız konuyu fazla uzatmayın benım kışiligim hakkında konuşma hakkıınız yok! ister anlayın ister anlamayın

Kaan Erdem

Yönetici

DEĞERLİ VE KIYMETLİ NIC39 KARDEŞİM.SİZDE KENDİNİZCE HAKLI OLABİLİRSİNİZ.SAYGI DUYUYORUM.KİMŞE KİŞİLİĞİNİZE BİR ŞEY DEMİYOR.

ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ VE YARDIMCIMIZ OLSUN.SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM.

sen benı muhataba alsan neolur almasan ne olur asıl sız ler sevıyesız yazışıyorsunuz ben konuda ne anolatmak istedim siz ne anladınız konuyu fazla uzatmayın benım kışiligim hakkında konuşma hakkıınız yok! ister anlayın ister anlamayın[/quote]

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
DEĞERLİ VE KIYMETLİ NIC39 KARDEŞİM.SİZDE KENDİNİZCE HAKLI OLABİLİRSİNİZ.SAYGI DUYUYORUM.KİMŞE KİŞİLİĞİNİZE BİR ŞEY DEMİYOR.

ALLAH CC EMANET OLUN.SELAM VE DUA İLE KALIN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ VE YARDIMCIMIZ OLSUN.SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞİM.

sende allaha emanet ol şekerdj dıye bır arkadasımız bu formu actı bızlerde yorum yaptık bılseydım bu kadar bana cevap verecekler hıc yazmazdım.ama ben herkesın goruslerine saygı duyuyorum. millet bana oyle yazdılar kı sankı haşa musluman degılım allah dostları boyle mı olmalı? şimdi sen bana guzelce cevcap verdın bende sana uygun olarak cevap verdım ama hala gorusume karsı olan varsa yazsın bende onlara uygun cevaplarımı veririm allah bizleri dogru yoldan ayırmasın aeo

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

nic39 yazdı:
KAAN ERDEM yazdı:

sende allaha emanet ol şekerdj dıye bır arkadasımız bu formu actı bızlerde yorum yaptık bılseydım bu kadar bana cevap verecekler hıc yazmazdım.ama ben herkesın goruslerine saygı duyuyorum. millet bana oyle yazdılar kı sankı haşa musluman degılım allah dostları boyle mı olmalı? şimdi sen bana guzelce cevcap verdın bende sana uygun olarak cevap verdım ama hala gorusume karsı olan varsa yazsın bende onlara uygun cevaplarımı veririm allah bizleri dogru yoldan ayırmasın aeo
S.A....
BAKIN BURDA KİMSE ŞAHSİYETİNİZE SALDIRMADI....
BENCE SAVUNDUĞUNUZ DAVA YALNIŞ....
SİZİN DMEK İSTEDİĞİNİZ
DAHA ÖNCE HİÇ BİR YAZAR NOBEL ALMADI....
BİZİM DEMEK İSTEDİĞİMİZ ESERİYLE ALMDI...
ÖNEMLİ OLAN İLLA NOBELİ ALMASI DEĞİL NE ŞEKİLDE ALMASIDIR....
DEĞİL Mİ????

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

o bıze duşmemiş tamam mı bız daha neyın davasını yapıyoruz amlış bitmiş ne daha uzatıyorsun cumhurbaşkanımız gül bile kendısını resepsiyonuna cagırıyor bizde onun eserleri yok bilmem nelerını tartışıyoruz... neyse sende takma herhalde sozlerım sana cok dokunmus yanlıs anlama !

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

SİZİN DMEK İSTEDİĞİNİZ
DEĞİL Mİ???? o bıze duşmemiş tamam mı bız daha neyın davasını yapıyoruz amlış bitmiş ne daha uzatıyorsun cumhurbaşkanımız gül bile kendısını resepsiyonuna cagırıyor bizde onun eserleri yok bilmem nelerını tartışıyoruz... neyse sende takma herhalde sozlerım sana cok dokunmus yanlıs anlama !

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

nic39 yazdı:
SİZİN DMEK İSTEDİĞİNİZ
DEĞİL Mİ???? o bıze duşmemiş tamam mı bız daha neyın davasını yapıyoruz amlış bitmiş ne daha uzatıyorsun cumhurbaşkanımız gül bile kendısını resepsiyonuna cagırıyor bizde onun eserleri yok bilmem nelerını tartışıyoruz... neyse sende takma herhalde sozlerım sana cok dokunmus yanlıs anlama !

gerçekten uslubunuz arkadaşın dediği gibi bozuk....
burda konuyu açan sizdiniz bizde
fikir alış verişinde bulunup yardımcı olduk.....
konuyu uzatanda sizdiniz dikkatinizi çekerim....
sözlerinizin bana dokunduğunu kim söyledi size....
S.RASULULLAH

HIPERAKTIF

Kayıtlı Kullanıcı

SLM ARKADAŞLAR BU SİTEYE AZ ÖNCE ÜYE OLDUM BEŞ DAKİKANIZI AYIRIRMISINIZ KISMI DİKKATİMİ ÇEKTİ VE BİR DE BAKTIM Kİ ORHAN PAMUK TARTIŞILIYOR. ŞİMDİ ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM. BİZLER KİMİ SEVECEĞİMİZİ KİMİ SEVMEYECEĞİMİZİ KİMLERİ DOST EDİNECEĞİMİZİ KİMLERİ DOST EDİNEMEYECEĞİMİZİ VE DOST GÖREMEYECEĞİMİZİ ÇANAKKALE SAVAŞINDA ANLAMIŞ OLMALIYDIK. ÇÜNKÜ O SAVAŞTA TÜRKLER VE DÜNYA VARDI. BÜTÜN DÜNYA TÜRKLERİ YOK ETMEDE HİÇ ZORLANMADAN BÜTÜN SORUNLARINI KENARA BIRAKARAK BİR ARAYA GELEBİLİRLER. OZAMAN ORHAN PAMUK'U SEVİM SEVMEYECEĞİMİZİ NEYE GÖRE KARAR VERMEMİZ GEREKİR. BİR İNSAN İSTER İSTER YAZAR OLSUN İSTER BAŞBAKAN OLSUN İSTER AYDIN DİYE GEÇİNEN VE AYDIN DİYE TANINAN İNSAN OLSUN EĞER Kİ KENDİ DEVLETİNE KENDİ MİLLETİNE KENDİ TARİHİ GEÇMİŞİNE VE KENDİ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE KÜFREDERCESİNE KONUŞUYORSA KENDİNİ PARA İÇİN ÖDÜL İÇİN AVRUPALILARA YARANMAK İÇİN SATIYORSA BIRAKIN SEVMEYİ O ADAMIN ÜLKEDE YAŞAMASI BİLE HATA. ONUN İÇİN DİYORUM GELİN KARDEŞLERİM KURTULUŞ SAVAŞINI ÇANAKKALE SAVAŞINI BİR KERE DAHA OKUYALIM BİR KERE DAHA DÜŞÜNELİM VE BİZ NEYİZ NE OLMALIYIZ KİMLERİ SEVMELİYİZ KİMLERİ SEVMEMELİYİZ ONU KARARINI BİR KEZ DAHA GÖZDEN GEÇİRMELİYİZ. YOKSA PARA İÇİN ÜLKESİNİ SATAN OLARAK DÜNYADA ÜLKESİNİN ADINI DUYURMASI REZİLLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. NE MUTLU TARİHİYLE YAŞAYABİLEN KARDEŞLERİMİZE[/color]

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

S.RASULULLAH ben konuyu uzatmadım ben goruşumu yazdım sız bu gorusleim uzerınden yorumlar yapmaya başladınız bend egereken cevapları yazdım benım uslubum oyle sızınkı cok mu ıyı emınım kı sızın cevaplarınıza gore cevap yazmısım demek zorunuza gıtmıs onun ıcın bu kadar sureklı cevap yazıyorsunuz?

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

nic39 yazdı:
S.RASULULLAH ben konuyu uzatmadım ben goruşumu yazdım sız bu gorusleim uzerınden yorumlar yapmaya başladınız bend egereken cevapları yazdım benım uslubum oyle sızınkı cok mu ıyı emınım kı sızın cevaplarınıza gore cevap yazmısım demek zorunuza gıtmıs onun ıcın bu kadar sureklı cevap yazıyorsunuz?

CEVAP YAZMAM ZORUMA GİTTİĞİ ANLAMINA GELMEZ....
BURDA SİZİNlLE USLÜB MUHAKEMESİ YAPAMAM....
KONUYU KENDİ ADIMA KAPATIYORU...
ÇÜNKÜ SİZİNLE YAZIŞTIKÇA FİKİR DÜNYAM DARALIYOR.....
SELAMETLE...ALLAH EMENET OLUNUZ

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

eger oyle dusunuyorsanız canın sagolsun allah benım ve senın gıbılerını affetsın sızden ozur bıle dılerdım cunku hakkın bende kalmasın ..ama ozur dılemeyecem cunku sen konuyu guzelce kapatıp veya duzgun cevap vermedın neyse sende aeo

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt