Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ORHAN PAMUK (3 Kullanıcı)

nic39

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ORHAN PAMUK

herhalde kendıne cok guvenıyorsun onun sevıyesıne kendını ındırme

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı

Resulaydin yazdı:
nic39 yazdı:

nic39

MÜSLÜMANIN KENDİNE GÜVENMESİ MÜSLÜMANIN HÜNERİDİR, ZİRA BU GÜVEN DUYGUSU
İLAHİ"DİR.

MÜSLÜMAN İRTİFA KAYBETMEZ, KAYBETTİRİR..!!!!

estağfirullah ne seviyesi ama herkesin bir tarafı vardır bu dünyada da ahirette de bu yüzden söyleyecek bir şey yok!
KENDİME GÜVENİYORUM ALLAH ın izniyle;)

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı

Resulaydin yazdı:
nic39 yazdı:

nic39

MÜSLÜMANIN KENDİNE GÜVENMESİ MÜSLÜMANIN HÜNERİDİR, ZİRA BU GÜVEN DUYGUSU
İLAHİ"DİR.

MÜSLÜMAN İRTİFA KAYBETMEZ, KAYBETTİRİR..!!!!

estağfirullah ne seviyesi ama herkesin bir tarafı vardır bu dünyada da ahirette de bu yüzden söyleyecek bir şey yok!
KENDİME GÜVENİYORUM ALLAH ın izniyle;)

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı

Sa ne hali varsa görsün Orhan Pamuk.Kesinlikle tartışılmaya bile değmez...

sencan

Kayıtlı Kullanıcı

ewet tartışılmaya değmez birisi
orhan pamuk gibi birini destekleyenler utansın...

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

lutfen kımse djelif mi neyse ondan baska kımse benım yorumlarım hakkında yorum yapmasın....hemenguzel dınımızın arkasına sıgınm asen orhan pamuktan bahsederken sıyası gorusunu ortaya koydun dını karıstırma ben orhan pamuk hayranı degılım ama zoruma gıdıyor oyle yazdıgından dolayı

hayrunissa86

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum kardesım boşverın ya vatanın topragına ıhantın edıp ve burda yasayan bı ınsandan ne hayır beklersınız kı enguzeli yaradana havale etmektır

fasunar

Kayıtlı Kullanıcı

orhan pamuk u zaten sevmezdim şimdi ne kadar haklı olduğumu görüyorum..türk olmak önemli değil bunu hissedebilmek önemli...Allah ona da bunu hissettirir inşallah bir gün geç olmadan..B)

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

KENDİME GÜVENİYORUM ALLAH ın izniyle;)[/quote] oooo ne mutlu sana demek kendıne guvenıyorsun gıt o zaman kurt soykırımı dıye bır kıtap cıkar bakalım senı de gorecegız

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı
Re: Orhan Pamuk

nic39 yazdı:
lutfen kımse djelif mi neyse ondan baska kımse benım yorumlarım hakkında yorum yapmasın....hemenguzel dınımızın arkasına sıgınm asen orhan pamuktan bahsederken sıyası gorusunu ortaya koydun dını karıstırma ben orhan pamuk hayranı degılım ama zoruma gıdıyor oyle yazdıgından dolayı

GÜZELİM ZORUNA GİDİYORSA OKUMAZSIN!
BEN BURADA YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMİYORUM!
VATAN HAİNİ PAMUK!!!
Türkiye de soykırım diye bir mevzuu olmamıştır!!! savaşlarda osmanlıdan bu yana çocuklara yaşlılara ve kadınlara dokunulmamıştır!
peki ermeniler????

ben tarih öğretmeni değilim! biraz bilgi edinin ve yazdıklarınız tutarlı ispatlı olsun!
Kıbrıs'ta, Hocali'de, Anadolu'da ve Balkanlar'da soykırıma uğrayıp, yapmadığın soykırımla suçlanan bir ülke ve suçlayan bir yazar üstelik nobel ödülü alıyor!!!
yok mu bir gariplik!
konuşmasında diyor ki ben turizmci değilim ülkeyi pazarlamaya gelmedim ne demek bu ya!!!
Türkiye nasıl bir ülke olarak tanıtılıyor yazııkk!
siz bu yazar a haklı diyorsanız (üzümü ye bağını sorma almış işte nobel gerisini napıcan) parantezi kobul ediyorsunuz anlamı taşır!
benim size yazacak bir cümlem kalmaz!!!
djelif mi neyse kelimesi de nobellik bir kelime maşallah saygıya bakk!!!
:)

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı

hayrunissa86 yazdı:
selamun aleykum kardesım boşverın ya vatanın topragına ıhantın edıp ve burda yasayan bı ınsandan ne hayır beklersınız kı enguzeli yaradana havale etmektır

aleykümselam ablam

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı

fasunar yazdı:
orhan pamuk u zaten sevmezdim şimdi ne kadar haklı olduğumu görüyorum..türk olmak önemli değil bunu hissedebilmek önemli...Allah ona da bunu hissettirir inşallah bir gün geç olmadan..B)[/quote
;)

nic39

Kayıtlı Kullanıcı

cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı

nic39 yazdı:
cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......

S.A....
NEDEN O ÖDÜLÜ BAŞKASI ALAMADI BİLİYORMUSUNUZ ÇÜNKÜ HİÇ BİR YAZAR BÖYLE SUÇLAMAYAI KABUL ETMEDİ ORHAN PAMUK SOYKIRIMI KABUL ETTİ VE DIŞ GÜÇLEİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ ONLARDA ONU ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN NOBELİ VERDİ...SORARIM SİZE ORHAN PAMUK BU İDİİADAN ÖNCE NEDEN NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALMADI Kİ O KADAR MUHTEŞEM KİTAPLARI VAR....YANİ MESELE BURDA ESER DEĞİL SADECE ORHAN PAMUK'UN YAPTIĞI SOYKIRIM KABULÜNE BİR NOBEL JESTİYDİ....

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı

nic39 yazdı:

hımm demek nobel aldı demek ki iyi bir yazar! pekiy Rusya dan çıkmıştır gelmiş geçmiş en iyi yazarlar bunların yazılarında bir soykırım suçlama mevcut mudur?
(üzümü ye bağını sorma almış işte nobel) diyorsun sen ve benim mevzuu sizinle tartışmam yersiz bana sunumu ve gererçesi ispatlı olan bir Pamuk hayranı yazarsa kaule alırım;)

sekerdjelif

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:

S.A....
NEDEN O ÖDÜLÜ BAŞKASI ALAMADI BİLİYORMUSUNUZ ÇÜNKÜ HİÇ BİR YAZAR BÖYLE SUÇLAMAYAI KABUL ETMEDİ ORHAN PAMUK SOYKIRIMI KABUL ETTİ VE DIŞ GÜÇLEİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ ONLARDA ONU ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN NOBELİ VERDİ...SORARIM SİZE ORHAN PAMUK BU İDİİADAN ÖNCE NEDEN NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALMADI Kİ O KADAR MUHTEŞEM KİTAPLARI VAR....YANİ MESELE BURDA ESER DEĞİL SADECE ORHAN PAMUK'UN YAPTIĞI SOYKIRIM KABULÜNE BİR NOBEL JESTİYDİ....

a.s ablam bence uzatmaya gerek yok hiç!
kaç satmış Pamuk un kitapları ve medyanın ne kadar ilgisini çekmiiş bırakın medyayı toplum biliyor tanıyor seviyor mu bu yazarı hani iyi yapıtlar üretiyor ya;)
herşey ortada kuklalar yerinde rollerini oynuyor ee ablam birileri kötüyü oynar birileri iyiyi daha beterin beteri var kötüyü oynamaktan çok kötünü maşası olmak;)

Kaan Erdem

Yönetici

ÖNCELİKLE FATMA-ZEHRA KARDEŞİM.ADINIZI YANLIŞ YAZMIŞIM ÖZÜR DİLERİM ŞİMDİ DÜZELTİYORUM.SİZE KATILDIĞIMI BİLDİRMEK İSTEDİM.

SONRASINDA SAYIN NIC39 SİZİN ÜSLÜBUNUZ VE YAKLAŞIMLARINIZ SEVİYELİ VE YAKIŞIK DEĞİL.BU YÜZDEN İSTEMİYEREK VE ÜZÜLÜREK MUHATAP ALMIYORUM.BU SİZE ÖZEL BİR DURUM DEĞİL ŞAHSIM ADIMA SİTEDE İLETİŞİM SEVİYESİNİ AŞAĞIYA BAĞIRA BAĞIRA ÇEKEN HİÇ BİR KARDEŞİMİ ASLA KARŞIMA ALMAM VE KARŞILIKLI OLARAK ATIŞMAYA GİRMEM.

BU YÜZDEN YAKLAŞIM VE CÜMLELERİNİZ AÇIKCASI HOŞ DEĞİL.

ALLAH CC EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN SELAMETLE İNŞALLAH.

FATMA-ZEHRA KARDEŞİM.DÜŞÜNCENİZ AÇIK VE NET BU YÜZDEN TEBRİKLER SİZE TEKRAR KAYILDIĞIMI BEYAN EDERİM.

TEK KELİME İLE FATMA-ZEHRA AÇIKLAMA GETİRMİŞ.HERKESİN ANLAYACAĞI BİR AÇIKLAMA OLMUŞ.TEŞEKKÜR EDERİM.SELAMETLE.

FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:

S.A....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt