nic39 yazdı:
herhalde kendıne cok guvenıyorsun onun sevıyesıne kendını ındırme
Resulaydin yazdı:
nic39 yazdı:
nic39
MÜSLÜMANIN KENDİNE GÜVENMESİ MÜSLÜMANIN HÜNERİDİR, ZİRA BU GÜVEN DUYGUSU
İLAHİ"DİR.
MÜSLÜMAN İRTİFA KAYBETMEZ, KAYBETTİRİR..!!!!
Resulaydin yazdı:
nic39 yazdı:
nic39
MÜSLÜMANIN KENDİNE GÜVENMESİ MÜSLÜMANIN HÜNERİDİR, ZİRA BU GÜVEN DUYGUSU
İLAHİ"DİR.
MÜSLÜMAN İRTİFA KAYBETMEZ, KAYBETTİRİR..!!!!
Nevin_1982 yazdı:
Sa ne hali varsa görsün Orhan Pamuk.Kesinlikle tartışılmaya bile değmez...
sencan yazdı:
ewet tartışılmaya değmez birisi
orhan pamuk gibi birini destekleyenler utansın...
nic39 yazdı:
lutfen kımse djelif mi neyse ondan baska kımse benım yorumlarım hakkında yorum yapmasın....hemenguzel dınımızın arkasına sıgınm asen orhan pamuktan bahsederken sıyası gorusunu ortaya koydun dını karıstırma ben orhan pamuk hayranı degılım ama zoruma gıdıyor oyle yazdıgından dolayı
hayrunissa86 yazdı:
selamun aleykum kardesım boşverın ya vatanın topragına ıhantın edıp ve burda yasayan bı ınsandan ne hayır beklersınız kı enguzeli yaradana havale etmektır
fasunar yazdı:
orhan pamuk u zaten sevmezdim şimdi ne kadar haklı olduğumu görüyorum..türk olmak önemli değil bunu hissedebilmek önemli...Allah ona da bunu hissettirir inşallah bir gün geç olmadan..B)[/quote
nic39 yazdı:
cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......
nic39 yazdı:
cok ıyı bır dılınız var herhalde guzelım.. bana saygıyı sız ogretemezsınız dusuncelerıjne saygı duyuyorum fazla uzatmayın sızde lutfen.. ben suna karsı cıktım o adam nobel odulu almıs turkıye nın ısmını duyurmus neden bu ana kadar kımse cıkıpta o odulu almadı? soykırım ıddalarını ortaya attı dıye mı o ödülü aldını zannedıyorsun?ayrıca ben tarıhı ıyı bılıyorum.. onuda bana ogretemezsınız ......
FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:
S.A....
NEDEN O ÖDÜLÜ BAŞKASI ALAMADI BİLİYORMUSUNUZ ÇÜNKÜ HİÇ BİR YAZAR BÖYLE SUÇLAMAYAI KABUL ETMEDİ ORHAN PAMUK SOYKIRIMI KABUL ETTİ VE DIŞ GÜÇLEİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ ONLARDA ONU ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN NOBELİ VERDİ...SORARIM SİZE ORHAN PAMUK BU İDİİADAN ÖNCE NEDEN NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALMADI Kİ O KADAR MUHTEŞEM KİTAPLARI VAR....YANİ MESELE BURDA ESER DEĞİL SADECE ORHAN PAMUK'UN YAPTIĞI SOYKIRIM KABULÜNE BİR NOBEL JESTİYDİ....
FATMA-ZEHRA yazdı:
nic39 yazdı:
S.A....
NEDEN O ÖDÜLÜ BAŞKASI ALAMADI BİLİYORMUSUNUZ ÇÜNKÜ HİÇ BİR YAZAR BÖYLE SUÇLAMAYAI KABUL ETMEDİ ORHAN PAMUK SOYKIRIMI KABUL ETTİ VE DIŞ GÜÇLEİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRDÜ ONLARDA ONU ÖDÜLLENDİRMEK İÇİN NOBELİ VERDİ...SORARIM SİZE ORHAN PAMUK BU İDİİADAN ÖNCE NEDEN NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALMADI Kİ O KADAR MUHTEŞEM KİTAPLARI VAR....YANİ MESELE BURDA ESER DEĞİL SADECE ORHAN PAMUK'UN YAPTIĞI SOYKIRIM KABULÜNE BİR NOBEL JESTİYDİ....