Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Onikinci 11.000 Esma Konusuna Davetlisiniz. (1 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Rabbim sizden'de razı olsun inşallah. Büyük Allahım Düştüğünüz sıkıntıdan bir evvel kurtulup selamete çıkartsin sizi inşallah.

Mehmet kardeşim için bende şimdilik 1000 Ya FETTAH alıyorum fazla çekebilirsem eklerim inşallah.

Leylacım,Allah sıkıntılarınızıda tez zamanda gidersin inşallah.Benim eşimde iş değiştirmeyi düşünüyor.Rabbim hayırlı ise nasip eder inşallah.

CEYLANTUR kardeşim kime okuyoruz sırada kimler var 1.sayfada ilk mesaja müsait olduğunda düzenleme yapabilirmisin.Sevgilerimle.Selam ve dua ile.

1000 Ya Fettah aldım. Allahım kabul eyler inşallah..

1000 adet ya Fettah okundu.

Toplam...2000 okunmuştur.(Seyren)

1000 Ya Fettah daha aldım. Allahım kabul etsin

Amin Amin Amin
Allah hepinizden binlerce kez razı olsun kardeşlerim emeklerinize gönlünüze sağlık allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Eğer sakıncası yoksa kardeşlerim Mehmet'ten sonra sırayı alabilirmiyim şu anda o kadar zor bir durumdayım ki hakkınızı helal edin sıradaki kardeşlerimizin hakkı geçmesin.
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUNHİÇ BİRİMİZİ DARDA SIKINTIDA ÇIKMAZDA ÇARESİZ BIRAKMASIN KENDİ KAPISINDAN BAŞKA KUL KAPISINA MUHTAÇ ETMESİN RABBİM.
ALLAH ŞU ANDA BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN ÇIKMAZLARDAN ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN YAŞAMIMIZA BİR DÜZEN YÖN VERSİN. HAYATIMIZDAKİ ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI OLUMLUYA ÇEVİRSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
ALLAH HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA , BORÇLULARA EDA, EVSİZLERE EV, İŞSİZLERE İŞ, EŞSİZLERE EŞ ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK ÖNLERİNDEKİ ENGELLERDEN OLUMSUZLUKLARDAN KURTULMAK NASİP ETSİN.
EVLENEMEYEN KIZLARA EVLENEMEYEN ERKEKLERE HAYIRLI GÖNÜLLERİNE EVLİLİK NASİP ETSİN ENGELLERİ OLUMSUZLUKLARI ORTADAN KALDIRIP HAYIRLI YUVA HAYIRLI ÇOCUKLAR NASİP ETSİN.
HUZURSUZ YUVALARA HUZUR NASİP ETSİN RABBİM KİMSENİN KURULU YUVASINI BOZMASINA FIRSAT VERMESİN KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARI ISLAH EDİP HİDAYETE ERDİRMEK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN, KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERLERİNDEN KÖTÜLÜKLERİNDEN, ANİ ÖLÜMLERDEN RABBİM BİZLERİ KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH HEPİMİZİ. OKUYAN OKUMAYAN HERKESİN DUALARINI KABUL ETSİN RABBİM.
RABBİM BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK CENNETİNDEN HEPİMİZE BİRER KÖŞK PEYGAMBER EFENDİMİZİN ŞEFAATİNE NAİL OLMAK KOMŞU OLMAK NASİP ETSİN. RABBİM DÜNYADA KUR'AN AHİRETTE İMAN DÜNYADA DÜNYA AHİRETTE AHİRET MURADIMIZI VERSİN RABBİM.
ALLAH'IM SEN RAHİM'SİN RAHMAN'SIN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİ AFFEDİP HUZURUNA LAYIK EYLE BENİ ANAMI BABAMI BÜTÜN YAKINLARIMI BÜTÜN İNANLARI BAĞIŞLA VE KORU BİZLERİ AFFEDİP DUALARIMIZI KABUL EYLE.
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

leyla-1

Altın Üye
okunan kişi(Mehmet)
Ya Fettah_C.C.Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamete çıkmak yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip edip engellerin hayırlısıyla ortadan kalkmasını hayatındaki engellerin olumsuzlukların olumsuz düşüncelerin hayırlıya olumluya çevirmek nasip etsin Rabbim.Yarına kadar Allah öyle bir rızk kapısı açsın hayırlı bir çıkış kapısı nasip edip içinde bulunduğu maddi manevi sıkıntılardan kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.
Allah evleneceği kişi ile hayırlısıyla sorunsuz şekilde evlenmek hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etmesi,hayırlısıyla başlarını sokacak bir evlerinin olması hayırlı rızk iş kapılarının açılması bütün maddi manevi sıkıntılardan kurtulması,Allah hepimizin ve bütün kardeşlerimizin duasınını kabulu iki cihan saadetine nail olmak için)

leyla.................1000
merveneva.........1000
Dağ Çiçeği...........1000
Seyren.................2000
umuteden.............2000

kalan: 4.000

Allah kabul etsin ...

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
es selamü aleykum mehmet kardeşimiz için 500 daha okudum inşallah rabbim kabul etsin. Selam ve dua ile dostlar.

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

okunan kişi(Mehmet)
Ya Fettah_C.C.Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamete çıkmak yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip edip engellerin hayırlısıyla ortadan kalkmasını hayatındaki engellerin olumsuzlukların olumsuz düşüncelerin hayırlıya olumluya çevirmek nasip etsin Rabbim.Yarına kadar Allah öyle bir rızk kapısı açsın hayırlı bir çıkış kapısı nasip edip içinde bulunduğu maddi manevi sıkıntılardan kurtulup inşirah nasip etsin Rabbim.
Allah evleneceği kişi ile hayırlısıyla sorunsuz şekilde evlenmek hayırlı yuva hayırlı salih evlatlar nasip etmesi,hayırlısıyla başlarını sokacak bir evlerinin olması hayırlı rızk iş kapılarının açılması bütün maddi manevi sıkıntılardan kurtulması,Allah hepimizin ve bütün kardeşlerimizin duasınını kabulu iki cihan saadetine nail olmak için)

leyla.......................1000
merveneva..............1500
Dağ Çiçeği...............1500
Seyren....................2000
umuteden................2000

Kalan: 3.000

Allah kabul etsin ...

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Benide sabit 1.000 olarak ekleyebilirsiniz..
Çok fazla giremiyorum..çalıştığım için

Ben Esmamıda yazayım: Ya Musavvir
Rabbimin tövbelerimi kabulü niyetine

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Eskisi kadar çabucak okuyamıyoruz arkadaşlar.Neden yavaşladık bu kadar acaba.
2500 adet YA FETTAH okundu

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler diliyorum.
1000 adet aldım.
Allah kabul etsin.
Selametle kalın.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
mehmet için 500 tane ya fettah alıyorum.ya Gaffar Allah hepinizden razı olsun.selamlar

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kişi(Mehmet)

leyla.......................1000
merveneva..............1500
Dağ Çiçeği...............1500
Seyren....................4500
umuteden................2000

Kalan: 3.000

Allah kabul etsin ...

Kardelele.....1000
Dağ Çiçeği....1000
Arzu74.........500

Kalan......000
Okunan Toplam.....13.000

Allah herkesten razı olsun inşallah.

Sıradaki acil kimseler yok ise Nadas06 için devam ediyorum.Hakkınızı helal edin.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Sıradaki NADAS06 kardeşim.

"el-Tevvab" : Tevbeleri kabul edip günahları bağışlayan
Niyetim : Günahlarımın affı,tevbelerimin kabulü için

sabit okuyucular

ceylantur................500
Nadas06.................1.000
Dağ Çiçeği...............1000

Okunan

Leyla-1....................1000
Seyren.....................7500

Toplam......11.000

Rabbim dualarını tevblerini ve günahlarımızı affetsin Gökmen...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Sıradaki kardeşimiz KARDELELE
YA MÜ'MİN

Mü'min
Emin kılıcı, koruyucu , Kullarına emniyet veren.Kendinin ve peygamberlerinin doğruluğunu ortaya koyan, kullarına yaptığı va'dinde sadık.
O Allah ki, O'ndan başka ilâh yoktur. Melik'tir; Kuddus'tur; Selâm'dır. Mü'min'dir, Müheymin'dir, Aziz'dir, Cebbar'dır, Mütekebbir'dir, Allah, (müşriklerin) şirk koştuklarından çok yücedir * Haşr 59:23

Allah'ın iman ve güven veren her türlü şüphe ve tereddütleri kaldıran anlamında bir ismidir. Allah, korku içinde olanlara emniyet ve güven verendir. Bu bakımdan her türlü korkudan emin olmak için Allah'a iltica edilmeli, O'na sığınılmalıdır.

NİYETİM,
TÜM HASTALARA VE ANNEME ŞİFA İSTİYORUM.
SELAMETLE KALIN.
RABBİM KABUL ETSİN.

sabit okuyucular

TOPLAM.....2500
KALAN.......8500

leyla-1

Altın Üye
Kardelele.....1000
Dağ Çiçeği....1000
Arzu74.........500

Kalan......000
Okunan Toplam.....13.000

Allah herkesten razı olsun inşallah.

Sıradaki acil kimseler yok ise Nadas06 için devam ediyorum.Hakkınızı helal edin.

Amin
Allah razı olsun canım benim emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınzı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Bu aralar skisi gibi siteye giremiyorum evde inernet bağlantısıda yok birde bu sene çok yoğun bir dönemden geçiyorum Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Allah bundan geriye bırakmasın inşallah.Zaten kendime ayıracak zamanım bile yok eskisi gibi gündüleri hiç vaktim yok ancak yatsıdan sonra dualarım iabdetlerim tesbihlerim.Allah bağışlasın iki yeğenim var onlarlar uğraışıyorum biri yeni 1 yaşına girdi diğeride 3 mayısta girecek Allah yeğenlerimi, bütün çocukları salih hayırlı evlatlar olmak nasip etsin Rabbim hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.Geçen sene hayırlısıyla doğsun diye dua ediyorduk günler ne çabuk geip geçiyor Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim.Ben gçen mesaj yazmştım acil duaya ihtiyacım var diye neyse nadas kardeşimize başlamışınız Allah kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Bu aralar duaya çok ihtiyacım var canım dualarda unutma beni.Adana'nın içindemiisni hangi semtte oturuyorsunuz?bebiş nasıl bakim:)Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
OKUNAN KİŞİ( NADAS06)
NİYETİ(el-Tevvab" : Tevbeleri kabul edip günahları bağışlayan
Niyetim : Günahlarımın affı,tevbelerimin kabulü için

sabit okuyucular

LEYLA......................1.000

Okunan

Leyla-1....................1000
Seyren.....................7500

Toplam......11.000

Rabbim dualarını tevblerini ve günahlarımızı affetsin Gökmen...

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Sıradaki kardeşimiz KARDELELE
YA MÜ'MİN

Mü'min
Emin kılıcı, koruyucu , Kullarına emniyet veren.Kendinin ve peygamberlerinin doğruluğunu ortaya koyan, kullarına yaptığı va'dinde sadık.
O Allah ki, O'ndan başka ilâh yoktur. Melik'tir; Kuddus'tur; Selâm'dır. Mü'min'dir, Müheymin'dir, Aziz'dir, Cebbar'dır, Mütekebbir'dir, Allah, (müşriklerin) şirk koştuklarından çok yücedir * Haşr 59:23

Allah'ın iman ve güven veren her türlü şüphe ve tereddütleri kaldıran anlamında bir ismidir. Allah, korku içinde olanlara emniyet ve güven verendir. Bu bakımdan her türlü korkudan emin olmak için Allah'a iltica edilmeli, O'na sığınılmalıdır.

NİYETİM,
TÜM HASTALARA VE ANNEME ŞİFA İSTİYORUM.
SELAMETLE KALIN.
RABBİM KABUL ETSİN.

sabit okuyucular

TOPLAM.....2500
KALAN.......8500

1500 aldım ben.Allah kabul etsin inşallah.Hayırlı geceler dostlar.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
1000 tane'de ben aldım inşallah kardele kardeşimiz için. ALLAH kabul etsin.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
KARDELELE kardeşimiz için Ya Mümin
KALAN....6000 İnşallah

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
1000 adet yine aldım sanırım okuyanlar azaldı:(

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
2000 Daha okundu.
KALAN:3000

leyla-1

Altın Üye
Okunan kişi(KARDELELE)
YA MÜ'MİN_C.C_(TÜM HASTALARA VE ANNEME ŞİFA İSTİYORUM)

Mü'min

KALAN.......2500

Allah kabul etsin

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Okunan kişi(KARDELELE)
YA MÜ'MİN_C.C_(TÜM HASTALARA VE ANNEME ŞİFA İSTİYORUM)

Mü'min

KALAN.......2500

Allah kabul etsin

ablacım ya muğni bitti
3900 ya fettah okudum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt