Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Onikinci 11.000 Esma Konusuna Davetlisiniz. (6 Kullanıcı)

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun nadas kardeşim bilgilendirdiğin için. Bir konuda daha bilgilendirirseniz sevinirim. Şu an hangi kardeşimiz için hangi Esma'yi okuyoruz. Telefondan girdiğim için bütün sayfaları inceleyemedim.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun nadas kardeşim bilgilendirdiğin için. Bir konuda daha bilgilendirirseniz sevinirim. Şu an hangi kardeşimiz için hangi Esma'yi okuyoruz. Telefondan girdiğim için bütün sayfaları inceleyemedim.
Henüz okumalara başlanmadı.
Niyetler yazılıyor şu an.
Yakında ceylantur kardeşim başlatır okumaları.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
4000 Tevvab okundu..okumaların başlamasınımı bekleyeyim bende.Tevhidlere devam edeyim inşallah

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Kimse katılmıyormu esma konumuza arkadaşlar.

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim benide alırmısınız dualarınızın arasına bende okurum niyetimi yazmam gerekiyormu cevaplarsanız çok memnun olurum ALLAH c.c. emanet olun

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Alırız ne demek ablacım.Niyetini yazarsan o niyetle bizde esmalarımızı çekeriz inşallah

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Barış_Bora_ya HADİ cc_hidayete ermeleri içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selemetlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim. Yuvalarıdan huzur mutluluk dirlik düzen geçim nasip etsin Rabbim.Anne babasına karşı sevgi saygı muhabbet okuluna severek gitmek derslerine çalışmak haklarında ne hayırlı ise Allah en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim şeytana nefsilerine kötü arkadaşlara uydurmasın Rabbim.Barış'ın bilgisayardan uzak durup derslerini çalışıp hayırlısıyla okulunu başarı ile bitirmesi için.
Allah çalışma azmi başarı nasip etsin Rabbim..Salih hayırlı evlat dini bütün olarak yetişmek bütün kötülüklerden korunmak nasip etsin Rabbim.Ailesiyle huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin Rabbim inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Leyla_(Ya Fettah_C.C.Allah gönlümde olanı hakkımda hayırlı hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin Rabbim.İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selamete çıkmak yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip edip engellerin hayırsızların olumsuz düşüncelerin hayırlısıyla olumluya hayırlıya çevirmek nasip etsin Rabbim.
Benim için önemli bir konunun hayırlısıyla olumlu hayırlı sorunsuz bir şekilde sonuçlanması.Allah sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak gönül muradımın hayırlısıyla olması hayırlı rızık iş kapısının açılması hayırlısıyla kendime ait bir evimin olması yaşamıma bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşALLAH anneme bana ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin bütün çocukların hayırlısıyla hidayete ermeleri için, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler, bu sene annemle hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Berin ablam(Ya Fettah_C.C.(Rabbimize layık bir kul Efendimiz sallahu aleyhi veselleme layık bir ümmet Kuran_ıkerim'e has bir talebe olmamızı,günahlarımızın affı,yuvalarında hzur mutluluk dirlik düzen geçim.içinde bulunduğu maddi manevi sıkıntılardan kurtulup selametine çıkmak.Çocukların ve bütün çocukların salih hayırlı anne baba sözü dinleyen salih dini bütün hayırlı evlat olmaları okullarına karşı sevgi çalışma azmi başarlı olup hayırlı bir meslek sahibi olmaları,anneme kendine ve bütün şifa bekleyen hastalara şifa ,dertlilere deva borçlulara eda yüreği sıkıntıda olan kardeşlerimize Rabbim inşirah nasip etsin.maddi ve manevi borçlarımızı hayırlı bir şekilde ödememizi yüce mevlam nasip eder inşallah.Rabbim kutsal mekanlara hayırlısıyla gidebilmemizi,cümlemizin iki dünya saadeti yaşamamızı sevdiklerimizle hayırlı bereketli uzun ömürler nasip etmesini Rabbimizin razı olduğu şekilde yaşayıp,günahlarımızın affını yüreğimizdeki hayırlı dualarımızın kabulünü,akıbetimizin hayr olup..Rabbimizin iki dünyada sevdiği kullardan olmamızı Efendimiz sallahu aleyhi vesellemin şefaatine nail olanlardan olmamızı Rabbimize niyaz ederim)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Gül_Ya Fettah cc _Hayır kapılarının açılması takva sahibi bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar hayırlısıyla yeni doçentlik kadrosunu alması engelleri ortadan kaldırsın Rabbim.Kadrosunu engelleyenlere kendisiyle uğraşana fırsat vermesin Rabbim.Emeklerinin karşılığını her iki dünyada kat kat almak nasip etsin Rabbim.Kız kardeşime tez zamanda hayırlı şifalar eski sağlığına kavuşması.Hayırlısıyla İrana'a yazın giidp gelmek nasip etsin Rabbim.Allah bütün kötülüklerden kazalardan korusun cümlemizide inşallah.Ailesinin ve bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması kardeşlerine ve bütün bekar kardeşlerimize hayırlı eş hayırlı yuvalar nasip etsin Rabbim.Bütün hastalarımıza hayırlı şifalar annemin kardeşinin kendisinin ve bütün kardeşlerimizin hacca gitmesi hidayete ermek dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak iki cihan saadetine nail olmak)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hülya_Ya Fettah_C.C.İçinde bulunduğu sıkıntılarında kurtulup selametine çıkmak yaaşamına bir düzen bir yön, yuvasında huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet,okulunu başarı ile geçmek, memurluğa geçmek.çocuklarının yeğenlerin ve bütün çocukların hidayete erdip salih evlat olmaları, kardeşlerine ve bütün bekarlara hayırlı eş hayırlı yuva hayırlı salih evlat bütün dualarını kabulu,annesine ve bütün şifa bekleyen hastalara hayırlı şifa,günahlarımızın affı,geri hayırlısıyla namaza başlaması sevdikleriyle hacca gitmek, iki cihan saadetine nail olmak için

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm canım kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükatafınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna geri almadan hepimizişn dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah hayatımızdaki olusmuzlukları olmsuz düşünceleri hayırsızları çıkmazları olumluya hayırlya çevirsin Rabbim kendi rızası için.
Allah kendi kapısından başka kapıya muhtaç etmesin Rabnbim hepimize hayırlı rızk iş kısmet kapıları açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek naisp etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olosun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah hakkımızda olanı gönlümüze razı eylesin gönlümüzdekinida hakkımızda hayırlı eylesin Rabbim.Ceylantur canım Yasin kardeşliği sıra sende Allah kabul etsin.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı geceler arkadaşlar.Ben bir de 1.5 yaşında ki oğlum için dua istiyorum.Artık sabır denen birşey kalmadı bende:(
O kadar sinirli ki.Ben ne dersem o olacak diyor.Olmayınca olabildiğince bağırıp ağlıyor.Ve ağlamaya başladığında susmuyor.Sürekli itiraz ve ağıt içinde.Sürekli mızmızlanıyor ne dediğini bazen anlamıyorum ve çok sinirleniyorum.Ne olur oğlum için önerebileceğiniz dua varsa onlarıda ekleyin ve YA HALİM istiyorum bende.

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
El Basit. Her türlü skıntılarımdan kurtulmak feraha ermek için..

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
sabit okuyucu olarak 1000 adet aldım..

Dağ Çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı

Ben de katılırım inşallah.
Yalnız başlandı mı..ben tam anlayamadım
Tamamını da okuyamadım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim artık okumalara başlayalım mı sizcede uygunsa acil olan kardeşimiz varsa ondan önce başlayalım.Allah kabul etsin inşallah.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Bende katıldım ama kardeşlerim. Bencede başlayalım artık. Daha acil bir kardeşim yoksa. Bir yıldır bir sıkıntınin icindeyim bu duramada kendimi ben düşürdüm malesef. Rabbimin gunahlarimı affetmesi ve beni bu çaresizlikten kurtarması için. Okuyalım inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Bende katıldım ama kardeşlerim. Bencede başlayalım artık. Daha acil bir kardeşim yoksa. Bir yıldır bir sıkıntınin icindeyim bu duramada kendimi ben düşürdüm malesef. Rabbimin gunahlarimı affetmesi ve beni bu çaresizlikten kurtarması için. Okuyalım inşallah.

Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah içinizde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.siz niyetinizi ve esmanızı yazın bugün başlayalım inşallah.Allah kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt