Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Onikinci 11.000 Esma Konusuna Davetlisiniz. (5 Kullanıcı)

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim Allah içinizde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.siz niyetinizi ve esmanızı yazın bugün başlayalım inşallah.Allah kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Tüm kalbimle içtenliğinize ve dualarınıza Allah razı olsun. Aynı dua dilekleri bende sizler için diliyorum daha önceki sayfalarda EL AZIZ olara esma'mi yazmıştım zaten. Okuyabilen okuyamayan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun... Selam ve dua ile hayırlı geceler.

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Bazen benim oğlumda öyle oluyor. Bebekler gerginliği hissediyor. Ben ne zaman gergin olsam oğlumda çok huysuz oluyor. Hatta bazen uykuda uyanıp ağlama krizine giriyor. Ben çok ağladığında önce kendimi iyi hissetmeye çalışıp 3 kere nas 3 kere felak ve 3 ihlas okuyorum. Faydası oluyor. Ve aynı zamanda senin oğlun gibi benim oğlumda her istediğini yaptırmak istiyor. Markette bir oyuncak arabamı gördü onu almadığında boğazı acıyana kadar ağlıyor. Üzüyor bizi..:(
Hayırlı geceler arkadaşlar.Ben bir de 1.5 yaşında ki oğlum için dua istiyorum.Artık sabır denen birşey kalmadı bende:(
O kadar sinirli ki.Ben ne dersem o olacak diyor.Olmayınca olabildiğince bağırıp ağlıyor.Ve ağlamaya başladığında susmuyor.Sürekli itiraz ve ağıt içinde.Sürekli mızmızlanıyor ne dediğini bazen anlamıyorum ve çok sinirleniyorum.Ne olur oğlum için önerebileceğiniz dua varsa onlarıda ekleyin ve YA HALİM istiyorum bende.

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Umuteden kardeşim.Şu an bile kıyametleri koparıyor ya dayanamıyorum gerçekten.Kızıyorum olmuyor seviyorum olmuyor ağlıyor olmuyor.Olmuyorda olm uyor.Tövbe estağfirullah bir ağlama krizine girince dünyayı unutuyor sadece ağlıyor.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Umuteden kardeşim.Şu an bile kıyametleri koparıyor ya dayanamıyorum gerçekten.Kızıyorum olmuyor seviyorum olmuyor ağlıyor olmuyor.Olmuyorda olm uyor.Tövbe estağfirullah bir ağlama krizine girince dünyayı unutuyor sadece ağlıyor.

Benim çocuğum yok ama yeğenimden biliyorum. Allah yardımciniz olsun. Çocuğu olmayan biri olarak haddim değil ama. Affiniza sığınarak ağladığında hiç ilgilenmeyin tersine ilgiyi ağlamadigi zamanlarda ilgi gösterin. Çünkü çocukların yüzde 90 ilgi çekmek için yapıyor bunu.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
okunan kişi(Mervenena)
Ya Azizi_C.C.Niyetim başımda öyle bir dert varki ya eşimi kaybetme yada vicdan azabında kalma durumundayım biraz karışık yani. Ben ne eşimi kaybetmek nede vicdan azabında kalmak bunların ikisinide istemiyorum. Yinede bunlardan birini seçmek zorunda kalsam vicdan azabı çekmektense eşimden olmayı tercih ederim. Bunada eşim razı değil. Biran önce hayırla sonuçlanması için.Kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup selametine çıkması hakkında ne hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah kardeşimizin bütün kardeşlerimizin duasınını kabulu iki cihan saadetine nail olmak için)

leyla.................1000

kalan:10.000

Allah kabul ertsin..

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kişi(Mervenena)
Ya Azizi_C.C.Niyetim başımda öyle bir dert varki ya eşimi kaybetme yada vicdan azabında kalma durumundayım biraz karışık yani. Ben ne eşimi kaybetmek nede vicdan azabında kalmak bunların ikisinide istemiyorum. Yinede bunlardan birini seçmek zorunda kalsam vicdan azabı çekmektense eşimden olmayı tercih ederim. Bunada eşim razı değil. Biran önce hayırla sonuçlanması için.Kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup selametine çıkması hakkında ne hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah kardeşimizin bütün kardeşlerimizin duasınını kabulu iki cihan saadetine nail olmak için)

kalan:10.000

Allah kabul ertsin..

Allah razı olsun sevgili kardeşim 1000.tanede ben okudum. Rabbim sizleri her iki cihanda'da mesut bahtiyar etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah razı olsun sevgili kardeşim 1000.tanede ben okudum. Rabbim sizleri her iki cihanda'da mesut bahtiyar etsin inşallah.

Amin Amin Amin cümlemizinde inşallah.Allah razı olsun Allah kabul etsin Allah ne muradınız varsa hayırlısıyla kabul etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyadfa kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
okunan kişi(Mervenena)

merveneva........1000

kalan:9.000

Allah kabul ertsin..

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Benim çocuğum yok ama yeğenimden biliyorum. Allah yardımciniz olsun. Çocuğu olmayan biri olarak haddim değil ama. Affiniza sığınarak ağladığında hiç ilgilenmeyin tersine ilgiyi ağlamadigi zamanlarda ilgi gösterin. Çünkü çocukların yüzde 90 ilgi çekmek için yapıyor bunu.

Allah razı olsun Merveneva,ağlıyor gözlerinden boncuk gibi akıyor gittiği yere kadar diyorum.Ağlıyor ağlıyor sonra geliyor bana yüzünü sürüyor işte o an herşey bitiyor.Kendi kendime elimden geldiğince sakin olacağım diyorum.O an ne için ağlamış yada inat etmişse o sürtünmeden sonra 3-5 dk sonra aynı şey için tekrar savaşıyoruz.Allah yardımcım ve evladı olana bolca sabırlar ihsan etsin yardımcısı olsun.Rabbim olmayana da imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin.Başka çocuklara bakınca benim ki nur nimet diyorum ama öyle bir an geliyor ki,bende insanım sabır taşım çatlıyor ve çıldırma derecesine geliyorum.

Merveneva için 1000 YA AZİZ aldım fazlasını çekersem inşallah yazarım.
Allaha emanetsiniz.

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
okunan kişi(Mervenena)
merveneva........1000
kalan:9.000
Allah kabul ertsin..

Merveneva için 1000 tanede benden. Okundu.......

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Allaha emanetsiniz.

1000 Ya Aziz okundu.

2000 daha okundu.

Seyren Toplam...3000

Allah kabul etsin.

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Merveneva,ağlıyor gözlerinden boncuk gibi akıyor gittiği yere kadar diyorum.Ağlıyor ağlıyor sonra geliyor bana yüzünü sürüyor işte o an herşey bitiyor.Kendi kendime elimden geldiğince sakin olacağım diyorum.O an ne için ağlamış yada inat etmişse o sürtünmeden sonra 3-5 dk sonra aynı şey için tekrar savaşıyoruz.Allah yardımcım ve evladı olana bolca sabırlar ihsan etsin yardımcısı olsun.Rabbim olmayana da imanlı hayırlı evlatlar nasip etsin.Başka çocuklara bakınca benim ki nur nimet diyorum ama öyle bir an geliyor ki,bende insanım sabır taşım çatlıyor ve çıldırma derecesine geliyorum.

Allaha emanetsiniz.
Duasini esirgemeyen tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Çocuğun konusunda'da rabbim yar ve yardımcin olsun. Bu senin imtihanin olsa gerek Allah sabırlar versin kardeşim inşallah düzelir.benden sonra'da sana okuyalım inşallah.

binay

Kayıtlı Kullanıcı
merveneva için 1000 ya aziz okudum Alahım yardımcınız olsun

Seyren

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın sabırlı olmaya çalışıyorum Mervecim.Her imtihan bu kadar kolay olsa.Böyle düşününce rahatlıyorum.Yinede ağlamasa uslu olsa diyorum ama,doktorda uslu çocuk sadece altına çiş yapar:)yaramaz olacak birazda diyor.Anlayacağın şaştım kaldım.Allah canlarını sağ ömürlerini imanlı ve bereketli kılsın ne yapalım.Manevi yardımın için sağol canım.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
okunan kişi(Mervenena)
Ya Azizi_C.C.Niyetim başımda öyle bir dert varki ya eşimi kaybetme yada vicdan azabında kalma durumundayım biraz karışık yani. Ben ne eşimi kaybetmek nede vicdan azabında kalmak bunların ikisinide istemiyorum. Yinede bunlardan birini seçmek zorunda kalsam vicdan azabı çekmektense eşimden olmayı tercih ederim. Bunada eşim razı değil. Biran önce hayırla sonuçlanması için.Kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup selametine çıkması hakkında en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.

merveneva........1000
umuteden............500
seyren..............3000
muhtazaf..........1000
binay................1000

kalan:4.500

Allah kabul etsin..

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kişi(Mervenena)
Ya Azizi_C.C.Niyetim başımda öyle bir dert varki ya eşimi kaybetme yada vicdan azabında kalma durumundayım biraz karışık yani. Ben ne eşimi kaybetmek nede vicdan azabında kalmak bunların ikisinide istemiyorum. Yinede bunlardan birini seçmek zorunda kalsam vicdan azabı çekmektense eşimden olmayı tercih ederim. Bunada eşim razı değil. Biran önce hayırla sonuçlanması için.Kardeşimizin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup selametine çıkması hakkında en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.

merveneva........1000
umuteden............500
seyren..............3000
muhtazaf..........1000
Nadas06.............500

kalan:3.000

Allah kabul etsin ...

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
okunan kişi(Mervenena)

merveneva........1000
umuteden............500
seyren..............3000
muhtazaf..........1000
Nadas06.............500

kalan:3.000

Allah kabul etsin ...
Allah c.c hepinizden razı olsun. Aslında o kadar duyguluyum yazacak kelime bulamıyorum duygularımı anlatmaya. Allahım ne kadar güzel birşey Hiç tanımadığınız biri için dua ediyorsunuz. Sağolun var olun inşallah... Bu akşam 10'a kadar mesai'deydim. Anca girebildim. Hakkınizı helal edin kardeşlerim. 1000 tane ben okudum inşallah Rabbim kabul etsin.

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c hepinizden razı olsun. Aslında o kadar duyguluyum yazacak kelime bulamıyorum duygularımı anlatmaya. Allahım ne kadar güzel birşey Hiç tanımadığınız biri için dua ediyorsunuz. Sağolun var olun inşallah... Bu akşam 10'a kadar mesai'deydim. Anca girebildim. Hakkınizı helal edin kardeşlerim. 1000 tane ben okudum inşallah Rabbim kabul etsin.

Allah razı olsun tüm kardeşlerimizden ...
Bu güzel ailede birimizin sıkıntısı derdi hepimizin sıkıntısı derdi olur kardeşim ...
dualar niyetler hep bir ağızdan okunur amin denilir ...
tez zaman da sizin de sıkıntılarınız gider inşallah ...

kendiniz için 1000 daha okudunuz di mi ben yanlış anlamadım toplamı yeniden düzenleyeceğim de ...

merveneva

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun tüm kardeşlerimizden ...
Bu güzel ailede birimizin sıkıntısı derdi hepimizin sıkıntısı derdi olur kardeşim ...
dualar niyetler hep bir ağızdan okunur amin denilir ...
tez zaman da sizin de sıkıntılarınız gider inşallah ...

kendiniz için 1000 daha okudunuz di mi ben yanlış anlamadım toplamı yeniden düzenleyeceğim de ...

Evet kardeşim 2000 kaldı ben telefondan giriyorum. O yüzden düzenleme yapamıyorum. Allah razı olsun. Kardeşim sağol. Rabbim senin'de ne dileğin ne muradın varsa ve senin için hayırlı ise tez zamanda sana'da nasib etsin inşallah. Selam dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt