okumuşum nevin ablacım okundu yazabilirsin...
Allah razi olsun guzel kizim, benim gozumden kacmis mesajin ozur dilerim. en iyisi tek tek geriye dogru gideyim kim okumus kim okumamis ona gore yazayim
okumuşum nevin ablacım okundu yazabilirsin...
bende 100 tane alıyorum.Rabbim bu güzel kardeşimizin dualarını kabul etsin inşallah.Onu bu sıkıntılı günerden mutlu huzurlu günlere kavuştursun (amiiinnnnnn).........
S.A guzel kardesim, Rabbim senden kat kat razi gelsin insallah ve okudugun her harfin sonsuz katini sana sevap olarak yazsin insallah, Bu sevaplar senin gonlundeki dilegine ulasmana vesile olsun, kizimiza ve ailesine d eferahlik olarak donsun insallah,Amin.
S.A. Allah razi olsun senden kardesim,okudugun her harfin sonsuz kati sana sevap olarak yazilsin ve bu sevaplar insallah senin amacina aulsamana vesile olsun. Kizimiza ve ailesinede ferahlik olarak donsun insallah, Insallah Rabbim dualarimizi kabul etsin,Amin.aldığım 50 tefriciyeyi okudum. allah kabul etsin. amin..
ALLAH tez vakitte sıkıntılarından kurtarsın insaallah 100 tefriciyye okudum 1 vakia. ALLAH kabul etsin.
Rabbim senden kat kat razi gelsin,her okudugun harf icin milyonlarca kat sevap yazsin sana,ve bu sevaplar emeline ulasmana vesile olsun,kizimia ve ailesine ferahlik nasip olsun insallah,Amin.S.Aleyküm
50 Tefriciyeyi Okudum...
Vakıa suresini okumadım daha okuyunca haber ederim
selametle... ALLAH SIKINTILARINIZ TEZ ZAMANDA GİDERSİN
............
Allahim senden kat kat razi gelsin iyilik melegim pirlatam benim, Okulun var odevlerin var yine de kosuyorsun. Rabbim sana okudugun her harfin sonsuz katini sevap olarak nasip etsin ve bu sevaplar senin gonlundeki muradina ulasmana vesile olsun insallah,Amin.
melek ablam benim.seni çok seviyorum senin varlığın beni çok mutlu ediyor.ablam diksiyon kursundan ödevlerim arttı iki ayrı hoca biri kürsüde konuşmak için ödev hazırlatıyor diğer hocamızda şiir noktalama işaretleriyle ilgili bin şükür ALLAHIMA şükrediyorum ama bu ara neyse fazla kırılgan oldum .hemen geçer benim huyumu biliyorum.ama gidiyorsun ne olacak dendiğinde bile ağlayasım geliyor.ama ablam ALLAHA sığındım.o kalpleri gören bilen zaten hayırlısıysa olur.olmazsada hayır yokmuş biliyorum.ama ne olur bu ara dualarını eksik etme.birazdan ödeve başlıyacağım yine gençliğe hitabeye çalışmam lazım sonra istiklal marşı sonra tartışma konusu bulacağım kürsüde okumak için.ablam ben 50 tane tefriciyeyi okudum okunmamış gözüküyorda 10 tane daha okudum.60 oldu yani 1 tanede vakıa okudum.seni çok seviyorum benim dünya tatlısı ablam.yarın haber vermeyi unutma olurmu?dualarım tüm kalbim seninle ablam.sen benim birtanemsin.ALLAHA emanet ol.güzel duaların için sağol ablam.