Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NİÇİN NAMAZ KILARIZ? (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm ablam.. Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun. Paylaşımınız güzeldi..Maun Suresi 4 ve 5. ayetler, namazlarını samimiyetsiz, anlamını kavramaktan uzak, riya ve gösteriş için kılanlar hakkında ''Onların Vay haline!'' diye bahsetmektedir..Ahirette ilk sorguya çekileceğimiz ibadet olan namazlarımıza gereken önemi gösterenlerden, manasına vakıf olanlardan ve namazları makbul olan kullardan olmamız duasıyla inşallah..

İhlas ve huşu ile Rahman'ın huzurunda bulunabilmek gayesiyle.. Allah c.c razı olsun paylaşımınız için değerli ablam..B)

Selam ve baki dua ile.

nur hüda

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim namazını dğru ihya edenlerden nasip eylesin ki namaz da bzm şefaatçimiz olsun İNŞAALLAH Ü TEALA SELAMETLE

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim, güzel bir paylaşım.Çok manalı bir yazı.

Rabbim bağışlamayı , affetmeyi sevendir.Yüce rabbim Günahlarımızı affeylesin,ayıplarımızı hatalarımızı örtsün inşallah.Yüreklerimize Kur'an-ı Kerim sevgisini inancını versin.Bizleri doğru yoldan ayırmasın.İiylerle karşılaştırsın.Yüzlerimiz seccadeye değdiğinde rabbim günahlarımızı silsin inşallah.Amin.

Selam ve dua ile...

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Namazdaki "amin" Sözü

Namazdaki "amin" Sözü

Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurdu.
"İmam, "Amin" dediği zaman siz de "Amin" deyiniz. Çünkü kimin "Amin" demesi
meleklerin "Amin" demesi (vakti)ne denk gelirse, o kişinin geçmiş günahları bağışlanır.
(Hadisin ravisi) İbn Şihab dedi ki; "Resulullah (s.a.v.)'de "Amin" derdi."

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz Kilmayanlar ölümü Unutanlar ölmeyeceğim Sananlar Izleyin Birdaha Düşünün!

Namaz Kilmayanlar ölümü Unutanlar ölmeyeceğim Sananlar Izleyin Birdaha Düşünün!

[FLASH]http://www.youtube.com/v/NRZfIalDx8g[/FLASH]
[FLASH]http://www.youtube.com/v/0I1u7ZQF8cQ[/FLASH]
[FLASH]http://www.youtube.com/v/m3TRhQaRRVc[/FLASH]
[FLASH]http://www.youtube.com/v/5V4EMcvUyQ4[/FLASH]

Bu filmi Sabırla Sonuna Kadar izleyiniz Anlatılanlar Ayetlerle Sabittir Hiçbir çarpıtma uydurma ve yalan yoktur ve peygamber efendimizin bir hadisi şerifinde siz cehennemi nekadar anlatırsanız anlatın yinede cehennemi gerçek şiddetiyle anlatmış olmazsınız buyurulmaktadır. iyi seyirler.

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Evet ben izlemistim ve günlerce etkisinden kurtulamadim.ve hala daha ürperiyorum.cok kisiye tavsiye ettim Allah sendende razi olsun buraya tasidigin icin ,gercekten cok ibret ders alinacak bir caslisma .emegine saglik Rabbim ecrini bol versin.
amin

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
sa.ya hakkattan cok komik kim yapmışsa cok güldüm nereden biliyormuş o şekilleri..cenazenin nasıl gömüldüğünü hepimiz biliyoruz.. sonrasını şekillerle bilenyok ..eger azap ruha ise varsın olsun..ruh nasılsa hakın bir parcası ne yaparsa yapsın sanane nasılsa gülsede ,aglasada o nu baglar..ben ruh olarak azap cekersem ...ruh allahtandır ben karışmam.a.e.o

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
Tevhiteri

Tevhiteri

Evet ben izlemistim ve günlerce etkisinden kurtulamadim.ve hala daha ürperiyorum.cok kisiye tavsiye ettim Allah sendende razi olsun buraya tasidigin icin ,gercekten cok ibret ders alinacak bir caslisma .emegine saglik Rabbim ecrini bol versin.

amin
sa.hakkaten oynayanlar güzel oynamış cok komikti..nereden biliyormuş şekli şemali de orada şekillendirmiş.benim peygamberimin resmi bile haram...sonra ruh azap görüyorsa banane nasılsa allahta n canı onun yanar ben yoksam benim yanmaz...ben yoksam zaten kendinden üflediğini allah yakmaz a.e.o

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Bu Ayeti Kerimelerle Anlatılan bir canlandırmadır Şekilleri Tabiki Allah bilir Kimse gidip dönmedi Burada anlatılmak istenen şekiller değil zaten Allah size daha geniş bir bakış açısı versin selametle.

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
Tevhiteri

Tevhiteri

Bu Ayeti Kerimelerle Anlatılan bir canlandırmadır Şekilleri Tabiki Allah bilir Kimse gidip dönmedi Burada anlatılmak istenen şekiller değil zaten Allah size daha geniş bir bakış açısı versin selametle.
sa.allah size daha geniş acılar versinde bizlere cennetten ve cehennemdende görüntüler bahşedin inş a.e.o

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Gücüm yetse Allah öyle bir lütüfda bulunsa Cenneti gösterebilsek Kimse Küfre Girmez Kimse günahkar olmaz Cenneti gören cennetten vazgeçemez Cehennemi Gören oraya girmekten korkarak asla günah işlemez. Elimizden gelen bu güzel kardeşim bir şekilde cehennemin Azametini anlatmaya çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
sa.hakkaten oynayanlar güzel oynamış cok komikti..nereden biliyormuş şekli şemali de orada şekillendirmiş.benim peygamberimin resmi bile haram...sonra ruh azap görüyorsa banane nasılsa allahta n canı onun yanar ben yoksam benim yanmaz...ben yoksam zaten kendinden üflediğini allah yakmaz a.e.o

Kardesim türkce konusuyosun ama anlamakta cok zorlaniyorum.Gülünecek hic birsey yoktu.Ne komigine gitti dogrusu cok sasirdim.!Ku'rana inaniyomusun? Eger inaniyorsan ayetleride inkar etmezsin ki, burdaki olayda ayetler COK GÜZEL canlandirilmis.Sana hitap etmemis belliki.Arkadasin dedigi gibi Rabbim hakkiyla anlamak nasip etsin .Allaha emanet olunuz.
Selametle

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Şekillerde keşke böyle olsa ama ben eminim salih amelleri olmayan bir kula o şekiller binlerce kat daha fazla bi azap verici şekilde olcaktır.

Ahmet&Gizem

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.daha önce izlemiştim,çok etkilendim günlerce uyuyamadım,geceleri uyanıp su almaya mutfağa bile gidemedim.ne olacak halim diye günlerce düşündüm.Rabbim günahlarımızı affetsin dua edelim kardeşlerim.emeğine sağlık Allah razı olsun kardeşim

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
SElamun Aleykum

Rabb'im Cumlemizden Razi olsun insallah. Selametle

G

gülderen özdemir

allah c c razı olsun inşşaalllah herkes doğru yolu görür ve günaha girmez tövbeye gelirler a.e.o..selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt