Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NİÇİN NAMAZ KILARIZ? (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm
Paylaşımınız için Rabbim sizden razı olsun kardeş.

Dinin direği namaz

Rabbim namazı doğru ve hakkıyla kılanlardan nasip etsin

Dua ile

amin..inşallah
rabbim senden de razı olsun kardşeim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. çok güzel anlatmışsın herşeyi.Ben yazdıklarını okurken hep ailem geldi aklıma annem babam namaz kılmıyorlar.:( çok istiyorum ihlaslı insanlar olmalarını ama gittkçe bakıyorum nurları yok sanki ve merhametsiz olmaya başladılar kalbleri katılaşıyor sanki allah affetsin.onlar için sizlerde dua ederseniz sevinirim.her namazda dua ediyorum onlar içinde ama olmuyor işte.

aleykum selam kardeşim
çok üzüldüm rabbim annenle babanı kendi yoluna çevirsin inşallah
bol bol dua et kardeşim inşallah bende dua edicem rabbimden umudunu kesme dualarını hiç kesme inşallah birşey vesile olur dogru yolu bulurlar <amin>
rabbimize emanetsin kardeşim

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah razı olsun harika Allah bizleri namazı ihlas'la kılan kullarından eylesin.ALLAHIN RAHMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum Allah razı olsun harika Allah bizleri namazı ihlas'la kılan kullarından eylesin.ALLAHIN RAHMETİ HEPİMİZİN ÜZERİNE OLSUN.

<amin>
aleykum selam kardeşim
rabbim senden de razı olsun kardeşim

nakşibendi

Kayıtlı Kullanıcı
Namaz Aslinda Gerçekten Apayri Bir Konu.hakkinda Yazilmasi Gereken En önemli Konu.ve Maalesef Bir çok Kişi Namaz Kilmiyor.halbuki Namaz Bizim Kurtaricimiz.tek çikiş Yolumuz.tabi Kalpten Ve Samimice Yapilinca Anlami Oluyor.o Yüzden Namaz Kilmaya Kalkişmak Insanlar Için Zor Bir Süreç Oluyor.bunun Için Ne Kadar Erken Yaşta Namazla Ve Diğer Ibadetlerle çocuklarimiz Taniştirlirsa O Kadar Bağlilik Ve Süreklilik Olur.çünkü Bu Bir Mecburiyettir.namaz In Bir çok Faydasini Ben Bu Forumdan Sizler Gibi Insanlar Sayesinde öğrendim.şimdi Kildiğim Namaz Allah Ima şükür Daha Anlamli.daha Maddi Hayattan Soyutlanmiş.ne Olursa Olsun Namazimizi Birakmamaliyiz.sonunda Elde Edeceğimiz Mükafat Inanin Hiçbir şeye Değmeyecek.paylaşiminiz Için Teşekkürler.allah Razi Olsun.selamet Ile

Amin Tüm ümmet'i Muhammed'den inşaAllah..Elbetteki söyledikleriniz ne güzel ,ne güzel ;Rabb'im Tüm Mumin kardeşlerimize huşu içinde ,namaz bilinciyle namaz kılmayı nasib eylesin..Es-Selamun Aleyküm..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleküm çok güzel olmuş ALLAH razı olsun.
namazda ruhun ve kalbinve aklın büyük bir rahatı vardır
namaz kılanın diğer mübah dünyevi amelleri,güzel bir niyyet ile ibadet hükmünü alır
bu surette bütün sermaye-i ömrünü,ahirete mal edebilir.Fani ömrünü,bir cihette ibka eder
selametle

aleykum selam kardeşim
<amin>
rabbim senden de razı olsun inşallah
rabbmize emanetsin inşallah
selam vedua ile inşallah

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleküm çok güzel olmuş ALLAH razı olsun.
namazda ruhun ve kalbinve aklın büyük bir rahatı vardır
namaz kılanın diğer mübah dünyevi amelleri,güzel bir niyyet ile ibadet hükmünü alır
bu surette bütün sermaye-i ömrünü,ahirete mal edebilir.Fani ömrünü,bir cihette ibka eder
selametle

aleykum selam kardeşim
<amni>
rabbim senden de razı olsun inşallah
selam vedua ile inşallah...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.damla abla.ben incinur.nasılsın.çok güzel.yazmışsın.namaz kıldığm.zaman kuş.gibi oluyorum meleklerde bizi izliyor.allah.seni korusun

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.damla abla.ben incinur.nasılsın.çok güzel.yazmışsın.namaz kıldığm.zaman kuş.gibi oluyorum meleklerde bizi izliyor.allah.seni korusun

aleykum selam incinurcum
allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın
ne güzel rabbim ömür boyu bu tadı sana taddırsın...
onlar hep bizi izliyorlar:evet
ablama selam söyle canım
kendine iye bak rabbimize emanetsin inşallah incitanesi
selam ve dua ile inşallah:H

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Amin ALAH razı olsun bacım gerçekten çok güzel yazmışsın. selam ve dua ile...

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
Namazda husu acisindan insanlar 5 kisimdir

Namazda husu acisindan insanlar 5 kisimdir

Birinciler
Zalimler,bunlar kendi kendilerinezulmedenlerdir.Onlar namazin abdestinide,vaktinide,hudud ve erkaninida zayi etmislerdir.
Ikinciler
Bunlar abdeste,vakitlere,hudud ve zahiri erkana riayet etmisler ancak seytanin vesvesesini def etmeye calisacaklarina,kendilerini vesveseye kaptirmis hayallerde kaybolmuslardir.
Ücüncüler
Bunlar namazin hudud ve zahiri erkanina riayetle birlikte seytanin vesveselerini defetmek icin gayret gösterenlerdir.Bu adam düsmani karsisinda var gücüyle cihad ederki namazi mahvolmasin.iste bu adam bir vakitte hem namaz hemde cihad ile mesguldur.
Dördüncüler
Bunlar namaza kalktiklarinda namazin hudud ve erkanina mükemmel derecede riayet ederler.Kalplerini de namazda hazir tutarlar.bütün cabalari namazi tam ve mükemmel bir sekilde eda etmektir.Kalpleride namaza Rablerinin ibadetine gark olmustur.
Besinciler
Bunlarda 4.cüler gibidir.Ayrica o kalbi yüce Allahin önünde kurban etmistir.kalp gözüyle Allah´a bakmaktadir.Sanki o yüce zati gözüyle görüyormuscasina ondan korkar,kalbi muhabbet ve onun azametiyle doludur.Onunla Rabbi arasindaki perdelerin hepsi kalkar.Iste bu adam kelimenin tam anlamiyla namazda Rabbi ile mesguldur.

Birinciler cezalandirilmaya mustehaktir.Ikinciler hesaba cekilmeye...ücüncüler magfiret elde ederler.dördüncüler ecir ve sevaba ererler.Besinciler ise Rablerine yakinlastirilmis kullardir.onlarin gözlerinin serinligi namaz iledir.dünyada her kimin gözünün serinligi namaz olursa ahirette Allaha yaklasmak ile gözü serinleyecek olan onlardir.Hatta daha dünyada iken Allah yaklasarak göz serinligine kavusurlar.Kkime bu hal nasip olursa o kisiyi görmekle gözler serinlige kavusur.

ALLAH AZZE VE CELLE'den biz acizleri husu sahiplerinden yapmasini ve fazliyla hata ve günahlarimizi bagislamasini diliyorum.Velhamdu lillahi Rabbu´l-alemin.

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc bizleri islah eylesin...
selam ve dua ile kalın kardeşim..güzel bir paylaşım..selametle...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun emeğine sağlık.Halimiz harap içler acısı Allahuteala yardımcımız olsun.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Namazlarımızı dosdoğru kılan kullaardan olmaya gayret edelim inşaallah.
Namazda vesveseler şeytandandır sürelerin anlamınıda ezberleyerek ve tefekkür ederek en aza indirmeye çalışalım inşaallah...
Rahman razı olsun kardeşim emeğinize sağlık
Rabbim, vermiş olduğunuz bilgilerin ecrini versin inşaallah.
Selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt