Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NİÇİN NAMAZ KILARIZ? (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
sa.ya hakkattan cok komik kim yapmışsa cok güldüm nereden biliyormuş o şekilleri..cenazenin nasıl gömüldüğünü hepimiz biliyoruz.. sonrasını şekillerle bilenyok ..eger azap ruha ise varsın olsun..ruh nasılsa hakın bir parcası ne yaparsa yapsın sanane nasılsa gülsede ,aglasada o nu baglar..ben ruh olarak azap cekersem ...ruh allahtandır ben karışmam.a.e.o
a.s ben izleyemedim ama sizin neden komiğinize gitmiş onu anlamadım konu çok citti bana dua edin allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Canım Anam :.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü alyküm
Rabbım sizden razı olsun...kuzenımle ızledım tuylerımız dıken dıken oldu göz yaslarımızı tutamadık... Allahım bızlerı affetsın yaa çok pişmanım cok Allahım sen gunahlarımızı affet affet Ya RABBB affettt yapandan da Allah razı olsun sevabını fazlasıyla yazsın inşaAllah okadar güzel oynamışlar kı bıran o anı yasadım kendımı hasanın yerıne koydum canımın yandıgını hıssettım...tevhıterı kardesımıze dıcek bırsey bulamıyorum... neresı komık ben ızledıgm vıdeoda komık bırsey görmedım tam tersıne ibretlık alıncak sahneler vardı...Rabbım isterdım kı gunahkar mümınlerın bu videoyu ızleyıpte ders almasını.... ızlerken abım geldı ne ızlıyorsunuz dıye bız ekran basında aglarken o seytanlık yapıyordu Allahım hepımıze hıdayet ver bızlerı dogru yoldan ayırma seytanın şerrınden nefısımızın hılelrınden bızlerı koru şaşırtma bızlerı ya RAB şaşırtmaaa
:A:A:A:A

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü alyküm

Rabbım sizden razı olsun...kuzenımle ızledım tuylerımız dıken dıken oldu göz yaslarımızı tutamadık... Allahım bızlerı affetsın yaa çok pişmanım cok Allahım sen gunahlarımızı affet affet Ya RABBB affettt yapandan da Allah razı olsun sevabını fazlasıyla yazsın inşaAllah okadar güzel oynamışlar kı bıran o anı yasadım kendımı hasanın yerıne koydum canımın yandıgını hıssettım...tevhıterı kardesımıze dıcek bırsey bulamıyorum... neresı komık ben ızledıgm vıdeoda komık bırsey görmedım tam tersıne ibretlık alıncak sahneler vardı...Rabbım isterdım kı gunahkar mümınlerın bu videoyu ızleyıpte ders almasını.... ızlerken abım geldı ne ızlıyorsunuz dıye bız ekran basında aglarken o seytanlık yapıyordu Allahım hepımıze hıdayet ver bızlerı dogru yoldan ayırma seytanın şerrınden nefısımızın hılelrınden bızlerı koru şaşırtma bızlerı ya RAB şaşırtmaaa
:A:A:A:A
aleykume selam ablam sen bana daha küsmüsün

allaha emanet olun

http://www.muslumangenc.com/media/ilahiler/ao/guldemeti-8.htm

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm
bir ricada bulunucaktım ablalarımla izlemiş olduğum bir cd vardı ''AŞK HAMALI'' ADI you tubede varmış yalnız ben video ındırmesını bılmıyorum bu vıdeoyuda herkesın ızlemısını ıstıyorum parça parça sızı ugrastırıck bıraz ama gercekten izlemeye değer tıyarto şeklınde oynanmıs ama muhteşem şimdiden .tederım Allah razı olsun herkesın beğenıcegnden emınım selametle...

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Müsait Bir Zamanda Yaparım inşallah Tuba Bacım, cüzlerim var bitsin yaparım. Göz yaşı gecelerini biliyorum çok fazla bölüm var zaman alan birşey olcak ama yaparım allah ömür verirse
Selamun Aleykum

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Müsait Bir Zamanda Yaparım inşallah Tuba Bacım, cüzlerim var bitsin yaparım. Göz yaşı gecelerini biliyorum çok fazla bölüm var zaman alan birşey olcak ama yaparım allah ömür verirse
Selamun Aleykum

vealeyküm selam evet fazlaca bölumu var izlemekte baya bır zaman alıyor...ama değer diye düşünüyorum Allah razı olsun
... selametle...

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Selamun Aleykum

ve aleyküm selam, eğer ekleyebilirseniz gerçekten çok makbule geçer..Allah razı olsun.
İstanbul'da yakın zamanda program var mı, bilen kardeşlerimiz paylaşırlarsa çok seviniriz.

selam ve dua ile..

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam, eğer ekleyebilirseniz gerçekten çok makbule geçer..Allah razı olsun.
İstanbul'da yakın zamanda program var mı, bilen kardeşlerimiz paylaşırlarsa çok seviniriz.

selam ve dua ile..

esselamü aleyküm cnm sen izlemedin sanırım bende cdsı var ben sana kopyalıyım verırım rahat rahat izlersın ;) annemlerınde ellerındne öpüyorum... Rabbıme emanetsın :]

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm cnm sen izlemedin sanırım bende cdsı var ben sana kopyalıyım verırım rahat rahat izlersın ;) annemlerınde ellerındne öpüyorum... Rabbıme emanetsın

ve aleyküm selam tubacım..senin kursa gelmediğin birgün izlemiştik canım kardeşim;) ama cd olsa daha güzel olur..Allah razı olsun tubam, o da senin gözlerinden öpüyor..selam, dua ve muhabbetle kardeşim..:HB)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam tubacım..senin kursa gelmediğin birgün izlemiştik canım kardeşim;) ama cd olsa daha güzel olur..Allah razı olsun tubam, o da senin gözlerinden öpüyor..selam, dua ve muhabbetle kardeşim..:HB)

hı anladım bende evındar ablamdan aldım o kopyalayıp verdı saolsun tamam
ben sana kopyalarım canım benım elının altında dursun ben annemlere ızletmek ıstıyorum onu ama nerde...:( sağolsun dua etsın annem cok öpüyorum senıde onuda cnm inşaAllah en kısa zamanda görüşemk dileğiyle hayırlı geceler. gülüm...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
çok kızmıştım güzel kardeşim... cok üzülmüştüm gıdıceksın dıye neyse meraketme affetti ablan ıcın rahat olsun...
selamun aleykum affettiğin için allah razı olsun işşallah rabbimde sizin günahlarınızı affeder allaha emnaet olun

bak senin için dursun ali erzincanlı ilahileerini ekliyorum
ama önce bunu dinle
.: Abdurrahman Önül / Ne Ne Zaman Anarsam Seni :.

.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Sen Yoktun :.
.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Bedir :.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum affettiğin için allah razı olsun işşallah rabbimde sizin günahlarınızı affeder allaha emnaet olun

ama önce bunu dinle

.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Bedir :.[/QUOT

vealeyküm selam güzel kardeşim benim... affettım ama sende bir daha üzme büyüklerini tamam mı canım..Rabbim cümlemizin günahlarını affetsın inşaAllah:(
eserler içinde çok t.ederım hepsını dınlıcem inşaAllah...ablan senı cok sevıyor... buarada abdurrahman önülle tanışmış inan senın adına çok sevındım... inşaAllah güzel geçmiştir...hadı selametle güzel kardeşim...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

ama önce bunu dinle

.: DURSUN ALİ ERZİNCANLI / Bedir :.[/QUOT

vealeyküm selam güzel kardeşim benim... affettım ama sende bir daha üzme büyüklerini tamam mı canım..Rabbim cümlemizin günahlarını affetsın inşaAllah:(

eserler içinde çok t.ederım hepsını dınlıcem inşaAllah...ablan senı cok sevıyor... buarada abdurrahman önülle tanışmış inan senın adına çok sevındım... inşaAllah güzel geçmiştir...hadı selametle güzel kardeşim...
abdurrahman önülle değil :A hasan dursunla konuştum ama olsun oda güzeldi oda iyidi ama abdurrahman önül kadar olamaz işşallah abdurrahman önüllede görüşürüm allaha emanet olun
YouTube - Abdurrahman Önül Hamza

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
abdurrahman önülle değil :A hasan dursunla konuştum ama olsun oda güzeldi oda iyidi ama abdurrahman önül kadar olamaz işşallah abdurrahman önüllede görüşürüm allaha emanet olun
YouTube - Abdurrahman Önül Hamza

kusura bakma canım yanlış anlamışım ben yaa... :( neyse üzülme canımkardeşim inşaAllah abdurrahman önullede tanısırsın bir gün...Rabbım nasıp eder inşaAllah sende a.e.o selametle kardeşim...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

tevhiteri

Kayıtlı Kullanıcı
Tevhiteri

Tevhiteri

Kardesim türkce konusuyosun ama anlamakta cok zorlaniyorum.Gülünecek hic birsey yoktu.Ne komigine gitti dogrusu cok sasirdim.!Ku'rana inaniyomusun? Eger inaniyorsan ayetleride inkar etmezsin ki, burdaki olayda ayetler COK GÜZEL canlandirilmis.Sana hitap etmemis belliki.Arkadasin dedigi gibi Rabbim hakkiyla anlamak nasip etsin .Allaha emanet olunuz.

Selametle
sa.arkadaşlar demek istediğim şu...bu cd yi kim yapmışsa..kendi nefsinden yapmış...bu cd yi görüpte namaza başlayan bu cd den korktugu için başlamıştır...oysa allah için başlaması lazım...ben bu şekilde insanları idraka zorlamaya calışan çalışmalara karşıyım..bütün demek ve anlatmak istediğim bu...biz bu korkuyamı insanları secde ettirecegiz..yoksa allah sevgisinemi...a.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt