melek_melaike
Kayıtlı Kullanıcı
RE: neden ben namaz kılarken aklıma başka düşünceler geliyor?
selamın aleyküm kardeş ben de 23 yaşındayım ve bende yeni yeni yaklaşık 21 yaşından beri yavaş yavaş namaz kılmaya başladım ailem beni fazla sıkmadı bu konuda ama şimdi tamamen dini yaamak istememe rağmen bazen aldanıyorum elimde olmadanankara_60 yazdı:
Aslında başlığı açılan bu konu popüler yaşamın İslam Dinine getirdiği zararlardan biridir. Aklınıza nelerin gelebildiğini tahmin etmek zor değil. Bende 23 yaşındayım. Tamamen gençliğin verdiği bir vasıftır. Bu konuda siyonist ruhlu medyanında etkisi oldukça büyüktür. İslam düşmanı dış odakların avucunda olan kanalların sayesinde gençliğin altına Light Müslümanlık modeli tarzı bir olgu oluşmaya başlıyor. Çünkü kafirler bilmekte Müslümanların inançları doğrultusunda hareket ettiklerini ve buda gösteriyorki inanç açığından yararlanıp dinimizi köreltmeye çalışıyorlar. Bakın işte birçok örnek var etkilerini görmek için. Sokaklara çıkıp gençliğin görünümüne bakmanız yeterli. Bende bir zamanlar hızlı yaşadım ve şükürler olsun sonunda bildiğim ama uygulayamadığm gerçekleri anlayabildim.
Sevgilerimle Allah'a emanet olun..