Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

NİÇİN NAMAZ KILARIZ? (1 Kullanıcı)

melek_melaike

Kayıtlı Kullanıcı
RE: neden ben namaz kılarken aklıma başka düşünceler geliyor?

RE: neden ben namaz kılarken aklıma başka düşünceler geliyor?

ankara_60 yazdı:
Aslında başlığı açılan bu konu popüler yaşamın İslam Dinine getirdiği zararlardan biridir. Aklınıza nelerin gelebildiğini tahmin etmek zor değil. Bende 23 yaşındayım. Tamamen gençliğin verdiği bir vasıftır. Bu konuda siyonist ruhlu medyanında etkisi oldukça büyüktür. İslam düşmanı dış odakların avucunda olan kanalların sayesinde gençliğin altına Light Müslümanlık modeli tarzı bir olgu oluşmaya başlıyor. Çünkü kafirler bilmekte Müslümanların inançları doğrultusunda hareket ettiklerini ve buda gösteriyorki inanç açığından yararlanıp dinimizi köreltmeye çalışıyorlar. Bakın işte birçok örnek var etkilerini görmek için. Sokaklara çıkıp gençliğin görünümüne bakmanız yeterli. Bende bir zamanlar hızlı yaşadım ve şükürler olsun sonunda bildiğim ama uygulayamadığm gerçekleri anlayabildim.

Sevgilerimle Allah'a emanet olun..
selamın aleyküm kardeş ben de 23 yaşındayım ve bende yeni yeni yaklaşık 21 yaşından beri yavaş yavaş namaz kılmaya başladım ailem beni fazla sıkmadı bu konuda ama şimdi tamamen dini yaamak istememe rağmen bazen aldanıyorum elimde olmadan:(

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: CUMA NAMAZI KİMLERE FARZDIR...?

Hayırlı cumalar... B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM GECEN CUMA Bİ ÖRÜMCEKTEN CUMAM MAF OLDU BU CUMADA BELİMİZİ SAKATLADIK ALLAH BÜYÜKTÜR KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
S.A. KARDEŞİM GECEN CUMA Bİ ÖRÜMCEKTEN CUMAM MAF OLDU BU CUMADA BELİMİZİ SAKATLADIK ALLAH BÜYÜKTÜR KARDEŞİM ELİNE SAĞLIK ALLAHA EMANET OL B)B)B)B)

Ve aleykümselam....Abi...:(:( Bende parmağımı burktum sabah ....Allah(c.c) büyüktür... Allah şifalar versin abi... B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
CEVDET-71 yazdı:

Ve aleykümselam....Abi...:(:( Bende parmağımı burktum sabah ....Allah(c.c) büyüktür... Allah şifalar versin abi... B)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D AYY KUSURA BAKMAYIN NE OLUR AMA KENDİMİ TUTAMADIM.SEN GÜLERMİSİN RESULCUĞUM CEVDET ABİYE İKİ GÜN.PEKİ SEN PARMAĞINI NASIL BURKTUN.YOKSA SENİN PARMAĞINADA SİNEKMİ KONDU.:D:D:D

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
CEVDET-71 yazdı:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D AYY KUSURA BAKMAYIN NE OLUR AMA KENDİMİ TUTAMADIM.SEN GÜLERMİSİN RESULCUĞUM CEVDET ABİYE İKİ GÜN.PEKİ SEN PARMAĞINI NASIL BURKTUN.YOKSA SENİN PARMAĞINADA SİNEKMİ KONDU.:D:D:D

yAw maçta oldu......:D ama şuan yazabiliyorum yine size....

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

MAÇTA OLDU DİYE SIYRILACAKSIN İŞİN İÇİNDEN DİMİ.:D:D:DGEÇMİŞ OLSUN.MAÇ DİMİ BAKALIM BU MAÇ YÜZÜNDEN DAHA NELER GELECEK BAŞINIZA.:mad::mad::mad::mad::mad:

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun Aleyküm

ALLAH (c.c) Razi Olsun__B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
MAÇTA OLDU DİYE SIYRILACAKSIN İŞİN İÇİNDEN DİMİ.:D:D:DGEÇMİŞ OLSUN.MAÇ DİMİ BAKALIM BU MAÇ YÜZÜNDEN DAHA NELER GELECEK BAŞINIZA.:mad::mad::mad::mad::mad:

Offfffff offfffff

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Bahar_58 yazdı:
Selamun Aleyküm

ALLAH (c.c) Razi Olsun__B)

Ve aleykümselam...Allah(c.c) sizdende razı olsun inşallah...B)B)

TELLO

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)EMEGİNİZE SAĞLIKB)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün aleyküm...İslam aleminin cuması mübarek olsun......Allah(c.c)' bizlere yardım etsin....Filistinde ırakta çeçenistanda v.b. DİĞER MÜSLüMAN KARDEŞLERİMİZE yardım etsin....
Allah(c.c) kafirlerin planladıkları tuzaklara kendilerinin düşmesini nasip eylesin inşallah......Amin................​

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Namaza gelenin farkı

Namaza gelenin farkı

Harun Reşid, bir Ramazan günü Behlül'e, akşam namazında camiye gitmesini ve namaza gelen herkesi iftara davet etmesini söyledi.

Akşam oldu, namaz kılındı, namazdan sonra Behlül 5-10 kişilik bir grupla çıka geldi. Harun Reşid şaşırdı:
- Akşam camiye bu kadar insan mı geldi?

Behlül cevap verdi:
- Siz bana camiye gelenleri değil, namaza gelenleri iftara çağır dediniz. Namazdan sonra cami kapısında durdum, çıkan herkese hocanın namaz kıldırırken hangi sureyi okuduğunu ve daha başka şeyler sordum. Onları da yalnız bu getirdiğim kişiler bildi. Camiye gelen çoktu ama namaza gelen bu kadarmış.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Namaza gelenin farkı

Demekki namazımızı kılarken dosdoğru içtenlikle kılmalıyız...Allah(c.c) bizleri namazlarımızı en içtenlikle kılmamızı nasip eylesin inşallah...Allah(c.c)'ya emanet olun....
Selamün aleyküm.. B)B)B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Allah razı olsun. namaz bizi yüceltir biz de inşallah hakkıyla eda ederiz namazlarımızı.

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

demekki gösteriş olsun diye gitmişler camiye onun özünü yaşamadıktan sonra gitsen ne fayda

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN GÜZEL PAYLAŞIM
İNŞALLAH GÖNÜL GÖZÜ AÇIK VE HAKKIYLA KILANLARDAN OLALIM
SELAMETLE
A.E.O

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

zeyd65 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Demekki namazımızı kılarken dosdoğru içtenlikle kılmalıyız...Allah(c.c) bizleri namazlarımızı en içtenlikle kılmamızı nasip eylesin inşallah...Allah(c.c)'ya emanet olun....
Selamün aleyküm.. B)B)B)
AMİN

B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt