FATMA-ZEHRA
Kayıtlı Kullanıcı
s.a...Bunlar sadece kendilerini uyutmuyorlar. bu sayede misyonerliğin en büyüğünü yapıyorlar. sokaklarda başına enteresan enteresan şeyler (başörtüsünden bahsediyorum) takmış ancak orası burası dışarda, önüne gelenle konuşan, ağzını bir karış açıp sağa sola gülen, edepsiz, terbiyesiz İmandan ahlaktan yoksun insanların dolmasına sebep oluyorlar.
Farkında olmadan "Dini bilgim var" diye geçinen genç kızların dini yok etmesine seyirci kalıyoruz. Sorsan Allahı bilir, dini bilir ama neden böyle giyindin desen bir ton laf ederler, Dinlerinden, inançlarından bahsederler.
Çok üzülüyorum. Bazen düşünüyorum etrafta bırakın her zaman Allahı anmayı, dine saygı göstermeyi evlenilecek kız görmek bile zorlaştı.
Bazen düşünüyorum böyle birileri ile evlenmek ne kadar doğrudur. Belki doğruyu gösteririm diye düşünüyorum onlar on yanlış ile benim çok doğrumu götürürler diye korkuyorum.
Bacılarımızda etraftan çok rahat etkileniyorlar.
asıl tebliğe muhtaç olan bu ülkenin evladı iken
bunlar vatikanı memnun etsin....
tebliğ hepimizin işidir burda haklılar ama yaptıklar tebliğ değildir....
hoşgörü ve diyalog efendimizin gitti yol bu değildi.....
buna bir çok örnek veebiliriz....
rahmetli allah ona milyon rahmet etsin said nursi radyallahu anh
(bir yerde okumuştum) talebesi tebliğ için yurt dışına gitmek isterken ilk önce burası(türkiye) dedi bunlar ilk önce vatikan....
nerden nereye...
vesselam...