Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ne Olur Yardım Edin . . . (1 Kullanıcı)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim benim derdimi çoğunuz biliyordur.aylardır işsizim fakat şöyle birşey var 6 ay önce özel bir bankanın sınavına girdim kazandım ve şube bekliyorum.sonra düşündüm ve faizli bir kurum maaşda risk var.İNŞALLAH olmasın diye dua ediyorum.sonra bazı tanıdıklar var başka iş arıyorum diye söylermisniz dedim babamda.sonra kıyamet koptu zaten sen banka istemiyormuydun sen ne istediğini bilmiyorsun.bir ton rezalet.kardeşlerim moralim çok bozuk ne yapıcam bilemiyorum ne olur olmasın diyorum banka dua ediyorum ailemse bu konuda ısrarlı çıldırcam :(:(:(

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
yorumlarınızı bekliyorum.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
güncelleme.

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcınız olsun.
RABBİM helal bir iş nasip etsin.

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
TAM iş buldun die sevinmiştim bende.rabbim hayırlıysa bu işi sana nasip etsin değilse etmesin...

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
valla kardeşim artık oluruna bıraktım ne yapayım.artık kendi mesleğimle ilgili başvurular yapıyorum o işten haber gelene kadar.resepsiyonist ya da rezervasyona.bankada olursa bir süre çalışığ finans ya da muhasebe şirketlerine geçip faizden kurtulucam İNŞALLAH.sende varmı gelişme?sonuçta fransızca bilen eleman aranıyor birçok yerde baktınmı hiç iş sitelerinden

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
bakıyorum ama ben kayserideyim dil genelde guney ve batıda aranıyor burdada bulamıyorum.şimdilik ozel ders veriyorum

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
evet geçen gün fransızca bilen resepsiyonist aranıyordu antalyada:)kayseride iyidir o da iç anadolunun parisi:)bu arada yaş kaç sen yeni mi mezunsun?

bursaa

Kayıtlı Kullanıcı
hakkında hayırlısını iste hayırlısıysa olsun değilse olmasın.hayır diye gördüklerimizde şer,şer gördüklerimizde hayır olabilir.ALLAH hayırlısını verir.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
hakkında hayırlısını iste hayırlısıysa olsun değilse olmasın.hayır diye gördüklerimizde şer,şer gördüklerimizde hayır olabilir.ALLAH hayırlısını verir.

ALLAH RAZI OLSUN kardeşim haklısın.

G

Goldenrose

Bütün forum size dua ediyor kardeşim. Nedir bu kadar sıkıntınız? Derdin de Allah'tan geldiğini biliyor, sabrediyor ve dua ediyorsunuz. Benden size tavsiye abicim bu kadar düşünmeyin. Sağlığınız için söylüyorum. Bakın aynaya. Kim bilir ne kadar yıpranmışlıklar farkediceksiniz. Allah herşeyin en hayırlısını nasip eder. Daha önce de dedim ya her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır diye...
Bu stres ancak size zarar verir. Ancak olan size olur. Güçlü olmaya çalışmak bence daima daha iyi ;)

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
Bütün forum size dua ediyor kardeşim. Nedir bu kadar sıkıntınız? Derdin de Allah'tan geldiğini biliyor, sabrediyor ve dua ediyorsunuz. Benden size tavsiye abicim bu kadar düşünmeyin. Sağlığınız için söylüyorum. Bakın aynaya. Kim bilir ne kadar yıpranmışlıklar farkediceksiniz. Allah herşeyin en hayırlısını nasip eder. Daha önce de dedim ya her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır diye...
Bu stres ancak size zarar verir. Ancak olan size olur. Güçlü olmaya çalışmak bence daima daha iyi ;)

Doğru kardeşim ALLAH hepinizde razı olsun.sağlık gittimi hiç bir şey olmaz ama işte helal derdine uyku yok bana aylardır:(

dergah38

Kayıtlı Kullanıcı
ben yeni mezunum evet 25 yasındayım

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
Senin düştüğün durumun benzerlerine defalarca düştüm kardeşim.Bende Katiplik sınavını kazandım, mülakatlarda seçtiler lakin sonradan iş saatlerinin çok yoğun olduğunu öğrendimve bu minvalde bu işin ibadetime engel olacağını düşündüm ve işe başlamadm, tabi ev halkının bu konuda bi bilgisi yoktu onlara "katip olamyı istedim ama seçmediler, üzgünüm" imajını verdim; ve eminim ki onlar bilseydiler- seçildiğim halde gitmediğimi - beni çok huzursuz ederlerdi. Bu tarz konularda ailem yanımda hiç olmadı anlayacağın ve bundan sonra bi taktik geliştirdim desem yeridir. İş başvurularımı kesinlikle ev halkına söylemem.Senin yapman gereken aslında baştan hiç o işi istemediğini belli etmemekti; ve bir zaman sonra o iş olsa da , üzülmüş numarası yapıp ev halkına malesef olmadı diyecektin. şu saatten sonra , ev halkına eğer o işi çok istiyorum subliminal mesajını empoze edebilirsen ne mutlu sana . sonrasında da istiyordum ama olmadı dersin...
bir de şunu sormak isterim kpss ye falan girdin mi?

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
böyle şeyleri yaşayanlarla konuşmak daha iyi oluyor sağolun kardeşlerim.kardeşim kpss ye girdim ama yeterli puan alamadım askerdeydim orda ne kadar çalışırsa bir insan ondan 60 aldım.çok istiyordum ama şimdi aklımda 2 şey var.ilk öncelikle kendi bölümümle alakalı bir işe giricem bankadan ne zaman cevap gelirse.resepsiyonistlik ya da rezervasyon memuru olarak.bankadan cevap geldiğindeyse eğer ki İNŞALLAH olmaz.belli süre çalışıp sabredip ardından muhasebe ya da finans tecrübesi edinceğim için şirket departmanlarına geçip kurtulmak bankadan nasıl sencekardeşim?

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
böyle şeyleri yaşayanlarla konuşmak daha iyi oluyor sağolun kardeşlerim.kardeşim kpss ye girdim ama yeterli puan alamadım askerdeydim orda ne kadar çalışırsa bir insan ondan 60 aldım.çok istiyordum ama şimdi aklımda 2 şey var.ilk öncelikle kendi bölümümle alakalı bir işe giricem bankadan ne zaman cevap gelirse.resepsiyonistlik ya da rezervasyon memuru olarak.bankadan cevap geldiğindeyse eğer ki İNŞALLAH olmaz.belli süre çalışıp sabredip ardından muhasebe ya da finans tecrübesi edinceğim için şirket departmanlarına geçip kurtulmak bankadan nasıl sencekardeşim?

aslında güzel bir düşünce; ama ben senin yerinde olsam biraz para biriktirdikten sonra kpss ye 1 sene boyunca sağlam bi şekilde hazırlanır sonraki senede bi iznillah kpss den sağlam bi derece yapardım.B grucu kadrolara yerleşirim. Senle ben Aynı gibiyiz. ben askerden geldiğimde çarpım tablosunu unutmuştum. (o derece) ama buna rağmen azmettim ve yaptım. şimdi mayıs atamasını bekliyorum.biliyorum askerden sonra ders çalışmak insana çok zor gelir. Ama onun içinde hali hazırda panzehirim mevcut. eğer "-ben kpss ye çalışacam yapacam bu işi dersen sana çok yararı oalcak taktikler vermek isterim. öyleki bu taktiklerin içinde tabiri caizse "beyin kası bile yapmak" için gerekli biolojik ve psikolojik desteklerden de bahsedeceğim... bölümünü merak ettim. umarım iktisadi idari bilimler fakültesi çıkışlısındır... bölümü yazarsan sevinirim.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
çok pişmanım işletme ya da iktisat okumadığım için.kardeşim ben 4 yıllık turizm işletme bölümü mezunuyum.ama şöyle birşey var ales e girdim eylülde işletme yüksek lisansına başvurucam.o zaman daha da iyi olacak çünkü işletme diplomasını da alıcam.dediklerin doğru devlet dairesi en iyisi valla.hayat o kadar zor ki insanlarla aynı düşüncelerde değilsen hele ailenle ilerlemek çok zor oluyor.

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
senin için Kabe nin kapısında yada mescidi nebevi nin yeşil halısında dua etmemi istermisin?

20 gün sonra inşallah...

Oradaki dualar hiç çevrilmez.

eee87

Kayıtlı Kullanıcı
senin için Kabe nin kapısında yada mescidi nebevi nin yeşil halısında dua etmemi istermisin?

20 gün sonra inşallah...

Oradaki dualar hiç çevrilmez.

Kardeşim İNŞALLAH istemez olurmuyum hiç.helalinden bir iş kapısı RABBİM açsın.ALLAH RIZASI için et valla sana zahmet kardeşim:(umreye gidiyorsun galiba?

cavenaqhi

Kayıtlı Kullanıcı
çok pişmanım işletme ya da iktisat okumadığım için.kardeşim ben 4 yıllık turizm işletme bölümü mezunuyum.ama şöyle birşey var ales e girdim eylülde işletme yüksek lisansına başvurucam.o zaman daha da iyi olacak çünkü işletme diplomasını da alıcam.dediklerin doğru devlet dairesi en iyisi valla.hayat o kadar zor ki insanlarla aynı düşüncelerde değilsen hele ailenle ilerlemek çok zor oluyor.

ooo bölüm antalya için çok ideal. özelde çok rahat iş bulabilrisn diye düşünyüorum. Allah senin için en hayırlısını nasip etsin. yabancı dilini çok geliştirirsen yükseleceğin yerlere kendin bile inanamazsın diye düşünüorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt