teşekkürler çalışman için....aro
S.Aleyküm
Oğlum Olursa: Turan, Devlet, Alparslan, Tuğrul, KutlukŞad, Oğuzhan, Ülkühan, Alperen
Kızım Olursa: Ahsen, Asena, Aybüke, Almina, Sevgi, Nurgül, Deniz, Esra
Koyacağım![]()
ben de bi isim soracaktım (elisa) adı hz.zekariyanın eşinin adıymış dogrumu acaba????
çok güzel bilgiler vermişsin çok sağol.benim bi ricam olacaktı.REMMA isminin kur'an da geçen bir anlamı varmıdır?
Bazı isimleri kısaltacağız diye bozuyor ve anlamsız isimlerle birbirimize sesleniyoruz. Mesela Abdullah’a Apo, İbrahim’e İbo, Zeynep’e Zeyno, Mustafa’ya Musti, Canan’a Cano gibi. Bu da esasen doğru olmayan bir isimlendirmedir. Netice itibarıyla isim çok önemli. Bu sebeple çocuklarımıza güzel, sevimli ve anlamlı isimler koyarak onların insanlığa faydalı birer fert olması için yetiştirmeliyiz
selamun aleykum degerli abimiz önemli bir konu..
rabbim razı olsun inşaALLAH...abi konu ile alakası yok ama ben sizin nickin anlamını merak ediyorum **mavci** bir mahsuru yoksa tabi
selam ve dua ile
hayılrla kalınız inşaALLAH![]()
Benim nick in aslında bir anlamı yok...
Adımın başharfi ile soyadım birleşmiş...:a26:
O kadar...
Allaha emanet olun Aminenur kardeşim...
teesüf ederim benim oğlumun adı yok oğlumun adı mücahit allahın izni ile mücahit olacak dua edin
Konu Daha önce 21-06-2007, 13:39 Tarihlerinde tarafımca açıldığından dolayı konu silinmeyip birleştirilmiştir. Buradan devam edelim inşallah Konu açmadan önce konu başlıklarını ara butonundan takip edelim inşallah selam ve dua ile