aLEYKUMSELAM.biliyormusun ne kadar degerlı bır insansın sen....ALLAH seni layık görmüş ve huzuruna kabul etmiş camiye gitmişsin.....yani seni secde etmeye çağıran RABBİN senin hata yapacagınıda zaten bılıyordu...herseyın acemılıgı yokmu arkadasım....hemen bu hafta içi bir dua kitapı al ve namazları öğren ....haftaya senı yüce ALLAH yine cağırsın,seni yine hakettiğin gibi huzuruna kabul etsın dılıyorum.....seninle Cuma günü KABEDE görüşelim arkadaş
Selamun aleykun canım Kardeşim.
Ne kadar güzel bir cevap,ne tatli dil,ne güzel söz,ne gönül sizinki
Arkadaşım ben de yıllar sonra yeniden Namaza başlamaya karar verdim.Yıllar önce (11-12 yaslarinda) kuran kurslarından öğrendiğim ve hatırlamış olduğum sureleri okuyorum.
Namaz ve dua kitabi alicam diye niyetlendim bir süre önce.Amma velakin baktığım kitapcılarda bulamadım.Her kitapcı raflara böyle kitap koymuyor sanırım.Nereden bulabilirim ,ben Istanbulluyum?
Bir de peygamber efendimizin hayatı ile ilgili hikayeler anlatan kitaplar da bulmayı istiyorum.Bazen kanal7 de bir kardeş mübarek günlerde anlatıyorya gözlerim yaşla doluyor."Nasıl aşkmış sahabilerin aşkı efendimize" diyorum.
Onlar ne güzel örnekler öyle. insan olmanın yolunu gösteren.
Kalbe sahib olmanın yolunu gösteren.Bazen olayın içine dalıp yaşıyorum sanki.Sanki ebu -bilmem kim- ben oluyorum efendimizle ayni hikayede.Kimi zaman ilk ezanı okuyan Bilal (ra),Efendimizin yatağına uzanarak kendini feda eden Hz. Ali,Kimi zaman pişmanlıktan ağlayarak müslüman olan Hz. Ömer olmak,Efendimizin "Beni Allah kurtaracak senden" derken...:A
Kitapları bulabileceğim bir yer söyleyebilirmisiniz?Allah razı olsun...