RE: Namaz kılarken bunları düşünün
Esselamu aleykum din kardeşlerim.NAMAZ DİNİN DİREĞİDİRKonu namaz olunca bi şeyler eklemeden edemedim;Rabbim biz aciz kullarını nefsimizin şerrinden,şeytanın şerrinden,şerli insanların şerrinden korusun.Kalplerimizi hidayet ve iman sevgisiyiyle doldursun.Namaz kılanlarımızın namazlarını ve dualarını kabul,kılmayanların da İNŞALLAHU TEALA BİİZNİH en kısa zamanda başlamak,dosdoğru kılmak o huzuru,o müthiş manevi sevinci kalblerimizde yaşamak ve bizden sonraki genç nesile iyi birer örnek olmak nasib etsin.Nasıl ki;başımız daraldığında,bir musibetten,beladan kurtulmak için,Allahım sana sığınıyorum diyorsak,Allahım sen yardım et diye inim inim inliyorsak; O'na karşı olan kulluk vazifemizi de en güzel şekilde yerine getirmek şüphesiz ki boynumuzun borcudur.Rabbim bizleri namazlarımızı dosdoğru kılan,kulluk vazifemizi en güzel şekilde yerine getiren kullarından eylesin İNŞALLAH.Burdan namaz kılmayan genç kardeşlerimize haddim olmayarak bi çağrıda bulunmak istiyorum;ihmal ettiğimiz ertelediğimiz,en son şey namazımız olsun arkadaş!!!Fani dünya...(amin...)selamun aleykum.