Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Namaz kılarken bunları düşünün (1 Kullanıcı)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Namaz kılarken bunları düşünün

KURBAN OLDUGUMUN ALLAHIM SEN BUTUN MUSLAMANLARA NAMAZKILMAYI ASIP EYLE YARABBIMM OLURUZ SENIN YOLUNDAAA KURBAN OLURUZZ

petek

Kayıtlı Kullanıcı

s.a arkadaşlar bu sayfayı bana ayırdığınız için çok tşk ediyorum.allah herkezden razı olsun.

-stop-

Kayıtlı Kullanıcı

NAMAZ EN BÜYÜK HAKİKAT.FARKINDA OLANLARDAN EYLESİN RABBİM

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
Esselamü aleyküm desertrose kardeşim;
:( Çok güzel bir paylaşım...Hz. Mevlana mübarek ne güzel anlatmış...Allah c.c. şefaatlerin mahrum etmesin İnşAAllah...Rabbimiz en büyük sualimiz namazımızı hakkıyla geçmemesi nasip etsin...

Allah c.c. razı olsun paylaşım için...

Vealeykum selam..
Rabbim o büyük zatların izleride daim kılsın bizleri kardeşim.. Duana amin diyorum Allah c.c. razı olsun.. Selam ve dua ile kal inşaAllahB)B)B)

serifecandemir

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:
Herkesten ümidini kesince, dua için iki elini kaldırır. "Ya Rabbi, herkesten ümidimi kestim. Kuluna melce ancak Sensin. Senin rahmet ve mağfiretine sınır yoktur"

SELAM VE DUA İLE.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

petek yazdı:
s.a arkadaşlar bu sayfayı bana ayırdığınız için çok tşk ediyorum.allah herkezden razı olsun.

Aleykum selam..Cümlemizden kardeşim..
SelametleB)

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

EMEĞİNE SAĞLIK GÜZEL Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN

ALLAHIM ŞEYTANIN VE NEFSİMİN ŞERRİNDEN SANA SIĞINIRIM

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm güzel kardeşim, namaza gerçekten çok değişik bir bakış açısı olmuş:) namazlarımda bundan sonra bunları aklıma getirmeye çalışacağım.. emeğine, eline sağlık.. Allah razı olsun inşallah.. Rabbime emanet ol.. selam ve dua ile güzel kardeşimB)B)B)B)

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı

S.A KARDEŞ.ALLAH(C.C) RAZI OLSUN.NAMAZDA BUNLARI DÜŞÜNMEK ŞEYTANIN VESVESELERİNİ DÜŞÜNMEMİZİ ENGELLER HERHALDE.RABBİM HEPİMİZİN KILDIĞI NAMAZLARI KABUL ETSİN.AEOLUN

FatimaNur

Kayıtlı Kullanıcı

B)selamın aleyküm B)gerçektende çok guzel bir yazı...paylaşımın için teşkrlerB)

-Esmani-

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamtarihim.com

S.A

ALLAH CC RAZI OLSUN...ÇOK ANLAMLI GERÇEKTEN

-BiLaL-

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm;
B)B)Abicim Allah c.c. İnşAAllah bizleri O günde bu adam gibi yalnız bırakmaz...selametle kalın...

imported_AzRa_

Kayıtlı Kullanıcı

Esselamu aleykum din kardeşlerim.NAMAZ DİNİN DİREĞİDİRKonu namaz olunca bi şeyler eklemeden edemedim;Rabbim biz aciz kullarını nefsimizin şerrinden,şeytanın şerrinden,şerli insanların şerrinden korusun.Kalplerimizi hidayet ve iman sevgisiyiyle doldursun.Namaz kılanlarımızın namazlarını ve dualarını kabul,kılmayanların da İNŞALLAHU TEALA BİİZNİH en kısa zamanda başlamak,dosdoğru kılmak o huzuru,o müthiş manevi sevinci kalblerimizde yaşamak ve bizden sonraki genç nesile iyi birer örnek olmak nasib etsin.Nasıl ki;başımız daraldığında,bir musibetten,beladan kurtulmak için,Allahım sana sığınıyorum diyorsak,Allahım sen yardım et diye inim inim inliyorsak; O'na karşı olan kulluk vazifemizi de en güzel şekilde yerine getirmek şüphesiz ki boynumuzun borcudur.Rabbim bizleri namazlarımızı dosdoğru kılan,kulluk vazifemizi en güzel şekilde yerine getiren kullarından eylesin İNŞALLAH.Burdan namaz kılmayan genç kardeşlerimize haddim olmayarak bi çağrıda bulunmak istiyorum;ihmal ettiğimiz ertelediğimiz,en son şey namazımız olsun arkadaş!!!Fani dünya...(amin...)selamun aleykum.

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.
Güzel bir paylaşım olmuş.Bu söylediklerine ilaven surelerin anlamını bilmek ve namazdayken manalarını düşünmek vesveseden uzak tutuyor inş.Allah razı olsun selam ve dua ile...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum.. Allah c.c. hepinizden razı olsun ~handos, ~aliye_aliye, ~Sabrinnisa, ~FatimaNur, ~-Esmani-, ~-BiLaL-, ~AzRa_, ~zynp_rukiye kardeşlerim..
Namazlarımızda şeytanın vesvesesinden Allah c.c. bizleri uzak eylesin..
Amin.. Selam ve dua ile kalın inşaAllah

koskun

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.

allah razı olsun ... bende konu ile ilgili elime geçen bir maili sizlerle paylaşayım ...

Güzel Namaz Kılabiliyor Muyuz?

Hâtem-i Zâhid (k.s.)hazretleri Âsım İbn-i Yûsuf hazretlerinin yanına geldiğinde Âsım (kuddise sırruh) ona sordu:

-Ey Hâtem namaz kılmayı güzel becerebiliyor musun?

O da 'Evet'deyince, Âsım (k.s.):

-Peki, nasıl kılıyorsun? diye sordu. Hâtem-i Zâhid hazretleri başladı anlatmaya:

-Namaz vakti yaklaştığında abdestimi sünnet üzere tazeliyorum ve namaz kılacağım yere dikiliyorum. Tâ ki her uzvum yerleşiyor.

Sonra Kâbe'yi iki kaşımın arasında, Makâm-ı İbrahimi göğsümün hizasında, Allah Teâlâ'yı mekândan münezzeh (pâk ve uzak) olduğu halde başımda hâzır ve kalbimdeki her şeyi bilir halde görüyorum.

Sanki ayağım sırat köprüsünün üzerinde; cennet sağımda, cehennem solumda, ölüm meleğini de arkamda hissediyorum ve kılacağım namazın son namazım olduğunu düşünüyorum.

Sonra ihsan ile (Mevlâ'yı görür gibi) iftitah tekbirini tekbirini alıyorum, tefekkürle okuyorum, tevâzû ile rükûa eğiliyorum, tazarrû ile secdeye kapanıyorum.

Sonra tamamıyla oturuyor, ümitle teşehhütte bulunuyor ve sünnet üzere selâm veriyorum.

Sonra da o namazı ihlâsa teslim ediyor, korkuyla ümit arasında kalkıyorum ve bu hâl üzere sabra devam ediyorum.

Bunu duyan Âsam hazretleri:

-Ey Hâtem!Senin namazın böylemi? diye sordu. O da:

- Evet otuz senedir böyle namaz kılıyorum! deyince Âsım hazretleri ağlayarak şunları söyledi:

-Ben daha bu zamana kadar hiç böyle bir namaz kılamadım!

Zinnire

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. kardeşim çok güzel anlatılmış bu sözleri dikkatde tutup namazda iken dünya işlerinden inşallah ayrıla biliriz...

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

aaah gercekten cok guzel ELLERINIZEE SAGLIK ALLAHA EMANET OLUNN

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı

BUNDAN SONRA BENDE HEP BUNLARI DUSUNECEGIM INSALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt