Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgim yok değil.
ama böyle aman aman değil.

kime danıştımsa sevginin aşkın ileride bi şekilde söneceğini eski heyecanını ve aksiyonunu yitirecğini ve ilk başta bunu sorun edinmememi, ve zamanla yeterli olan muhabbetin aranızda doğacağını söylediler.

inşallah rabbimdenhayırlısı.

bunların haricinde üzerinize düşen bişey varsa yapmaya hazırım&hazırız.

Belkide kişiye göre değişiyor ben eşimi seviyorum bunu geçde olsa anladım adını anınca olsun rüyamda görünce olsun kalbim yerinden çıkacakmış gibi geliyor kimileride derki aşk biter alışkanlık kalır alışmış olduğundan unutamazsın der ama herşeyde hayırlısı olsun diyorum
Üzerinize düşün bişey benim için sadece dua etmenizi isterim tabiki bende her zaman bu sitenin tüm üyeleri ve yönetimdekilerin hepsi için dua ederim
Selametle Rabbime emanetsiniz

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Canım kardeşim valla çok duygulamdım ağlamak istemiyorum ama inşallah rüyan çıkar bilirsin derler ya rüyalar tersine çıkarmış diye ama ümidimi yitirmiyorum ben o kadar çok görüyorum ki rüyamda eşimi bi barışıyor bi ayrılıyor olarak hayırlısı diyorum Cevdet71 abimizi bilirsin belki oda bu sitenin üyelerinden çok iyi biridir oda görmüş rüyasında biri evleniyormuş gökyüzüne bakmış ben adımı görmüş beni bu kadar sevip sahiplenmeniz ve dualarınızı esirgememeniz benim için ödenmiyecek bir borçtur sizlere her namazımdan sonra sizler için hep dua ediyorum her daim dualarımdasınız
Bu arada sen nasılsın? ne yapıyorsun yabanellerde bir başınasın ama dualarım hep seninle kardeşim hep aklımdasın unutma kendine ve kızına iyi bak selametle Rabbime emanetsin

Canim kardesim,bilmiyorum nasil yorumlayayim?Ama bugune kadar ruyamda ne gorduysem hep duz cikti hic tersi cikmadi.Ben ruyamda gordum siz barisacaksiniz bunu bana yuce rabbimden baska kimse gostermis olamaz.Allahin izniyle barisacaksin,umudunu yitirme.Mahsun_kul kardesimden bir sey ogrendim basimi secdeye koyunca rabbim dualarimi hemen kabul ediyor.Ne zaman namaz kilsam basim secdedeyken elimden geldigince senin icin ve atlantis353548 icin ozellikle rabbime yalvariyorum.Ben iyiyim canim kardesim,esim eskisi kadar kotu degil insallah daha da iyi bir kul daha iyi bir koca olacaktir ama onun bu kadar duzelmesi bile mucize ve bu mucize yuce Allahim ve bu sitede bana dua eden kardeslerim sayesinde gerceklesti.Allah a emanet ol,yavrunu kocaman op benim icin.

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
yuce yaradanim bu zorlu imtihaninizda yar ve yardimciniz olsun.bol bol dua edin namazinizi aslada terk etmeyin.guzel kardesim(kardesim olarak goruyorum sizi).hersey biz insanogluna degilmidir?sabir etmek en guzel erdemliktir.bundada bir hayir vardir demekten baska ne gelirki elden:(yaradanim sizi cocugunuza sevdikelrinize bagislasin.siz siz olun umitsizlige dusmeyin.suan seytan sizle cok ugrasir,hersey akliniza getirir.siz siz olun onun tuzaklarina uymayin.bunaldiginiz zaman nacizane tavsiyem;guzelce abdest alin kurani kerimi okuyun.okumayi bilmiyorsaniz tesbih cekin.yaradana siginin.ne gelirse yaradandandir unutmamak lazim.

SABIR GUZEL KARDESIM SABIR!!!

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN!!!

selam ve dua ile.

kalbinizin sahibine emanet olun...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim,bilmiyorum nasil yorumlayayim?Ama bugune kadar ruyamda ne gorduysem hep duz cikti hic tersi cikmadi.Ben ruyamda gordum siz barisacaksiniz bunu bana yuce rabbimden baska kimse gostermis olamaz.Allahin izniyle barisacaksin,umudunu yitirme.Mahsun_kul kardesimden bir sey ogrendim basimi secdeye koyunca rabbim dualarimi hemen kabul ediyor.Ne zaman namaz kilsam basim secdedeyken elimden geldigince senin icin ve atlantis353548 icin ozellikle rabbime yalvariyorum.Ben iyiyim canim kardesim,esim eskisi kadar kotu degil insallah daha da iyi bir kul daha iyi bir koca olacaktir ama onun bu kadar duzelmesi bile mucize ve bu mucize yuce Allahim ve bu sitede bana dua eden kardeslerim sayesinde gerceklesti.Allah a emanet ol,yavrunu kocaman op benim icin.

Kardeşim benim sağol Rabbim senden sonsuz kere razı olsun her seferinde içimde bişeyler eksilirken sen ve senin gibi kardeşlerim bana güç veriyor bu haklarınızı nasıl öderim Rabbim sonsuz kere razı olsun
Eşinle aranın düzelmesine inan ki çok sevindim İnşallah bir daha böyle kötü günler yaşamazsın her daim dualarımdasın bunu hiç unutma bende senden öğrendim secdedeyken dua etmeyi ne güzel dimi böylece yayılır secdede dua etmek kardeşim Rabbime emanetsin selametle kal

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
yuce yaradanim bu zorlu imtihaninizda yar ve yardimciniz olsun.bol bol dua edin namazinizi aslada terk etmeyin.guzel kardesim(kardesim olarak goruyorum sizi).hersey biz insanogluna degilmidir?sabir etmek en guzel erdemliktir.bundada bir hayir vardir demekten baska ne gelirki elden:(yaradanim sizi cocugunuza sevdikelrinize bagislasin.siz siz olun umitsizlige dusmeyin.suan seytan sizle cok ugrasir,hersey akliniza getirir.siz siz olun onun tuzaklarina uymayin.bunaldiginiz zaman nacizane tavsiyem;guzelce abdest alin kurani kerimi okuyun.okumayi bilmiyorsaniz tesbih cekin.yaradana siginin.ne gelirse yaradandandir unutmamak lazim.

SABIR GUZEL KARDESIM SABIR!!!

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN!!!

selam ve dua ile.

kalbinizin sahibine emanet olun...

Kardeşim benim Allah c.c. razı olsun bu sitedeki herkes benim için çok önemliler çünkü herkesden bişey öğrendim bu siteye üye olmadan önce namaz kılmıyordum namaza başladım dualar öğrendim Kuran-I Kerim in Arapçasını bilmiyorum Türkçe mealini okuyorum genelde Yasin-i Şerif i okuyorum birde Kerpete kardeşimi bilirsin ondan da tespih dualarını çalıştığım için her fırsatta dua ediyorum sizler içinde hep dualarımdasınız bu dönemi sizlerin sayesinde atlatıcam inşallah
Selametle Kalın Rabbime emanetsiniz

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
A.S. Öncelikle Allah yardımcın olsun.

Sana şunu söylemek isterim ki Kuran-ı Kerim in Türkçe mealini okumakla hiç bişey elde edemezsin.
Belki beni yanlış anlayabilirsin ama ben yine de söyleyim. İnternetin başında 10 dakika daha az oturarak Kuran-ı Kerimi çok kolay öğrenebilirsin.

Üstazım diyor ki;
"Eğer bir insanda evinin yolunu bulacak kadar akıl varsa Allahın izni ile ona Kuran okumayı öğretebiliriz." anlayacağınız ne yapıp edip Kuran okumayı öğrenin. Türkçesinden meal okumayı bırakın hiç bir faydası yoktur. Sadece Allahı andıkça sevap yazılır. Oysa Kuran-ı Kerim okunduğu zaman harf başına sayısız sevap vardır.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
A.S. Öncelikle Allah yardımcın olsun.

Sana şunu söylemek isterim ki Kuran-ı Kerim in Türkçe mealini okumakla hiç bişey elde edemezsin.
Belki beni yanlış anlayabilirsin ama ben yine de söyleyim. İnternetin başında 10 dakika daha az oturarak Kuran-ı Kerimi çok kolay öğrenebilirsin.

Üstazım diyor ki;
"Eğer bir insanda evinin yolunu bulacak kadar akıl varsa Allahın izni ile ona Kuran okumayı öğretebiliriz." anlayacağınız ne yapıp edip Kuran okumayı öğrenin. Türkçesinden meal okumayı bırakın hiç bir faydası yoktur. Sadece Allahı andıkça sevap yazılır. Oysa Kuran-ı Kerim okunduğu zaman harf başına sayısız sevap vardır.

Sizi yanlış anlamadım haklısınız zamanında öğrenmedik şimdi ahh çekiyorum keşke diyorum Türkçe okunmuyor dendiğinde bende aşağıda örnek olarak belirttiğim şekilde okuyorum Rabbim kabul eder inşallah sizden de Allah c.c. razı olsun bilginizi benimle paylaştığınız için
Selametle Rabbime emanetsiniz
Bismi’llâhi’r-Rahmâni’r-Rahîm (1) Yâsiyn (2) velkur'ânilhakiym (3) inneke leminelmürseliyne (4) alâ.
bu şekilde okuyorum

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul eder inşallah. Ama bu şekilde de harfleri tam olarak yazmak imkansız. örneğin boğazdan çıkan, peltek çıkan harfler var. Bunları düzgün okuyabilmek için arapçası şart. Bunun için yine de çok fazla tasnif etmiyorum. Yinede Allah kabul etsin.

Öğrenmenin yaşı yoktur.
Bir örnek vereyim. Ablam kuran-ı kerimi okur. Eniştem bilmiyordu.
Eniştem sabah 7 de evden çıkıp akşam 22:00 - 23:00 gibi eve dönen birisi. Eniştem inat etti kısa sürede öğrendi. Akşam geç saatte eve gelmesine rağmen her akşam yarım sayfa kadar okumaya çalışıyor.

Ha söylemek istediğim hiç bişey için geç değil.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah kabul eder inşallah. Ama bu şekilde de harfleri tam olarak yazmak imkansız. örneğin boğazdan çıkan, peltek çıkan harfler var. Bunları düzgün okuyabilmek için arapçası şart. Bunun için yine de çok fazla tasnif etmiyorum. Yinede Allah kabul etsin.

Öğrenmenin yaşı yoktur.
Bir örnek vereyim. Ablam kuran-ı kerimi okur. Eniştem bilmiyordu.
Eniştem sabah 7 de evden çıkıp akşam 22:00 - 23:00 gibi eve dönen birisi. Eniştem inat etti kısa sürede öğrendi. Akşam geç saatte eve gelmesine rağmen her akşam yarım sayfa kadar okumaya çalışıyor.

Ha söylemek istediğim hiç bişey için geç değil.

Doğru diyosun kardeşim enişten çok şanslı çünkü ablan kuran-ı kerim biliyo eniştenede rahatça öğretir benim çevremde böyle birileri yok eşim küçükken kuran kusuna gitmişti bana kitabını aldı ama oda çok zaman geçti unuttum dedi öylece kaldı tek başıma becermem zor dediğiniz gibi bazı harfler gırtlaktan çıkıyo zorlanıyorum ama Allah c.c. büyüktür bir yerden bişey çıkar öğrenmeme vesile olur çünkü ben namaza bu sitenin sayesinde öğrendim ve başladım bırakmıyorumda kuranıda öğrenmek istiyorum nasip diyorum kardeşim sağol selametle

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım keşke imkanım olsa da sana da öğretebilsem. Daha önce bir çok kişiye okumayı öğrettim. Genellikle de 12-15 yaşındaki çocuklardı. 3 günde cüz bitip kurana geçiyorlardı.
İnşallah Allah nasip ederde öğrenirsin.
Rabbim çocuğunun hürmetine sana yardım eder. Hiç canını sıkma.
"Süt emen bebeler, otlayan hayvanlar olmasa ben insanlar üzerine azabımı gönderirde gönderirdim" buyuruyor Yüce yaradan. İnşallah günahsız o yavrucak yüzü suyu hürmetine, ettiğin dualar, okuduğun yasini şerifler, yaptığın ibadetler yüzüsuyu hürmetine Rabbim günahlarını bağışlar. Sana güzel günler nasip eder.
"Dünya müslümanın cehennemi, gayri müslimin cennetdir. AHİRET müslümanın cenneti, gayri müslümanın cehennemidir."

Sabret güzel günler yakındır.

Hoşdur bana Senden gelen; Yâ hil’at ü yâhud kefen
Yâ tâze gül yâhud diken; Kahrında hoş lutfun da hoş

Gelse Celâl’inden cefâ; Yâhud Cemâl’nden vefâ
İkisi de câna safâ; Kahrında hoş lutfun da hoş

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım keşke imkanım olsa da sana da öğretebilsem. Daha önce bir çok kişiye okumayı öğrettim. Genellikle de 12-15 yaşındaki çocuklardı. 3 günde cüz bitip kurana geçiyorlardı.
İnşallah Allah nasip ederde öğrenirsin.
Rabbim çocuğunun hürmetine sana yardım eder. Hiç canını sıkma.
"Süt emen bebeler, otlayan hayvanlar olmasa ben insanlar üzerine azabımı gönderirde gönderirdim" buyuruyor Yüce yaradan. İnşallah günahsız o yavrucak yüzü suyu hürmetine, ettiğin dualar, okuduğun yasini şerifler, yaptığın ibadetler yüzüsuyu hürmetine Rabbim günahlarını bağışlar. Sana güzel günler nasip eder.
"Dünya müslümanın cehennemi, gayri müslimin cennetdir. AHİRET müslümanın cenneti, gayri müslümanın cehennemidir."

Sabret güzel günler yakındır.

Hoşdur bana Senden gelen; Yâ hil’at ü yâhud kefen
Yâ tâze gül yâhud diken; Kahrında hoş lutfun da hoş

Gelse Celâl’inden cefâ; Yâhud Cemâl’nden vefâ
İkisi de câna safâ; Kahrında hoş lutfun da hoş

Sağol canım kardeşim sağol inanki çok duygulandım :A Allah c.c. razı olsun senden ve bu sitediki herkesden çok şey öğrendim sayenizde öğrenmeyede devam edicem Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun selametle Rabbime emanetsin

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
önceilkle kızını benim yerime öppppppp canım bence insan kaderle yaşar sende kaderci ol mutlu ol mutlu olmak için bu gerekli sen ayakta kal ki hayatta sana gülsün bende her sabah gülerek uyanıyorum kendimi çokkkk seviyorun şükür insanim deyip herzorluğu genmeye çalışıyorum hani sana hayatımi anlatsam ağlanacak haline gülüyorsun dersin ama ben ayakta inatla günüyorom kızım bana anne iyiki sen benim annemsin ya her şey gülmem ve Allahı anman ne güzelder bende tabiki daha çok mutluyum ..................................................sanada diyorum ki mutlu olman insan olmanbile yeter .A E O

Sevgi Gülü

Kayıtlı Kullanıcı
rüya kardeşim RABBİM yardım etsin en kötü helal boşanmak bir aile yıkıldığı zaman kök kubbe inlermiş bebeğin sendemi kaldı .işte buna sevinmelisin ya bebeğinide alsaydı bende bir anneyim dünyada çocuklarımı ALLAH için yetiştirmekten başka bir arzum yok mutlaka sende öylesindir RABBİM mutlaka bir çıkış kapısı açacakır .kardeşim biliyorsun ki dünyada sınavdayız inşallah bu sınavı hakkıyla geçersin sakın intiharı falan düşünme öbür dünyanıda maf edersin zaman en iyi ilaçtır hal gelmedik baş olmaz .öyle yada böyle herkes birşeyleri çekiyor tamam durum hiçde hoş değil ama RABBİM bir dizayna mutlaka koymuştur ALLAH a emanet ol RABBİM iyilikler ihsan etsin iyilik kapılarını senin için açsın senin için hatmede dua edeceğim kendine iyi bak sen mutlu olduğun müttetce çocuğunda mutlu olur onun hiç suçu yok onu mutlu etmek zorundasın. ALLAa emanet ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
önceilkle kızını benim yerime öppppppp canım bence insan kaderle yaşar sende kaderci ol mutlu ol mutlu olmak için bu gerekli sen ayakta kal ki hayatta sana gülsün bende her sabah gülerek uyanıyorum kendimi çokkkk seviyorun şükür insanim deyip herzorluğu genmeye çalışıyorum hani sana hayatımi anlatsam ağlanacak haline gülüyorsun dersin ama ben ayakta inatla günüyorom kızım bana anne iyiki sen benim annemsin ya her şey gülmem ve Allahı anman ne güzelder bende tabiki daha çok mutluyum ..................................................sanada diyorum ki mutlu olman insan olmanbile yeter .A E O

Selamün Aleyküm
Sağol ablacım Allah c.c. razı olsun Allah c.c. kızınıza uzun sağlıklı ömür versin maşallah çok tatlı kızınız sizde benim için kızınızı öpün
Evet dediklerinizde haklısınız bugünlere geldiysem kızım içindir onun benim yanımda olması kadar güzel bir duygu olamaz kızım 1,5 yaşında bana anne derken boynuma sarılıp öperken dünyanın en mutlu insanı oluyorum onun varlığı bana güç veriyor Rabbim dünyadaki tüm çocuklarımızı korusun
Selametle Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
rüya kardeşim RABBİM yardım etsin en kötü helal boşanmak bir aile yıkıldığı zaman kök kubbe inlermiş bebeğin sendemi kaldı .işte buna sevinmelisin ya bebeğinide alsaydı bende bir anneyim dünyada çocuklarımı ALLAH için yetiştirmekten başka bir arzum yok mutlaka sende öylesindir RABBİM mutlaka bir çıkış kapısı açacakır .kardeşim biliyorsun ki dünyada sınavdayız inşallah bu sınavı hakkıyla geçersin sakın intiharı falan düşünme öbür dünyanıda maf edersin zaman en iyi ilaçtır hal gelmedik baş olmaz .öyle yada böyle herkes birşeyleri çekiyor tamam durum hiçde hoş değil ama RABBİM bir dizayna mutlaka koymuştur ALLAH a emanet ol RABBİM iyilikler ihsan etsin iyilik kapılarını senin için açsın senin için hatmede dua edeceğim kendine iyi bak sen mutlu olduğun müttetce çocuğunda mutlu olur onun hiç suçu yok onu mutlu etmek zorundasın. ALLAa emanet ol

Sağol kardeşim Rabbim razı olsun senden bebeğim benim yanımda onu ölsem bile bırakmam Rabbime hep dualarımda buyüzden şükür ediyorum kızım yanımda olduğu için artık ölmeyi düşünmüyorum kızımı arkada tek başına bırakamam onun geleceğini için Rabbim müsade ettikçe çalışıcam Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah c.c. razı olsun çok istemiştim Hatim de olmayı ama malesef Arapça bilmediğim için olmadı sizlere katılmayı çok arzuluyorum Allah c.c. büyüktür Allah c.c. sonsuz kere razı olsun senden ve tüm kardeşlerimden selametle Rabbime emanetsin

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bacım sordugun için. Hersey oldugu gibi devam ediyor. Ne yapacagımı sasırıp kalıyorum acaba yol vermelimiyim diye.Bir çok zaman afakanlar basıyor.
Ama yapamıyorum işte Aşk tan değil. Bir nevi Allahın emaneti olarak baktıgımdan.Diyorum belki 20 yıl cekecem sonra Allah hidayet verecekse ben simdi yol vermekle buna ters vesile olacaksam.Yani bilemiyorum ne kadar tüm sevgim bitti ise de aynı evde yasayan 2 yabancı insan olduysak ta tutp atamıyorum .Acıyorum işte bilemiyorumki benden sonra nasıl bi yola girecek veya cok daha kötü birinemi denk gelecek .yapımda gitmeyeni kovmak yokki.
Bi yandan da erkegin durumunu biliyorsun zina düsme riski korkutuyor.bi aile sıcak yuva istiyor insan .Bilemiyorum yani 2 arada bi derede kaldım. Çıkamıyorum

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bacım sordugun için. Hersey oldugu gibi devam ediyor. Ne yapacagımı sasırıp kalıyorum acaba yol vermelimiyim diye.Bir çok zaman afakanlar basıyor.
Ama yapamıyorum işte Aşk tan değil. Bir nevi Allahın emaneti olarak baktıgımdan.Diyorum belki 20 yıl cekecem sonra Allah hidayet verecekse ben simdi yol vermekle buna ters vesile olacaksam.Yani bilemiyorum ne kadar tüm sevgim bitti ise de aynı evde yasayan 2 yabancı insan olduysak ta tutp atamıyorum .Acıyorum işte bilemiyorumki benden sonra nasıl bi yola girecek veya cok daha kötü birinemi denk gelecek .yapımda gitmeyeni kovmak yokki.
Bi yandan da erkegin durumunu biliyorsun zina düsme riski korkutuyor.bi aile sıcak yuva istiyor insan .Bilemiyorum yani 2 arada bi derede kaldım. Çıkamıyorum

Ya haklısın sana şu yap yada bunu yap diyemiyorum vebal almak istemem zor bir durum inşallah barışırsınız diye ümit ediyorum o zaman herşey daha güzel olabilir ama yok bitti herşey diyosanda ailelerinizle oturup bir karar verin daha gençsiniz sonra keşke dememek için bişey yapmalısınız biraz duygularına değilde mantığınla düşün gerçek üzücü bir durum bu yuvalar kolay kurulmuyor inşallah düzelir herşey diyorum ben
selametle kardeşim

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SA HÜLYAM.BAK SANA DAYANAMADIM YİNE.KAAN KARDEŞİMİN FORMUNDA BİRŞEYLER YAZMIŞSIN.NE DEMEK KÜFÜR ETTİ.HÜLYAM EŞİNİN BÖYLE HUYLARI VARMIYDI CANIM.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
SA HÜLYAM.BAK SANA DAYANAMADIM YİNE.KAAN KARDEŞİMİN FORMUNDA BİRŞEYLER YAZMIŞSIN.NE DEMEK KÜFÜR ETTİ.HÜLYAM EŞİNİN BÖYLE HUYLARI VARMIYDI CANIM.

Mahkemeyi iptal ettirdiğimi öğrenmiş sinirinden küfürler etti hemde çok ağır sülaleme varana kadar yetmedi ölüm tehdidi etti kızımı alıcakmış beni sürümdürecekmiş eşim aslında iyi biridir dost canlısıdır ama sinirlenince gözü hiçbişey görmez önceleride küfür ederdi ama gönlümü alır özür dilerdi ama eşim çok değişmiş tanıyamıyorum sanki o değilde başkası var karşımda inanki dün pazar sabah namazımı kıldım dualarımı okudum birde yasin okudum eşimle barışırız diye öylede eşim aradı böyle olduk çok ağladım yapıcak bişey yok Rabbime sığınıyorum

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Mahkemeyi iptal ettirdiğimi öğrenmiş sinirinden küfürler etti hemde çok ağır sülaleme varana kadar yetmedi ölüm tehdidi etti kızımı alıcakmış beni sürümdürecekmiş eşim aslında iyi biridir dost canlısıdır ama sinirlenince gözü hiçbişey görmez önceleride küfür ederdi ama gönlümü alır özür dilerdi ama eşim çok değişmiş tanıyamıyorum sanki o değilde başkası var karşımda inanki dün pazar sabah namazımı kıldım dualarımı okudum birde yasin okudum eşimle barışırız diye öylede eşim aradı böyle olduk çok ağladım yapıcak bişey yok Rabbime sığınıyorum
BAK HÜLYAM EŞİNİ EN İYİ TANIYAN SENSİN CANIM.AMA NİYE BU KONUDA TAVİZ VERDİN BE CANIM.SAKIN BENİ YANLIŞ ANLAMA HÜLYAM.KENDİNDEN ÖDÜN VERME SAKIN ,EZDİRME KENDİNİ NOLUR.BAK ÜZÜLMENİ İSTEMEM ALLAH HİDAYET VERSİN İNŞALLAH.RÜYAM NASIL İYİMİ.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt