Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Mutsusum (1 Kullanıcı)

havza

Kayıtlı Kullanıcı
slm

slm

İnan bu sayfayı her gördüğümde kendi durumum aklıma geliyor.Evleneli 16 ay oldu .Çocuk yok.
Evlenmeden önce tesettüre giren eşim, deli gibi aşık oldugumuz eşim değiştikçe değişti.Sürekli başını acmak istiyordu reddediyorudum.Çalışmak istiyordu reddediyordum.
Sonunda ne istersen yap dedim.Dili 5 metre .
Ve senede giderbir kaç ay ailesinde kalır daha 10 gün önce gecende gidip ailesinde 1 ay kaldı bu bayramda gidip daha da kalacakmıs.
Aramızda özel hayatımızda yasadıgımız hataları sürekli önüme getiriyor.
Ve şokla karsılastım .Başını açmış iş aramaya cıkmıstı.Bi makyaj bi kısa etekler sanki örtü cıkınca namusta gidiyor.
Ve karar verdik bosanacaz daha önce 3 defa denedik olmadı .Ailelerle papaz olduk.
O bana artık sevmediğini ve kıskanmadıgını söylüyor .En sonunda ben de ona öyle hissettiğimi söyledim.Ve o istememesine rağmen yatakları ayırdım.
Ve dedimki o istemediği sürece dısarı atmayacam çalıssın para biriktirsin.Ben onun ihtiyaclarını karsılamaya devam edecem.Ama para toplayınca ayrılacaz.Bilemiyorum Rabbim beni zinadan uzak tutsun ne yapacam bilemiyorum.
Çok dua ettim ama Rabbim böyle uygun gördü demekki.Asla isyan etmem.
Ama üzülüyorum cok aciz hayata karşı ayrılınca mahvolacak.Ona cok üzülüyorumAma bende bana kadınlık yapmayan birine ne kadar tahamül ederim bilmiyorum.Rabbim zinadan uzak tutsun
Özür dilerim rüyam bacı sayfanı işgal ettim.

selm alykm abii çok haklısın o senin namusun müslüman bir erkege yakışan ne ise sen onu yap seni çok iyi anlıyorum ama zor iş benim eşim tesettüre girmem için benimle çok uğraştı ve başardı oysa ki çok günahker giyinen biri idim ben eşimi dinledim nedenleri 1 ona deli gibi aşığım 2 allahtan korkarım 3 anlatılınca anlarım 4 kızım var 5 bu evlilik için çok uğraştık .. eger bunkar yoksa yalan dünyada kendini hiçte yorma allah onu ıslah etsin sanada eyyüp peygemberin sabrını versin abii (amiin)

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

Cocugumuz yok henüz.Değişime gelince evet cevreden bunu etkileyen bir kaç kişi var.
Danışmanlık meselesine gelince defalarca teklif ama istemedi.Düzeliyoruz yine aynı pilavı pişirip önüme getiriyor.
Sevme meselesine gelince evet aynı kişi değilki artık seveyim.Zaten esas olan sevgi değil saygı sanırım onuda kaybettik.
Neden git demiyorsun diyorsan
1-3 defa denedik aileler engelledi.
2- Ben gercekten ona üzülüyorum Ne yapar nasıl gecinir. Tekrar nasıl evlenir.
Ben aksam 6 da eve giden kahve arkadas kültürü olmayan biriyim ve sürekli ilgimle onu bile bunalttım.Ama gidipte başka birine denk gelirse ve ona kötü davranırsa o zaman yıkılırım.
Yoksa bilsemki iyi birine denk gelecek yeminle bugun bosarım.
Ama onun bosanma isteklerine ne kadar dayanırım.Beni sevmediğini kıskanmadıgını söyleyen biri ile nasıl da beraber olurum bilemiyorum Derin bunalım altındayım.İşimi bile etkiliyor bu.Yoksa inanın dinen bosamak için bir çok neden olustu.
Ama nedense ben ona hala Allahın emaneti gözü ile bakıyorum.
Ama içi yaralanıyor alısamıyorsun bu değişimlere.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
garibano

garibano

Sende gerçekten elinden geleni hep yapmışsın boşanmak istiyosunuz aileleriniz istemiyor peki eşin ne düşünüyor boşanmak istiyor ama ilersi geleceğini düşünmüyor mu? ailesi ona destekte vermiyor boşanması için eşinin belliki kafasını kurcalayanlar var Allah c.c. o kişileri ıslah etsin yuva yıkmak çok mu iyi bişey eşinde biraz saf mıdır başkalarına özeniyor bilmezmiki özentinin sonucunda hüsrana uğrayacak elindeki hazineyi kaybedince ahh kafam deyip duvarlara vuracak eşinin gözünü açman lazım kardeşim yolunun doğru yol olmadığını o kişilerin kötü olduğunu ona göstermen lazım iş işden geçmeden bunu yapman lazım sen anladığım kadarıyla sevmiyorum desende onu düşünüyorsun ve iyiliğini istiyorsun bunun içinde herşeyi yapıyorsun eşinin elini bırakma gerekirse semt değiştir il değiştir taşın Allah c.c. sana yardımcı olacaktır ailelerle papaz olduk diyorsun bizde papaz olduk ama şimdi onlar torunları için bir araya gelip konuşuyorlar eşimle biz malesef görüşmüyoruz yani büyüklerinizden destek iste inanıyorum ki bir yol bulucaksınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah düzelir aranız eşin düzelirse sen yine eşini seversin ben böyle anladım

garibano

Kayıtlı Kullanıcı
....

....

Rüyam bacı haklısın evet bayagı safca biri .Biri aklına girse hemen uyuyor.Ama neden se hep kötü seyleri alıyor.
Cok emek verdim cok ,Allah şahittir.O öyle davrandıkça ben iyi davrandım dahada kötüleşti.Ama beni kafasında bitirmis.
Artık ayrı yatıyoruz.Ve eve gidip aksamları güleryüzlü olarak (2 mizde ) güzel güzel nasıl bosanacagımızı ailelere ne sebep sunacagımızın planlarını yapıyoruz.
Örnek vereyim. : Aksam bi dizide bi adam karısını aldatıyor.
Benimki dediki Keşke sende beni aldatsa idin de aileme aldattı ayrıldım derim diyor.
Bende (içten içe sinirli ve altta kalmamacasına) : Tamam yarın yaparım dedim
O :Nerden bulacan koleksiyon mu var dedi
ben de Zina yapacak adam her yerden bulur dedim..

Konustugumuz seylere bak içinde en ufak sevgi olan kadın bunu dermi Ve ya en ufak kıskanclık .Ne hale geldik. Artık düsünüyorum acaba baskası varda yolunu ayırmak rahatca yasamak mı istiyor.
Şeytanın şerrinden ve vesveselerinden beni korusun Allahım .

gul kokusu

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim. okuyunca çok üzüldüm. rabbim en kısa zamanda bir umut kapısı açsın. bence kendini kitaba ver. özellikle dini içerikli kitapların çok işe yarayacağı kanatindeyim. mesela bugün, çık dışarı kızınla al kitapları bi de dışarda kahve için. nerde yaşıyosun bilmiyorum ama sahil varsa sahilde biraz yürüyün. ve sahip olduklarını düşünüp şükret. bu yaşananlar da elbette ki rabbimin takdiri. ona teslim ol ve üzülme. sadece şu anı mümkün olduğunca yara almadan atlatmaya çalış. bir daha geri gelmicek bu akıp giden zaman. her zaman hayır ve dua ile kalın. rabbim yardımcınız olsun...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
garibano

garibano

Kardeşim ne diyim bu yazdıklarından sonra hakkınızda hayırlısı olsun çok üzüldüm eğer eşinin aklında biri varsa kendi bilir her koyun kendi bacağından asılır. Eşine şu konuda çok kızdım sende beni altansanda aileme öyle desemde ayrılsam demesi üzücü seni ateşe atıyo kendini temize çıkartıyor bu çok yanlış ya kendi söylesin benim hayatımda başkası var diye ki; yapamaz korkudan yada dürüstçe çıkacak ailesinin karşısına sevmiyorum diyecek boşa geçen zamanın sana faydası olmaz kendinide fazla üzme sen en azından yapacağın herşeyi yapmışsın ilerde keşke yuvamı kurtarsaydım demezsin Rabbim hepimiz yar ve yardımcısı olsun haklarımızda hayırlısı olsun
benim eşimde bizi hiç aramıyor hele kızını hiç bayramda gördü bir 5-10 dk. o kadar böyle babalık olurmu ben görme etme demiyorum hep çaba gösteriyorum ama nafile kardeş olmayınca olmuyor Allah c.c. umut kesilmez sabredip bekliyorum hayırlısı neyse o olsun selametle Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim. okuyunca çok üzüldüm. rabbim en kısa zamanda bir umut kapısı açsın. bence kendini kitaba ver. özellikle dini içerikli kitapların çok işe yarayacağı kanatindeyim. mesela bugün, çık dışarı kızınla al kitapları bi de dışarda kahve için. nerde yaşıyosun bilmiyorum ama sahil varsa sahilde biraz yürüyün. ve sahip olduklarını düşünüp şükret. bu yaşananlar da elbette ki rabbimin takdiri. ona teslim ol ve üzülme. sadece şu anı mümkün olduğunca yara almadan atlatmaya çalış. bir daha geri gelmicek bu akıp giden zaman. her zaman hayır ve dua ile kalın. rabbim yardımcınız olsun...

Amin kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun inşallah umutla bekliyorum düzelir diye ben istanbul da yaşıyorum işe girdim 2 ay oluyor işe girmem bana iyi geldi kardeşim rahatladım bide bu siteye çok takılıyorum öylelikle rahatlıyorum sağol Allah c.c. razı olsun selametle kal Rabbime emanetsin

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM UMARIM İYİSİNDİR.UNUTMADAN HEMEN SÖYLEYEYİM ÜSTÜMDE KALMASIN.İNCİNUR AKŞAM NAMAZDAN SONRA BARIŞTILARMI DİYE SENİ SORDU.ÇOK ÜZÜLDÜ ODASINA GİDİP 100 İHLAS OKUMUŞ SENİN İÇİN.SÖYLERSİN DEDİ.RABBİM KABUL ETSİN.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM UMARIM İYİSİNDİR.UNUTMADAN HEMEN SÖYLEYEYİM ÜSTÜMDE KALMASIN.İNCİNUR AKŞAM NAMAZDAN SONRA BARIŞTILARMI DİYE SENİ SORDU.ÇOK ÜZÜLDÜ ODASINA GİDİP 100 İHLAS OKUMUŞ SENİN İÇİN.SÖYLERSİN DEDİ.RABBİM KABUL ETSİN.

Sağolsun canım inşallah Rabbim dualarını kabul eder sende çok şanşlısın bu kadar duyarlı ve duygulu bir evladın var İncinur'mu benim için öp ve ona çok teşekkür ettiğimi söyle kızımında hiç görmesede incinur adında bir ablası olduğunu anlatıcam kısmet bu dünyada görüşemeyiz belki ailecek ama içimden geçen şeyde mahşer günü kader arkadaşım diye geçiriyorum hem senin için hemde bu sitedeki diğerleri için selametle kal kardeşim Rabbime emanetsin

tu@nna €lif

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten Durumuna çok üzüldüm Ablacim Allah Yardimcin Olsun Senin Için Dua Edicem Inşaallah Allah Gönlüne Göre Verir Gerçekten Zor Bi Durum Rabbimiz Bir çikiş Yolu Verir Mutlaka Dua Ve Sabir Lazim Bize Rabbimiz Onu Bizden Esirgimesin Allah Yar Ve Yardimcin Olsun Ablacim Selam Dua Ile

hacet

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN İYİ EŞ HER ZAMAN BULUNMAZ İNŞ RABBİM SİZİN VE SİZİN GİBİLERİNİN EŞLERİNİN GÖZÜNÜ AÇSINDA ELLERİNDEKİ CEVHERİ GÖRSÜNLER VAKİT GEÇ OLMADAN A E O

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
tu@nna €lif;493197' Alıntı:
Gerçekten Durumuna çok üzüldüm Ablacim Allah Yardimcin Olsun Senin Için Dua Edicem Inşaallah Allah Gönlüne Göre Verir Gerçekten Zor Bi Durum Rabbimiz Bir çikiş Yolu Verir Mutlaka Dua Ve Sabir Lazim Bize Rabbimiz Onu Bizden Esirgimesin Allah Yar Ve Yardimcin Olsun Ablacim Selam Dua Ile

Selamün Aleyküm
Sağol kardeşim Amin Allah c.c. razı olsun hayırlısı diyorum bekliyorum sabredip görücem hayırlısı diyorum bekliyorum Allah'mın yardımıyla bugünlerde geçer kardeşim sağol duaların için selametle Rabbime emanetsin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN İYİ EŞ HER ZAMAN BULUNMAZ İNŞ RABBİM SİZİN VE SİZİN GİBİLERİNİN EŞLERİNİN GÖZÜNÜ AÇSINDA ELLERİNDEKİ CEVHERİ GÖRSÜNLER VAKİT GEÇ OLMADAN A E O

Aleyküm Selam
Amin kardeşim inşallah hayırlısı neyse o olsun zor günler geçmek bilmiyor Rabbime sığınıyorum bekliyorum sonuç ne olur.
Selametle Rabbime emanetsin

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Ruyam3 kardesim,uc gun once bir haber geldi ruyamda bir ses geldi goruntuyu hatirlamiyorum ama ruyamdaki ses kocanla senin baristigini soyluyordu.Ben bu sesi ve ruyayi mujde olarak yorumladim.Allahimin izniyle yuvan kurtulacak insallah.Sevgili kardesim,ruyami sana anlatabilmek icin girdim internete.Allah yardimcin olsun ama ben umutluyum.Dualarimda sen de varsin.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili Ruyam3 kardesim,uc gun once bir haber geldi ruyamda bir ses geldi goruntuyu hatirlamiyorum ama ruyamdaki ses kocanla senin baristigini soyluyordu.Ben bu sesi ve ruyayi mujde olarak yorumladim.Allahimin izniyle yuvan kurtulacak insallah.Sevgili kardesim,ruyami sana anlatabilmek icin girdim internete.Allah yardimcin olsun ama ben umutluyum.Dualarimda sen de varsin.

Canım kardeşim valla çok duygulamdım ağlamak istemiyorum ama inşallah rüyan çıkar bilirsin derler ya rüyalar tersine çıkarmış diye ama ümidimi yitirmiyorum ben o kadar çok görüyorum ki rüyamda eşimi bi barışıyor bi ayrılıyor olarak hayırlısı diyorum Cevdet71 abimizi bilirsin belki oda bu sitenin üyelerinden çok iyi biridir oda görmüş rüyasında biri evleniyormuş gökyüzüne bakmış ben adımı görmüş beni bu kadar sevip sahiplenmeniz ve dualarınızı esirgememeniz benim için ödenmiyecek bir borçtur sizlere her namazımdan sonra sizler için hep dua ediyorum her daim dualarımdasınız
Bu arada sen nasılsın? ne yapıyorsun yabanellerde bir başınasın ama dualarım hep seninle kardeşim hep aklımdasın unutma kendine ve kızına iyi bak selametle Rabbime emanetsin

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim allaha emanet ol .

kalbin zümrüt tepesi

Kayıtlı Kullanıcı
Ne Söyleyeceğmi bilemiyorum

Ne Söyleyeceğmi bilemiyorum

Yeni Nişanlandım.

okudum içim sıkıldı.
yanlış anlamayın. rahatsız oluğum için değil. bilakis ayağınızı denk alın diyor nişanlımla bana bu konu.

bizlerde bir birimizi tanıyarak nişanlandık. nikahımızda kıyıldı biizinillah.

fakat ayrılık.? hiç düşünmediğim bişey değildi . fakat en son düşündüğüm şeydi.

çok ama çok isteyerek severek evlenmişsiniz.

fakat bizimkisi biraz daha mantık evliliği veya nişanı oldu.
arada duygusallık var ama net birşey yoktu.

rabbimde kalbimi biliyor ya aman aman bir sevgi bağlılık yok nişanlıma karşı.
ama vazgececeğim biriside değil rabbimin izniyle.

acizane tavsiyem,
sizi ailenizden eşinizden evladınızdan hatta kendinizden bile iyi bilen rabbime iltica edin. gece gündüz ağlayın. yalvarın yakarın . teheccüdsüz bir gününüz olmasın. inanın rabbim boş çevirmeycektir.
sabır dilemiyorum size.. Çünkü sabırla birlikte rabbim o sabra görede bela verirmiş derler.

rabbim yardımcnıız olsun diyorum. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
acizane tavsiye ettiğim dua;
(yarabbi sen beni görüyorsun halimi biliyorsun. kalbimi içimi biliyorsun. kendimi sana bıratım hakkımda ne hayırlı ise sen onu bana ver. sen bildğin gibi ve hayırlısıyla yap''

amin.

:(

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Yeni Nişanlandım.

okudum içim sıkıldı.
yanlış anlamayın. rahatsız oluğum için değil. bilakis ayağınızı denk alın diyor nişanlımla bana bu konu.

bizlerde bir birimizi tanıyarak nişanlandık. nikahımızda kıyıldı biizinillah.

fakat ayrılık.? hiç düşünmediğim bişey değildi . fakat en son düşündüğüm şeydi.

çok ama çok isteyerek severek evlenmişsiniz.

fakat bizimkisi biraz daha mantık evliliği veya nişanı oldu.
arada duygusallık var ama net birşey yoktu.

rabbimde kalbimi biliyor ya aman aman bir sevgi bağlılık yok nişanlıma karşı.
ama vazgececeğim biriside değil rabbimin izniyle.

acizane tavsiyem,
sizi ailenizden eşinizden evladınızdan hatta kendinizden bile iyi bilen rabbime iltica edin. gece gündüz ağlayın. yalvarın yakarın . teheccüdsüz bir gününüz olmasın. inanın rabbim boş çevirmeycektir.
sabır dilemiyorum size.. Çünkü sabırla birlikte rabbim o sabra görede bela verirmiş derler.

rabbim yardımcnıız olsun diyorum. inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
acizane tavsiye ettiğim dua;
(yarabbi sen beni görüyorsun halimi biliyorsun. kalbimi içimi biliyorsun. kendimi sana bıratım hakkımda ne hayırlı ise sen onu bana ver. sen bildğin gibi ve hayırlısıyla yap''

amin.

:(

Selamün Aleyküm
Nişanınız hayırlı olsun tebrik ederim İnşallah Rabbim evliliğide nasip eder bir ömür boyu mutlu olursunuz Amin
Sizin nişanlınınıza karşı sevginizin olmaması üzücü benim kanaatimce ama sizin fikrinizede saygı duyuyorum mantık evliliği olucak diyorsunuz hakkınızda hayırlısı olur
Benim için düşünce ve dualarınız içinde Rabbim sizden razı olsun sağolun selametle kalın Rabbime emanetsiniz

kalbin zümrüt tepesi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Nişanınız hayırlı olsun tebrik ederim İnşallah Rabbim evliliğide nasip eder bir ömür boyu mutlu olursunuz Amin
Sizin nişanlınınıza karşı sevginizin olmaması üzücü benim kanaatimce ama sizin fikrinizede saygı duyuyorum mantık evliliği olucak diyorsunuz hakkınızda hayırlısı olur
Benim için düşünce ve dualarınız içinde Rabbim sizden razı olsun sağolun selametle kalın Rabbime emanetsiniz

Sevgim yok değil.
ama böyle aman aman değil.

kime danıştımsa sevginin aşkın ileride bi şekilde söneceğini eski heyecanını ve aksiyonunu yitirecğini ve ilk başta bunu sorun edinmememi, ve zamanla yeterli olan muhabbetin aranızda doğacağını söylediler.

inşallah rabbimdenhayırlısı.

bunların haricinde üzerinize düşen bişey varsa yapmaya hazırım&hazırız.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt