slm
slm
selm alykm abii çok haklısın o senin namusun müslüman bir erkege yakışan ne ise sen onu yap seni çok iyi anlıyorum ama zor iş benim eşim tesettüre girmem için benimle çok uğraştı ve başardı oysa ki çok günahker giyinen biri idim ben eşimi dinledim nedenleri 1 ona deli gibi aşığım 2 allahtan korkarım 3 anlatılınca anlarım 4 kızım var 5 bu evlilik için çok uğraştık .. eger bunkar yoksa yalan dünyada kendini hiçte yorma allah onu ıslah etsin sanada eyyüp peygemberin sabrını versin abii (amiin)
slm
İnan bu sayfayı her gördüğümde kendi durumum aklıma geliyor.Evleneli 16 ay oldu .Çocuk yok.
Evlenmeden önce tesettüre giren eşim, deli gibi aşık oldugumuz eşim değiştikçe değişti.Sürekli başını acmak istiyordu reddediyorudum.Çalışmak istiyordu reddediyordum.
Sonunda ne istersen yap dedim.Dili 5 metre .
Ve senede giderbir kaç ay ailesinde kalır daha 10 gün önce gecende gidip ailesinde 1 ay kaldı bu bayramda gidip daha da kalacakmıs.
Aramızda özel hayatımızda yasadıgımız hataları sürekli önüme getiriyor.
Ve şokla karsılastım .Başını açmış iş aramaya cıkmıstı.Bi makyaj bi kısa etekler sanki örtü cıkınca namusta gidiyor.
Ve karar verdik bosanacaz daha önce 3 defa denedik olmadı .Ailelerle papaz olduk.
O bana artık sevmediğini ve kıskanmadıgını söylüyor .En sonunda ben de ona öyle hissettiğimi söyledim.Ve o istememesine rağmen yatakları ayırdım.
Ve dedimki o istemediği sürece dısarı atmayacam çalıssın para biriktirsin.Ben onun ihtiyaclarını karsılamaya devam edecem.Ama para toplayınca ayrılacaz.Bilemiyorum Rabbim beni zinadan uzak tutsun ne yapacam bilemiyorum.
Çok dua ettim ama Rabbim böyle uygun gördü demekki.Asla isyan etmem.
Ama üzülüyorum cok aciz hayata karşı ayrılınca mahvolacak.Ona cok üzülüyorumAma bende bana kadınlık yapmayan birine ne kadar tahamül ederim bilmiyorum.Rabbim zinadan uzak tutsun
Özür dilerim rüyam bacı sayfanı işgal ettim.
selm alykm abii çok haklısın o senin namusun müslüman bir erkege yakışan ne ise sen onu yap seni çok iyi anlıyorum ama zor iş benim eşim tesettüre girmem için benimle çok uğraştı ve başardı oysa ki çok günahker giyinen biri idim ben eşimi dinledim nedenleri 1 ona deli gibi aşığım 2 allahtan korkarım 3 anlatılınca anlarım 4 kızım var 5 bu evlilik için çok uğraştık .. eger bunkar yoksa yalan dünyada kendini hiçte yorma allah onu ıslah etsin sanada eyyüp peygemberin sabrını versin abii (amiin)